Haber Arşivi

İtalya'da 500 yılın en büyük depremi!

İtalya Ulusal Jeofizik ve Volkanoloji Enstitüsü, İtalya'nın Milano kentinde son 500 yılın en şiddetli depreminin meydana geldiğini açıkladı.

18 Aralık 2020 Cuma   10:55:05

Ukrayna Savunma Bakanı: Türk İHA’lara ihtiyacımız var

Ukrayna'dan son dakika haberi: Türk SİHA ve İHA'larına talep gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Türk İHA'larına ihtiyaç duydukları açıkladı. Ukrayna Savunma Bakanı Andriy Taran, Türk İHA’ların etkinliğinin Suriye ve Dağlık Karadağ’da görüldüğünü belirterek, Ukrayna ordusunu modern ve etkin silahlarla donatmak için Türk İHA’lara ihtiyaç duyduklarını söyledi.

18 Aralık 2020 Cuma   10:55:01

BDDK açıkladı! taksit sayıları değişti

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, kredi vade sınırları ve kredi kartı taksit sınırlarında bazı değişikliklerde bulundu

18 Aralık 2020 Cuma   10:42:06

Prof. Dr. Nevzat Çevik: Noel Baba Antalyalıdır

Myra Antik Kenti Kazı Başkanı Prof. Dr. Nevzat Çevik, yılbaşında evlere bacadan girerek çocuklara armağan dağıttığına inanılan Noel Baba'nın Antalya'da doğduğunu söyledi.

18 Aralık 2020 Cuma   10:35:14

Kehanetleri tek tek çıktı! 2021'de neler olacak?

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ne Var Ne Yok programına konuk olan Ömer Faruk İspir, Muhiddin İbnü'l-Arabi'nin kehanetleri hakkında açıklamalarda bulundu

18 Aralık 2020 Cuma   10:28:52

Ünlü oyuncu meğer aylar önce evlenmiş!

Onur Saylak’ın 3 yıldır beraber olduğu Gözde Yılmaz bir erkek bebek dünyaya getirdi. Müjdeli haberle birlikte çiftin ne zaman evleneceği de merak konusu oldu. Merakları gidereyim; Saylak ve Yılmaz aylar önce evlendi.

18 Aralık 2020 Cuma   10:27:54

Vatandaşı 1.5 yılda soyup soğana çevirdiler!

Yerel seçimler öncesi AK Partili belediyelerde yolsuzluk varmış gibi bir algı operasyonu yürüten CHP’li isimler, yönetimine geldikleri belediyeleri 1.5 yıl gibi kısa bir sürede soyup soğana çevirdi. Tüyü bitmemiş yetimin hakkına göz diken CHP’li belediyeler tecavüz, zimmet, rüşvet ve yolsuzluk skandalları ile çalkalanıyor.

18 Aralık 2020 Cuma   10:17:57

Ambulans şoförü genç kadına başörtüsü ayrımcılığı

İstanbul’da ambulans şoförlüğü yapan B.A., “Türbanlısın, seninle çalışamayız” denilerek işten çıkarıldı. Başörtüsü taktığı gerekçesiyle ayrımcılığa maruz kaldığını ifade eden genç kadın, şirket yöneticileri hakkında nefret ve ayrımcılığa maruz kaldığını belirterek suç duyurusunda bulundu.

18 Aralık 2020 Cuma   10:17:39

Burnunu yaptırdı bacakları kesildi!

İstanbul'da yaşanan estetik faciası görenleri hayrete düşürdü. Burun estetiği ameliyatı olan Sevinç Çelik’in hayatı karardı. Estetik ameliyattan sonra kanına mikrop karışan Çelik’in iki bacağı kesilmek zorunda kaldı. Yaşadığı zorlu süreçte küçük kızı da lösemiye yakalanan Çelik, açtığı 1 milyonluk tazminat davasından sonuç bekliyor. Ancak 6 hakimin değiştiği davada hala karar çıkmadı! İşte genç kadının yaşadıklarına ilişkin görüntüler ve son dakika detayları...

18 Aralık 2020 Cuma   09:24:18

HDP'li Saliha Aydeniz'in iddianamesinde ortaya çıktı! PKK'lı teröristleri sivil gibi gösterip tedavi etmiş!

24 Haziran seçimlerinde HDP’den Diyarbakır milletvekili seçilen Saliha Aydeniz hakkında “Silahlı terör örgütüne üye olmak ve yönetmek” suçundan açılan davada dikkat çeken detaylar yer aldı. Aydeniz’in Tunceli'de yaralanan iki teröristi Suriye'de yaralanmış siviller gibi gösterip, devletin zimmetindeki 112 ambulansını sevk ederek tedavi ettirdiği ortaya çıktı.

18 Aralık 2020 Cuma   09:15:18

Binalara pandemi ayarı!

Dünyayı kasıp kavuran yeni tip koronavirüs insanlığı eve hapsetti. Konuyla ilgili çarpıcı bir rapor hazırlayan AK Parti kovid ve benzeri salgınlarda binaların, ev ve iş yerleri olmak üzere geniş çaplı salgınlara karşı uyumlu olarak inşa edilmesi ve uygun olmayanların da yeniden değerlendirilmesine ilişkin düzenlemeleri gündemine aldı.

18 Aralık 2020 Cuma   09:14:41

Ümit Özdağ'dan son dakika çıkışı: Ekrem İmamoğlu terbiyesizlik yaptı

İYİ Parti ve CHP'deki tartışmalar devam ederken Ümit Özdağ'dan flaş bir Ekrem İmamoğlu çıkışı geldi. İYİ Parti'den ihraç edilen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, konuk olduğu programda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. İmamoğlu'nun kendisine büyük bir terbiyesizlik yaptığını ve buna rağmen kendisini desteklediğini söyleyen Özdağ, "Bu terbiyesizliği kamuoyu ile paylaşmayacağım" dedi.

18 Aralık 2020 Cuma   09:08:11

Bomba iddia: 'İnce'nin partisine geçecekler!'

CHP'de sular durulmuyor. Bir yandan Muharrem İnce bir yandan da Mustafa Sarıgül CHP'ye karşı harekete geçti. Memleket Hareketi ile İnce, ilk işaret fişeğini attı. CHP'den gelen kulis bilgisine göre, 4-5 vekil Muharrem İnce’nin partisine geçecek. Detayları Memleket Meselesi program şefi Emine Kavasoğlu aktardı.

18 Aralık 2020 Cuma   00:36:52

Resmi Gazete'de yayımlandı! Türkiye'den flaş aşı kararı!

Covid-19 aşısı için ruhsatlandırma yönetmeliğine "acil kullanım onayı" hükmü eklendi. Türkiye aşı konusunda önemli bir karar aldı.

18 Aralık 2020 Cuma   00:30:59

İHA'lar gördü! Fatihler vurdu! Ağır darbe!

Hakkâri’nin Çukurca bölgesinde İnsansız Hava aracı (İHA) lar tarafından yerlerinin belirlenmesiyle İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde (Fatihler) adlı Özel harekat taburundaki timler tarafından etkisiz hale getirilen teröristlerin kimlikleri belirlendi.

18 Aralık 2020 Cuma   00:21:30

AK Partili isimden CHP'ye taciz tepkisi!

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, CHP Osmangazi İlçe Teşkilatı’ndaki taciz iddiaları üzerine açıklamada bulundu. İddiaları "vahim" olarak niteleyen Salman, yasalarca reşit olmadığı için çocuk olarak sayılan birine yapıldığı iddia edilen taciz suçlamasının, cinsel tacizden de öte pedofili olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Taciz skandalında CHP Osmangazi İlçe Başkanı M.A. whatsapp yazışmalarında 17 yaşındaki mağdur kıza 'Bana abi deme. Senden hoşlanıyorum' demişti.

18 Aralık 2020 Cuma   00:12:49

Wuhan'dan gelen görüntüler yok artık dedirtti!

Dünya genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısı 75 milyonu aştı. Şüphesiz koronavirüs salgınından en çok etkilenen ülkelerinde başında ise ABD geliyor. Koronavirüs salgınının dünyada ilk görüldüğü yer olan Çin'in Wuhan kentinde skandal görüntüler ortaya çıktı.

18 Aralık 2020 Cuma   00:10:44

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’den Kılıçdaroğlu’na bomba gönderme!

CHP'li eski Şişli Belediye Başkanı ve eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül yeni parti kurdu. Açıklamalarda bulunan Mustafa Sarıgül, ‘‘Türkiye’de iktidara alternatif bir parti olsaydı bu partiyi kurmamıza gerek olmazdı’’ derken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da gönderme yaptı. Sarıgül, ‘Biz tüzüğümüzde diyoruz ki; bir genel başkan partisini iki genel seçim iktidara taşıyamazsa bırakması lazım. Genel başkanlık koltukları zaman tüketme yeri değil, hizmet üretme yeri olması lazım.’ ifadelerini kullandı.

18 Aralık 2020 Cuma   00:05:12

Koltuğa oturmadan tehdit etti! Sorumlular bedel ödeyecek

ABD başkanlığına seçilen Joe Biden, ülkede 3 bakanlığa yönelik siber saldırıların ardından, siber güvenliği yönetiminin en önemli önceliklerinden biri yapacağını ve saldırıların sorumlularının büyük bedel ödeyeceğini belirtti.

18 Aralık 2020 Cuma   00:00:28

 1  2  ...  3  4