Haber Arşivi

Brezilya'da Kovid-19 Nedeniyle Ölenlerin Sayısı 200 Bini Geçti

Brezilya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ölenlerin sayısı 200 bini aştı.

8 Ocak 2021 Cuma   01:24:52

Balıkesir'de Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonunda 5 Şüpheli Yakalandı

Balıkesir'de tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı.

8 Ocak 2021 Cuma   01:23:21

Tuzla'da Tersaneler Bölgesinde Korkutan Gemi Yangını

İstanbul Tuzla’da Tersaneler bölgesinde bulunan canlı hayvan taşıma gemisinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kontrol altına alındı. Canlı hayvan taşıma gemisinin boş olması olası bir faciayı önledi. Gemi yangını havadan görüntülendi.

8 Ocak 2021 Cuma   01:14:21

Rehin Alınan Hemşireden, Kendini Kurtaran Kahraman Emniyet Müdürüne Teşekkür Ziyareti

Geçtiğimiz hafta Şişli’de özel bir cerrahi tıp merkezinde Ramazan K. adlı bıçaklı saldırgan tarafından rehin alınan hemşire, kendini kurtaran kahraman emniyet müdürüne teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

8 Ocak 2021 Cuma   01:06:50

Bodrum'da Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Gence Otomobil Çarptı Açıklaması 1 Ağır Yaralı

Muğla’nın Bodrum içesinde ana yoldan yolun karşısına geçmek isteyen 21 yaşındaki gence 1 araba çarptı, yolun kenarına fırlayan gencin üzerinde ise 3 araç geçti. Hastaneye kaldırılan genç yaşam mücadelesi veriyor.

8 Ocak 2021 Cuma   00:57:21

Tuzla'da Bir Tersanedeki Gemide Çıkan Yangın Söndürüldü

Tuzla'da bir tersanedeki gemide çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

8 Ocak 2021 Cuma   00:47:50

Sağlık Bakanı Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'nın Ardından Açıklamada Bulundu Açıklaması

'Bugün itibarıyla 50 milyon doz inaktif aşı için kesin anlaşma yapmış ve 3 milyon dozluk ilk bölümü depolarımıza teslim almış durumdayız' 'mRNA temelli aşı için de bugün yine bir görüşme yaptık. 4,5 milyon doz garanti ve 30 milyon doza kadar anlaşmamız imzalandı' 'Teslim aldığımız aşılar için güvenlik testleri devam etmektedir. Testler tamamlanır tamamlanmaz sonuçların uygun olması halinde Acil Kullanım Onayı verilecektir.Şu ana kadar 10 binin üzerinde gönüllüye 17 bin 700 doz aşı uygulanmış ve sonuçları takip edilmeye devam edilmektedir' 'Acil Kullanım Onayı'nı takiben büyüklerimiz ve kritik görevdeki kişilerden başlayarak 18 yaş üzerindeki vatandaşlarımızı aşılamayı hedefliyoruz' '2021'in ilk Bilim Kurulu toplantısında aşı planlamasını ele aldık. Planlarımız hazır. Aşılama için var gücümüzü kullanacağımızdan emin olunuz' 'Aşı lojistik planlaması, başta Aile Sağlığı Merkezleri olmak üzere bütün hastanelerimizi de kapsayan yaygın aşı merkezlerinin organizasyonu yapılmıştır' 'Vatandaşlarımızın randevu alma süreçleri ve aşıya erişim yollarını öğrenebilecekleri, aşıya ilişkin detaylı bilgilere ulaşabilecekleri web sayfamız önümüzdeki günlerde devreye girecektir' '(Vatandaşlar) Aşı tahsisi bilgisine eNabız, MHRS gibi mecralar üzerinden haberdar olabilecekler ve MHRS üzerinden randevu alarak hiçbir ücret ödemeksizin aşı yaptıracaklardır' 'Aşı iki doz olarak uygulanacaktır. İlk aşı uygulamasından 28 gün sonra ikinci doz aşılama için benzer şekilde randevu alabileceklerdir' 'Faz 1 ve Faz 2'de 60 yaş üstü kişilerde güvenlik çalışması yapıldığı ve yeni gelen verilerin değerlendirmesi ile bu grupta da kullanılmasının önünde bir engel olmadığı anlaşılmıştır'

8 Ocak 2021 Cuma   00:42:51

Vali Oktay Çağatay, 8. Kolordu Komutanını Makamında Kabul Etti

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş’ı makamında ağırladı.

8 Ocak 2021 Cuma   00:36:23

Ankaraspor Açıklaması 'TFF Ve İlgililerden Açıklama Bekliyoruz'

Ankaraspor, Adanasporlu bir oyuncunun üç gün önce yapılan koronavirüs test sonucunun pozitif çıkmasına rağmen müsabakada oynatıldığı iddiasında bulundu

8 Ocak 2021 Cuma   00:35:52

Emniyet Müdürü Onar, Sındırgı'da

Balıkesir İl Emniyet müdürü Hasan Onar Sındırgı İlçe ziyareti gerçekleştirdi. Müdür Onar Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ı makamında ziyaret etti.

8 Ocak 2021 Cuma   00:35:52

Gizli Tanık Mahir, PKK'nın Demirtaş'a Verdiği Talimatları Deşifre Etti Açıklaması

'KCK Türkiye sözcüleri, Selahattin Demirtaş’tan, Kobani’nin savunulması, sahiplenilmesi ve destek verilmesi adına başta Kürt ve tüm Türkiye halklarının seferberlik ruhuyla sokaklara, alanlara çıkmasını, Kobani’ye destek vermesini, bunun için topyekun direnişe geçmeleri yönünde çağrı yapması gerektiğini belirterek bu yönde talimat verdiler' 'Selahattin Demirtaş’ın açıklaması aslında PKK/KCK'nın 'Seferberlik ruhuyla süresiz, kesintisiz, topyekun Kobani direnişine katılalım' çağrısının HDP, DTK, DBP, HDK’ye uyarlanmış halidir'.

8 Ocak 2021 Cuma   00:32:51

Vali'den Gazitepe Üs Bölgesine Ziyaret

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, merkeze bağlı kırsalda bulunan Gazitepe Üs Bölgesini ziyaret etti.

8 Ocak 2021 Cuma   00:30:51

'Çocuğun Cinsel İstismarı'ndan Mahkum Olan Kişi Mersin'de Yakalandı

"Çocuğun cinsel istismarı" suçundan 16 yıl hapis cezasına çarptırılan kişi İçel'de yakalandı.

8 Ocak 2021 Cuma   00:22:52

Bakan Koca'dan Bilim Kurulu Toplantısı Sonrası Açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Aşıların güvenlik testleri tamamlandıktan sonra Acil Kullanım Onayı vererek aşı uygulama programına başlayacağız” dedi.

8 Ocak 2021 Cuma   00:20:22

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Açıklaması 'Türkiye Olarak Hiçbir Ülke İle Kötü İlişkilerimiz Olsun İstemeyiz'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Türkiye olarak biz hiçbir zaman hiçbir ülke ile kötü ilişkilerimiz olsun istemeyiz. Fransa terör örgütü PKK’ya karşı yapılmış olan Barış Pınarı Harekatı’ndan bu yana bir karşıtlık sergiliyor” dedi.

8 Ocak 2021 Cuma   00:20:21

Sivasspor'un Sakat Futbolcuları İki Hafta Sahalardan Uzak Kalacak

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, sakatlığı bulunan futbolcular Marcello Goiano, Serhiy Rybalka ve Mustapha Yatabare'nin sağlık durumu hakkında bilgilendirme yaptı.

8 Ocak 2021 Cuma   00:19:22

Antalya'da Bir Evde Çıkan Yangın İtfaiye Ekiplerince Söndürüldü

Antalya'da bir apartman dairesinde çıkan yangın, maddi hasara yol açtı, dumandan etkilenen 6 kişi hastaneye kaldırıldı.

8 Ocak 2021 Cuma   00:13:20

Türkiye'nin Koronavirüsle Mücadelesinde Son 24 Saatte Yaşananlar

Son 24 saatte 183 bin 3 Kovid19 testi yapıldı, ağır hasta sayısı 3 bin 201 oldu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: 'Bugün tespit edilen 1370 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız her geçen gün azalıyor' 'Aktif vaka sayımızda sınırlı artış gözleniyor. Kısıtlama ve tedbirler netice vermeye devam ediyor. Kısıtlama ve tedbirlere uyarak mücadele edersek kazanacağız' Bakan Fahrettin Koca, Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Bölge Direktörü Dr. Hans Kluge ile video konferans yöntemiyle görüştü Görüşmede Kluge, DSÖ'nün tavsiyelerini izlediği için Türkiye'ye teşekkür ederek, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faaliyetleri ve liderliği tüm ülkeler tarafından takdir görüyor. Güçlü veri ve bilgi sağlama sisteminiz nedeniyle sizi tebrik etmek istiyorum.' ifadelerini kullandı Abdi İbrahim, yeni tip koronavirüs salgınına karşı geliştirilen aşıları en üst standartlarda üretebilme kapasitesine sahip olduğunu gösteren aşı üretim ve dolum yapma izin belgesini aldı Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünce 'Hastanelerde Aşı Uygulama Odası Oluşturulması Hakkında' resmi yazı, 81 İl Sağlık müdürlüğüne gönderildi Buna göre, alınacak tedbirler kapsamında, kamu, özel ve üniversitelere ait tüm hastaneler bünyesinde aşı yapılması için 'Aşı Uygulama Odası' belirlenecek

8 Ocak 2021 Cuma   00:10:50

Hatayspor'dan Kaleci Munir Açıklaması

A. Hatayspor, Süper Lig’in 17. haftasında oynadığı Gençlerbirliği maçında rakip futbolcuya yönelik sportmenlik dışı harekette bulunan Kaleci Munir Mohand Mohamedi ile ilgili açıklama yaptı. Açıklama da Munir’in rakip oyuncuya tekme attığı pozisyon ile ilgili hareketi bilerek yapmadığı belirtildi.

8 Ocak 2021 Cuma   00:09:21

Antalya'da Ruhsatsız Çalışan 3 Hurdacıya, 922 Bin 637 Lira Ceza Kesildi

Antalya'da hurdacılara yönelik eş zamanlı baskın düzenledi.

8 Ocak 2021 Cuma   00:07:52

Başkan Pelosi'den Trump'a Açıklaması 'Göreve Devam Etmemesi Gereken Çok Tehlikeli Bir Kişi'

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, dün Kongre Binası’nda çıkan olaylar sonrası ABD Başkanı Donald Trump’ın azledilmesi çağrısında bulunarak, “Göreve devam etmemesi gereken çok tehlikeli bir kişi” dedi.

8 Ocak 2021 Cuma   00:06:21

İsrail Güçleri, Zihinsel Engelli Bir Filistinliyi Yaraladı

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Eriha kentinin kuzeyinde askeri kontrol noktasında zihinsel engelli bir Filistinliyi gerçek mermiyle vurarak yaraladı.

8 Ocak 2021 Cuma   00:03:51

Katar Dışişleri Bakanı Açıklaması 'Körfez'deki Anlaşmazlıkların Çözümü Zaman Alacak'

Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani: 'Suudi Arabistan'ın, anlaşmazlığı iyileştirme yönünde büyük bir irade ortaya koyduğuna şahit olduk. Biz hiçbir ülke ile kriz istemiyoruz ve her ülkenin egemenliğine saygılı bir ilişki arıyoruz'

8 Ocak 2021 Cuma   00:02:22

Ankaraspor'dan Açıklama Açıklaması

'TFF 1. Lig’in 12. hafta erteleme maçı olan Adanaspor müsabakasında misafir takımın bir oyuncusunun müsabakadan 3 gün öce yapılan Kovid19 test sonucu pozitif olmasına rağmen, aynı gün yapılan diğer test sonucu negatif alınarak müsabaka akreditasyonu yapılmadan doğrudan esame listesine yazılması suretiyle oynatılmıştır'

8 Ocak 2021 Cuma   00:00:52

 1  2  ...  62  63