Haber Arşivi

ABD Başkan yardımcısı Pence hangi aşıyı seçti?

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence canlı yayında koronavirüs aşısı oldu. Pence ile birlikte eşi Karen Pence ve ABD Kamu Sağlığı Dairesi Başkanı Dr. Jerome Adams da canlı yayında Pfizer ve BioNTech'in geliştirdiği yeni tip koronavirüs aşısı yapıldı. Pence, "Aşıya karşı güven inşa etmek için bu sabah burada toplandık." ifadesini kullandı.

18 Aralık 2020 Cuma   18:12:49

'İttifak bozmak istiyor' iddiasına MHP lideri Devlet Bahçeli cevap verdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bahçeli ittifak bozmak istiyor" iddiasına MHP lideri Devlet Bahçeli cevap verdi. Bahçeli açıklamasında, "Kemal Kılıçdaroğlu birçok konuda ortaya koymuş olduğu inandırıcılığı olmayan gündem, olsun da nasıl olursa olsun anlayışıyla yapmaya çalıştığı bir çalışma. Cumhur İttifakı devam edecek, 2023 yılında tekrar iktidar olacak" dedi.

18 Aralık 2020 Cuma   17:52:33

Osman Kavala'nın tutukluluğu devam edecek!

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yargılanan Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verildi.

18 Aralık 2020 Cuma   17:06:28

İletişim Başkanı'ndan CHP'li Özel'e tepki

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili açıklamasına İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan sert tepki geldi.

18 Aralık 2020 Cuma   16:52:38

15 Temmuz davalarında yargılanan eski emniyet müdürlerine 15'er yıl ceza!

Eski emniyet müdürleri Aktepe, Kırcılı, Gerçek ve Taşkın, 15 Temmuz gecesi İstihbarat Daire Başkanlığı'nı ele geçirmeye çalışmasına yönelik davada, 15'er yıl hapse mahkum edildi.

18 Aralık 2020 Cuma   16:15:03

İstanbul'da trafik yoğunluğu!

Koronavirüs önlemleri kapsamında hafta sonları uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma yasağı bugün saat 21.00 itibariyle başlayacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin trafik yoğunluğu haritasına göre kısıtlama öncesi, saat 15.30 sıralarında yüzde 62'ye ulaştı.

18 Aralık 2020 Cuma   16:13:21

CHP'li sapık başkan istifa etti! Tacizi pişkin sözlerle savundu...

CHP'deki taciz ve tecavüz skandallarının ardı arkası kesilmiyor. CHP Osmangazi İlçe Başkanı Mete Akyolcular, parti üyesi 17 yaşındaki bir genç kıza taciz mesajları attığı ortaya çıktı. Skandalın patlak vermesi sonrası İlçe Başkanı Akyolcular istifa etti. Ancak, pişkin bir açıklama yapmaktan da vazgeçmedi.

18 Aralık 2020 Cuma   16:12:26

Sosyal medya çalkalanıyor! 21 Aralık'ta ne olacak?

21 Aralık bu kez bilindiği gibi en uzun gece olmaktan çok daha fazlasını ifade ediyor dünya için... Dünya gözünü kulağını 21 Aralık 2020'ye çevirdi ama ne olacak bu tarihte? 21 Aralık'ta tüm dünyada NASA onaylı bir elektrik kesintisi yaşanacak ve dünyaya reset atılacak iddiaları günlerdir sosyal medyayı sallıyor.

18 Aralık 2020 Cuma   16:05:35

Karşıyaka Belediyesinin restoran logosuna tepki: Rezillik

Karşıyaka Belediyesi şirketin Kent A.Ş.'nin bünyesindeki Kent Garden Restoranı için kullandığı logonun HDP logosuna benzemesi tartışmaları beraberinde getirdi. AK Partili Keseli, "O logo gidecek, rezillik bitecek" dedi.

18 Aralık 2020 Cuma   15:58:26

Kavala ve Barkey davasında şok ifade! “Darbeyi Barkey bir hafta önceden haber verdi”

ABD’li finans spekülatörü George Soros’un Türkiye temsilcisi olan işadamı Osman Kavala ile eski CIA danışmanı Henri Barkey’in 15 Temmuz darbe girişimindeki rolüne ilişkin açılan davada ilk duruşma yapılıyor. Duruşmada tanık olarak dinlenen Cem Fadıl Bozkurt, İshak ve Leyla Alaton’un ortakları olduğunu belirterek, 15 Temmuz darbe girişimini Henri Barkey’in bir hafta önce İshak Alaton’a haber verdiğini, bunu da kendisine bizzat Alaton’un anlattığını söyledi.

18 Aralık 2020 Cuma   15:58:17

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan önemli açıklamalar!

Kağıthane Meydanı Açılışına Vahdettin Köşkü’nden canlı bağlantı ile katılan Başkan Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan CHP'deki taciz ve tecavüz skandallarına parti yöneticilerinin suskun kaldığını söyledi. Erdoğan, "Biz bunları herkesi benzer ithamlarla suçladıkları halde, kendi partileri içindeki taciz, tecavüz, hırsızlık hadiselerine kör, sağır kalmalarından biliriz. Biz bunların ciğerini biliriz" dedi.

18 Aralık 2020 Cuma   14:48:29

İstek Vakfı'ndaki cinsel taciz skandalına ilişkin davada yeni gelişme!

İstanbul Kartal’da İstek Vakfı’na ait özel bir anaokulunda 5 yaşında bir çocuğa öğretmeni tarafından cinsel istismarda bulunulduğu iddiasıyla 2017 yılında soruşturma açılmıştı. Olayla ilgili devam eden davada dördüncü duruşma bugün gerçekleşti. Olaya ilişkin son duruşmada da mahkeme eksik hususların giderilmesine karar verdiğinden dava ertelendi.

18 Aralık 2020 Cuma   14:36:30

Eski CHP'li vekil Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, özel bir televizyon kanalında, 'Aday olacak mısınız?' sorusuna, 'Millet İttifakı'na danışmadan bir karar alamayacağı yanıtını verdi. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ise, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, 'Zayıf aday' göndermesi yaptı. İYİ Parti, kendi adayının Meral Akşener olduğunu açıklarken, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin de daha önce, 'Adayımız belli, partimizin içinden' demişti. Kılıçdaroğlu'nun tüm bu açıklamalara rağmen adaylık sorusuna Millet İttifakı'nı öne sürerek yanıt vermesi dikkat çekti. CHP'nin en etkili isimlerinden eski Genel Sekreter Mehmet Sevigen, Kılıçdaroğlu'nun aday olamayacağını söyledi, CHP'ye ve İYİ Parti'ye çok sert ifadelerle yüklendi.

18 Aralık 2020 Cuma   14:26:57

Başkan Erdoğan'dan vatandaşlara koronavirüs uyarısı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını Çamlıca Camisi'nde kıldı. Erdoğan, camide vatandaşlara seslendi, koronavirüs salgını ile ilgili önemli uyarılarda bulundu. Erdoğan, 'Temizlik, Maske ve Mesafe' kuralını hatırlattı, "Bizim Müslümanlar bu önlemlere özellikle dikkat etmemiz lazım" dedi. Erdoğan, yılbaşında uygulanacak sokağa çıkma yasağını da hatırlatarak, vatandaşlardan evde de dikkatli olmalarını istedi.

18 Aralık 2020 Cuma   14:25:30

Twitter'da mavi tik alabileceksiniz: Tarih açıklandı

Dünyanın önde gelen sosyal medya platformlarından Twitter, önemli bir gelişmeyi kullanıcılarıyla paylaştı. Uzun bir süredir askıda olan ve mavi tik ile gösterilen onaylı hesap sistemi geri dönüyor. Diğer yandan kural ihlali yapanların mavi tikleri de geri alınacak.

18 Aralık 2020 Cuma   14:06:35

İBB’nin sözde Şeb’i Arus programında kadın-erkek sema yaptı Kuran’ı Kerim Türkçe okundu

İBB, Evrensel Mevlana Âşıkları Vakfı ile birlikte İstanbul'da bir Mevlana’nın vefatının 747'inci gecesi münasebetiyle Şeb'i Arus etkinliği düzenledi. Mevlevi geleneğinde bulunmayan kadın-erkek bir arada sema gösterisi yapıldı. Kuran’ı Kerim Aşr-ı şerifin Türkçe okunmasının yanı sıra girişteki naat kısmı Farsça aslından değil usule aykırı olarak Türkçe okundu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesaplarından paylaştığı etkinliğe bir çok kişi büyük tepki gösterdi.

18 Aralık 2020 Cuma   14:02:05

Alman devlet televizyonunda PKK belgeseli

Türkiye'den kaçan PKK'lı teröristlere kucak açan Almanlar, devlet televizyonundan örgütün propagandasını da yapmaya başladı.

18 Aralık 2020 Cuma   13:53:16

Bakan Akar’dan İsrail ve Mısır açıklaması! ‘Biz de adım atarız’

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar İsrail ve Mısır ile ilgili açıklamalarda bulundu.

18 Aralık 2020 Cuma   13:34:14

Hastanede koronavirüs skandalı!

KKTC'de devlet hastanesi Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi'nde görev yapan bir hemşire korona virüs skandalı yaşandı. Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi'nde yaşanan olaya göre, bir çalışanda korona tespit edilmesinin ardından çalışana temaslı olan kişilerin bilgi vermesi istendi. Temaslılar arasında bulunan bir hemşire temaslı olduğunu gizledi. Hemşirenin ailesine virüsü bulaştırmamak için evine gitmediği, bir hafta boyunca hastanede yattığı belirlendi. skandal olay nedeniyle 46 kişi karantinaya alındı.

18 Aralık 2020 Cuma   13:18:50

İBB yapmayınca bakanlık üstlendi... Çamlıca Camii kararı CHP'li ismi küplere bindirdi!

Daha önce hastane yolu yapımını durduran İBB, Çamlıca Camii'ne giderek metroyu da yapmadı. Metronun tamamlanması için projeyi yine Ulaştırma Bakanlığı üstlendi. CHP'li Şerafettin Turpçu, projeyi bakanlığın üstlenmesini eleştirdi.

18 Aralık 2020 Cuma   12:38:50

MEB tatil tarihini açıkladı!

Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye'deki koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında uzaktan eğitim süreci, sınavlar ve yarıyıl takvimiyle ilgili genelde yayınlandı. Buna göre en çarpıcı düzenleme ilkokullarda sınaların kaldırılması oldu.

18 Aralık 2020 Cuma   12:29:42

Bakkal,market,fırın açık mı? İşte sokağa çıkma kısıtlamasından muaf yerler ve kişiler

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması dün akşam saat 21.00 itibarıyla başladı. Kısıtlamaya saatler kala önemli bir bilgilendirme açıklaması yapıldı. Geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta sokağa çıkma yasağı uygulama sürecinde de bazı kişiler yasaktan muaf tutulacak. Sokağa çıkma kısıtlaması 14 Aralık Pazartesi günü saat 05.00'da sona erecek. Peki bakkallar ve marketler hangi saatlerde açık olacak? Fırınlar açık olacak mı? Sokağa çıkma yasağında marketlerde alkol satışı yapılmayacak mı? İşte sokağa çıkma kısıtlamasından muaf yerler ve kişiler listesi.

18 Aralık 2020 Cuma   12:29:33

Bakanlık açıkladı! Yakınlarına maaş bağlanacak

Sağlık Bakanlığı'nın yayımladığı genelge ile, koronavirüs tanısı konulan ve vefat eden sağlıkçı yakınlarına aylık bağlanacak. Başvurular ise ilgili birim amiri (İl, İlçe Sağlık Müdürü, Başhekim) sonrasında ise İl Sağlık Müdürü tarafından onaylanacak.

18 Aralık 2020 Cuma   12:16:34

CHP'li Özgür Özel’den Başkan Erdoğan hakkında haddini aşan sözler! AK Parti'den yanıt gecikmedi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Başkan Erdoğan hakkında haddini aşan sözler kullandı. Özgür Özel, "Bu diktatör bozuntusuna milletimiz ilk seçimde sandığı gösterip, geldiği gibi gönderecek.” ifadesinde bulundu. Özgür Özel'in hadsiz sözlerine AK Parti'den yanıt gecikmedi. AK Parti Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, "Diktatör var" diyebiliyorsan diktatör yoktur. Çünkü diktatörün olduğu yerde diktatör diyebilen yoktur. Ama illa bir diktatör arıyorsan bakacağın yer partindir. Size kapıyı gösteren genel başkanındır. Ha o da diktatör değil; diktatörcük bozuntusudur!" dedi. Özgür Özel'in açıklamalarına sosyal medyadan da tepki yağdı. Vatandaşlar, Özel'e "diktatör istiyorsan kendi partine bak" diyerek Kılıçdaroğlu'nu işaret etti.

18 Aralık 2020 Cuma   12:11:20

Başından beri her şey yalan çıktı! İşte İranlı 'Zombi Gelin'in son hali...

Sosyal medyada çok ilgili gören zombi lakaplı kadın hakkında yeni detaylar geldi. Ünlü oyuncu Angelina Jolie’nin zombiye benzer görünümü ve Corpse Bride karakterinin bir karışımına sahip görüntüsü ile Instagram’da dünya çapında ün kazanan Sahar Tabar, İran Devleti tarafından paylaşımları nedeniyle tutuklanmıştı. Birçok ameliyat geçirdiği ve ilginç görünümü ile herkesi dehşete düşüren genç kadın, serbest bırakıldı. Her şeyin başından beri Photoshop hilesi olduğu kanıtlandı. İşte son dakika haberinin detayları...

18 Aralık 2020 Cuma   11:01:01

 1  2  3  4