Haber Arşivi

Ökse Otu Nedir? Ökse Otu Ne İşe Yarar?

Ökse otu faydaları sebebiyle oldukça merak edilen bitkiler arasında yer almaktadır. Özellikle ökse otu şeker hastalığı tedavisine yardımcı olmasıyla dikkat çekmektedir. Peki ökse otu faydaları nelerdir? Ökse otu meyvesi yenir mi? Ökse otu ne işe yarar? işte merak edilenler...

9 Kasım 2021 Salı   12:06:39

Bakan Bilgin'den 3600 ek gösterge açıklaması: İlk açıklama için tarih verdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 3600 ek gösterge ve 2022 asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması yaptı. Bakan Bilgin, gelecek hafta açıklama yapacaklarını söyledi. Bilgin, "Kamu Personeli Danışma Kurulu Toplantısı'nda açıklayacağım bazı şeyler olacak." dedi. Bilgin, asgari ücret ile ilgili de Aralık ayını işaret etti.

9 Kasım 2021 Salı   12:04:35

Aşıya ikna için telefon aramaları etkili oldu

Aşı olmayan ya da aşısı eksik vatandaşlarla görüşmek için günlük arama yapan sağlık ekipleri, aşılanma oranının artırılmasında büyük rol oynadı.

9 Kasım 2021 Salı   12:02:13

Mansur Yavaş'ın adamlarının Beyaz Tv muhabirine saldırdığı görüntüler infial yaratmıştı! Yavaş'tan skandal savunma...

Mansur Yavaş, kendisine Kitre Bebek vurgunu ile ilgili soru sormak isterken adamları tarafından saldırıya uğrayan Beyaz TV muhabiri ile ilgili pişkin bir açıklama yaptı. Darp anının görüntüleri olmasına rağmen Mansur Yavaş "darp yok" dedi.

9 Kasım 2021 Salı   11:49:11

CHP'li İzmir'de kirden görünmüyor! Su yüzeyi yemyeşil oldu!

İzmir İnciraltı mevkiindeki Çakalburnu Lagünü’nde görülen deniz marullarının alanı genişlerken, suyun yüzeyi adeta yeşil örtüyle kaplandı. Deniz marulu olarak da bilinen aşırı alg çoğalması nedeniyle İnciraltı kıyılarındaki Çakalburnu Lagünü yemyeşil oldu, vatandaşlar deniz marullarının yoğunluğu nedeniyle şaşkınlık yaşadı.

9 Kasım 2021 Salı   11:46:20

İzmir'in Kemalpaşa Belediyesi'nde rüşvet operasyonu

İzmir'de Kemalpaşa Belediyesi'nde rüşvet iddiaları nedeniyle 6'sı belediye çalışanı 11 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı.

9 Kasım 2021 Salı   11:40:51

Şehit yakınına küfür skandalında yeni gelişme! Gözaltına alındı

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Bingöl ziyareti sırasında tepkisini dile getiren bir şehit yakınına küfür etmiş ve sonrasında gelen tepkiler üzerine İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevinden istifa etmişti. Yaşanan skandal olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Lütfü Türkkan ile birlikte şehit yakınına küfür eden Hüseyin Tarık Arda’nın gözaltına alındığı ve adli işlemlere başlandığı öğrenildi.

9 Kasım 2021 Salı   11:40:42

Ünlü isimler yılbaşı sahne fiyatlarına zam yaptı!

Ebru Gündeş’ten Hadise’ye, Gülşen’den Yıldız Tilbe’ye birçok ünlü şarkıcı, 2022’ye girerken sahne alacakları mekanlarla 1 milyon liraya yakın anlaşma yaptı. En fazla ücret Özcan Deniz’e ait…

9 Kasım 2021 Salı   11:36:39

Renk Veren Çamaşır Lekesi Nasıl Çıkar? Renk Veren Çamaşırlar İçin Doğal Çözüm

Renk veren çamaşır lekesi mutlaka her kadının yaşadığı bir problemdir. Bu nedenle renk veren çamaşırlar için leke çıkarma yöntemlerini sizler için bir araya getirdik. İşte renk veren çamaşır lekelerinden kurtulmanın yolları…

9 Kasım 2021 Salı   11:35:38

Ankara Büyükşehir Belediyesi karla mücadele için tahsis ettiği 4 aracı Kızılcahamam Belediyesi’nden geri aldı

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, iş makinesi taşıyan tır, kar kürüme ve tuzlamada kullanılan 4 aracı ilçeden geri aldığını söyledi ve “Mansur Yavaş, hizmet etmediği gibi tam kış girerken elimizde olanı da alıyor” dedi.

9 Kasım 2021 Salı   11:34:29

Çarkıfelek Meyvesi Faydaları Nelerdir? Çarkıfelek Meyvesi Nasıl Yenir?

Çarkıfelek sağlığa olan faydalarıyla en konuşulan meyveler arasında yer almaktadır. Bu sebeple çarkıfelek faydaları ve çarkıfelek ne işe yarar oldukça merak edilen sorular arasında yer almaktadır.

9 Kasım 2021 Salı   11:32:06

AK Partili Cahit Özkan: Asgari ücrette bugüne kadarki en yüksek zam olacak

2022 asgari ücret zammı ile ilgili konuşan Cahit Özkan, 19 yıllık AK Parti iktidarı dönemindeki en yüksek zammın yapılacağını söylerken, bu ücretin 4 bin lira olabilme ihtimaline de yanıt verdi.

9 Kasım 2021 Salı   11:29:35

Hibiskus Çayı Faydaları Nelerdir? Hibiskus Çayı Zayıflatır Mı?

Hibiskus çayı faydaları sebebiyle çoğu kişinin dikkatini çeken bitki çaylarındandır. Hibiskus çayı faydaları ve hibiskus çayı nasıl yapılır soruları da bu sebeple araştırılmaktadır. Peki, hibiskus çayı nasıl yapılır? Hibiskus çayı faydaları nelerdir? Hibiskus çayı zayıflatır mı? İşte merak edilenler...

9 Kasım 2021 Salı   11:25:09

Arkadaşını dinledi telefonuna indirdi: 75 bin lira zarar etti! Aman dikkat!

Tekstilci Ergün S, arkadaşını dinledi. Telefonuna e-ticaret yapar bir uygulama indirdi. 'Satış yaptıkça komisyon alacaksınız' vaadiyle dolandırıcıların eline düşen talihsiz adam, 75 bin lira zarar ettiğini söyledi. Sahtekarların yöntemlerinden şöyle bahsetti

9 Kasım 2021 Salı   11:24:22

Azerbaycan tezkeresi Meclis'e sunuldu

Türk askerinin Azerbaycan'daki görev süresinin uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Başkanlığına sunuldu.

9 Kasım 2021 Salı   11:23:31

İyi Partili Lütfü Türkkan'ın saldırdığı Şehit Kaymakam Safitürk'ün babası: Milletvekilliğinin düşürülmesi lazım

yi Partili Lütfü Türkkan'ın saldırdığı Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün babası da konuştu. TBMM'de kendisini hedef gösteren Lütfü Türkkan'a tepki gösteren baba Asım Safitürk, "Bu adamın şehit yakınlarına, şehitlere karşı bir alerjisi var. Bu sıkıntının bir daha yaşanmaması için bu adamın milletvekilliğinin düşürülmesi lazım." dedi

9 Kasım 2021 Salı   11:21:39

Meral Akşener küfürbaz Lütfü Türkkan'a sahip çıktı! Şehit ağabeyini hedef aldı: Planlı bir provokasyon

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Lütfü Türkkan'ın şehit ağabeyinin bacısına küfür etmesi ile ilgili ilk açıklamasını yaptı. Grup toplantısında konuşan Akşener, olayı provokasyon olarak yorumladı, Türkkan'ın ahlaksızlığını 'Hislerine yenik düştü' sözleri ile basite indirgedi. Akşener, Türkkan'ın görüntüleri montaj olarak yorumladığı ve inkar ettiği açıklamasını görmezden geldi, açık yüreklilikle özür dilediğini ifade etti. Akşener, Türkkan'ın kendisinden dilediği özrü şehit ailesinden dilemiş gibi anlatarak çarpıtma yoluna gitti.

9 Kasım 2021 Salı   11:19:07

Kükürt Sabunu Faydaları Nelerdir? Kükürt Sabunu Nasıl Kullanılır?

Kükürt sabunu faydaları sebebiyle çoğu kişi tarafından merak edilmektedir. Popülerliğinin gittikçe artmasıyla cilt ve saç bakımı için vazgeçilmez ürünlerden biri haline gelmektedir. Peki, kükürt sabunu ne işe yarar? Kükürt sabunu faydaları nelerdir? Kükürt sabunu nasıl kullanılır işte merak edilenler...

9 Kasım 2021 Salı   11:17:08

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde billboard skandalı! Adrese teslim 245 milyon liralık ihale!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı 10 yıllık reklam panoları ihalesini 245 milyon liraya Kent Vizyon firması kazandı. Firmanın ihaleyi gizli kalması gereken yaklaşık maliyete yakın bir tutarla kazanması dikkat çekti.

9 Kasım 2021 Salı   11:17:04

10 Kasım Kargolar Açık Mı? 10 Kasım Kargolar Çalışıyor Mu?

10 Kasım kargoların çalışma saatleri vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde her yıl ulu önder Atatürk saygı ve özlemle anılıyor. Peki 10 Kasım Kargolar Açık Mı? 10 Kasım Kargolar Çalışıyor Mu?

9 Kasım 2021 Salı   11:11:15

Merkez Bankası'ndan yeni hamle: O oranlar değişti! Karar Resmi Gazete'de

Merkez Bankası'ndan (TCMB) zorunlu karşılık hamlesi geldi. Buna göre TCMB, döviz cinsinden mevduat ve katılım fonuna uygulanan zorunlu karşılık oranları tüm vade dilimlerinde 200 baz puan artırdı. Öte yandan Türk Lirası zorunlu karşılıklarının standart altın cinsinden tesis edilmesi imkanı üst limiti de yüzde 15'ten yüzde 10'a düşürüldü.

9 Kasım 2021 Salı   11:11:06

Boyun Fıtığı Neden Olur? Boyun Fıtığına Ne İyi Gelir? Boyun Fıtığı Belirtileri

Boyun fıtığı çoğu kişinin yaşadığı rahatsız edici bir durumdur. Bu sebeple boyun fıtığı belirtileri ve boyun fıtığı neden olur soruları oldukça merak edilen konular arasında yer almaktadır. Peki, boyun fıtığı neden olur? Boyun fıtığı belirtileri nelerdir? Boyun fıtığı tedavisi nasıl yapılır? İşte merak edilenler...

9 Kasım 2021 Salı   11:10:17

Ev alım-satımında yeni dönem başlıyor! Türkiye'de bir ilk olacak

Gelir İdaresi Başkanlığı gayrimenkul sahipliği üzerinden alınan vergileri yeniden değerlendirmek için kolları sıvadı. Buna göre; Gayrimenkulden alınan vergiler diğer tasarruf araçlarının vergilendirilmesi dikkate alınarak yeniden değerlendirilmesine karar verildi. Öte yandan Türkiye'de ilk niteliğinde tapuya entegre bir Gayrimenkul Değer Bilgi Merkezi kurulacak. Yurtdışında da tapu ve kadastro temsilcilikleri açılacak.

9 Kasım 2021 Salı   11:08:50

121 tim bölgeye sevk edildi! Dev operasyon başladı...

Son dakika haberine göre; terör örgütü PKK'nın kış üslenmesine fırsat vermemek amacıyla Eren Kış-1 operasyonu başlatıldı. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, operasyona 121 tim halinde bin 550 personelin katıldığı bildirildi. Operasyon Şırnak'ın 'Bestler-Dereler' bölgesinde gerçekleştiriliyor.

9 Kasım 2021 Salı   11:07:08

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na mektup tepkisi: 5 Kasım skandalı olarak tarihe geçecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli "Türkiye'de görev yapan 10 ülkenin büyükelçisi tarafından açıklanan muhtıranın külleri soğumadan, şimdi de Kılıçdaroğlu karşımıza çıkmıştır. CHP Genel Başkanı, Türkiye'de görev yapan yabancı devlet büyükelçilerine bir mektup yollamıştır. Bu mektup 5 Kasım skandalı olarak tarihe geçecektir" diye konuştu. İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın ettiği küfüre tepki gösteren Bahçeli "Şehidimizin bacısına küfretmek soysuzluktur, şerefsizliktir, düşman dilidir. Bu edepsizlik, ahlaksızlık ve kansızlık hepimizin yüreğini dağlamıştır" dedi.

9 Kasım 2021 Salı   11:06:19

 1  2  ...  34  35  36  37