Haber Arşivi

Yerli korona aşısıyla ilgili flaş açıklama!

Yerli corona virüs aşısıyla ilgili son dakika haberi geldi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türkiye, Kovid Türkiye 19 Platformu, Kovid 19'a yönelik tedavi odaklı 9 ilaç geliştirme ve bağışıklık kazanılması için 8 aşı geliştirme projesi başta olmak üzere toplam 17 proje üretiyor." dedi. Varank, "4 aşı adayımız hayvan deneylerini başarıyla tamamlamış durumda." diye konuştu.

17 Aralık 2020 Perşembe   12:16:58

Melisa Sözen'den şaşırtan itiraf!

Kırmızı Oda'nın Alya'sı Melisa Sözen İbrahim Selim'in sunuculuğunu üstlendiği Youtube programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Melisa Söze estetik itirafıyla herkesi şaşkına çevirdi.

17 Aralık 2020 Perşembe   12:14:47

Türkiye'den Yunanistan'ın tahriklerine NAVTEX'li cevap

Türkiye, Meis Adası'nın gayri askeri statüsünün ihlal edildiğini bildiren yeni bir NAVTEX yayımladı.

17 Aralık 2020 Perşembe   12:09:59

e-KPSS sonuçları açıklandı!

ÖSYM, 15 Kasım 2020 günü yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavının (2020-EKPSS) sonuçları açıklandı. Sonuçlar ÖSYM'nin internet sitesinde yayınlandı.

17 Aralık 2020 Perşembe   11:38:21

Aynı evde 2 kadınla yaşayan müzisyen sırayı şaşırınca öldürüldü!

Ankara Pursaklar'da, biri resmi nikahlı eşi iki kadınla aynı evde yaşayan adam her gece birinin yanında kalırken sırayı şaşırdı, kıskançlık krizine giren kadın odayı bastı ve "Bu gece sıra benimdi" diyerek adamı öldürdü. Alınan bilgiye göre, Gülyeşim Kavuştuk ile dini nikahlı eşi Önder Çelik ve onun resmi nikahlı eşi Seher Çelik ile yaşadığı evde sabah saatlerinde tartışma çıktı. Tartışma sonrası Gülyeşim K, Önder Çelik'i göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Adli makamlardan alınan son dakika bilgisine göre zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

17 Aralık 2020 Perşembe   11:25:22

Kandil'in sözcüsü HDP'li Sezai Temelli: Öcalan'a tecrit kalksın

Eli kanlı Kandil'in sözcüsü, CHP'nin müttefiki HDP'li vekil Sezai Temelli, PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a uygulanan tecrit için "hukuk devleti yıkılmıştır" yorumunda bulunarak, bebek katili Öcalan'a özgürlük istedi.

17 Aralık 2020 Perşembe   11:16:36

Google'a dava: İnternet reklamlarında tekelcilik suçlaması...

ABD'de 10 eyaletin başsavcıları, reklam sektöründeki "rekabete aykırı pratikleri" nedeniyle internet şirketi Google aleyhine dava açtı. Başsavcı Paxton, konuyla ilgili kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bir deve dönüşen bu şirket gücünü piyasayı manipüle etmek, rekabeti yok etmek ve siz tüketicilere zarar vermek için kullanmaktadır." ifadelerini kullandı.

17 Aralık 2020 Perşembe   11:13:31

Mersin'deki 'Gizemli ev'le ilgili yeni iddia!

Mersin'in Tarsus ilçesinde, 2016 yılında başlayan ve bir yıl süren kazıların yapıldığı 'Gizemli ev' olarak adlandırılan evle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Mahalleli defineci olduklarından şüphelendiği kimliği belirsiz kişilerin eve girerek kazı yaptığını iddia etti.

17 Aralık 2020 Perşembe   11:13:23

Çavuşoğlu'ndan ABD'nin yaptırım kararına sert tepki: Geri adım atmayacağız!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ABD'nin yaptırımlarına ilişkin, "ABD'nin yaptırım kararı hukuken ve politik olarak yanlış. Bu Türkiye'nin egemenlik haklarına bir saldırıdır. S-400 anlaşması ABD'nin CAATSA yasasından önce yapılmıştı, bu nedenle bu yasaya bağlı yaptırım Türkiye'ye uygulanamaz. Geri adam atmayacağız" dedi

17 Aralık 2020 Perşembe   11:05:36

CHP’li Gül Ustaer hakkında hazırlanan iddianamede şoke eden detay!

Taciz ve tecavüz skandalları ile gündemden düşmeyen CHP’de yeni bir olay daha yaşandı. Balkondan düştüğü iddia edilen ve beyin kanaması geçiren CHP Kaş İlçe Başkan Adayı Gül Ustaer 6 aydır yoğun bakımda savaş verirken olayın perde arkası ortaya çıktı. Olay gecesi Ustaer'in evinde bulunan eski sevgilisi CHP Kemer eski İlçe Başkanı R.S.U.'nun anlık kıskançlık krizi sonucu Ustaer'i itmiş olabileceği savcılık iddianamesinde yer aldı.

17 Aralık 2020 Perşembe   11:01:14

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den ABD'nin skandal yaptırım kararıyla ilgili net mesaj

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, ABD'nin skandal yaptırım kararına ilişkin son dakika açıklamalarında bulundu. İsmail Demir, "Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri, güvenlik güçlerimiz bundan etkilenme durumunda değil. Herhangi bir zafiyet oluşacağını düşünmüyoruz" dedi. Demir, "Türkiye, Cumhurbaşkanı'mızın dik duruşuyla emir alan bir ülke olmadığını gösterdi, bu da bir ambargo mekanizmasını devreye soktu." mesajını verdi

17 Aralık 2020 Perşembe   10:59:43

Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem!

AFAD'dan alınan son dakika bilgisine göre Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem meydan geldi.

17 Aralık 2020 Perşembe   10:39:05

CHP Muğla İl Başkanlığı'ndaki tacize karartma!

CHP’nin Muğla İl Başkanlığı’nda yaşanan taciz skandalının üstünün örtülmeye çalışıldığı ortaya çıktı. Partinin il delegesi Mehmet A.’nın görevli sekreter A. E.’yi tacizi sonrasında güvenlik kamerası kayıtları bina dışına çıkarılmış.

17 Aralık 2020 Perşembe   09:29:23

CHP'deki taciz ve tecavüz skandalları Meclis'te!

CHP’deki son günlerde art arda patlak veren taciz ve tecavüz skandalları Meclis’e taşınıyor. Tacize uğrayan kadınlar TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu’na başvurdu. Komisyon önümüzdeki günlerde CHP’deki söz konusu taciz olayları ile ilgili mağdur kadınları dinleyecek. Komisyon Başkanı Fatma Aksal, “CHP teşkilatlarında tacize, tecavüze uğramış birkaç isim komisyona gelip başvurularını yapacak. Bu olayların takipçisi olacağız. Hangi siyasi görüşten olursa olsun, tacize uğrayan gelsin bilgi versin. Korumaya ve elimizden geleni yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

17 Aralık 2020 Perşembe   09:24:23

İstanbul'un göbeğinde 400 milyon liralık rant şoku!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın "plansız alan" olarak kayıtlara geçtiği Beşiktaş Ulus'taki bir arazi ranta kurban gitti. "Yeşil alan olsun" denilen arsa, 3 ortak satın aldıktan sonra "Planlı alan" yapılarak imar değişikliğine uğradı. Beşiktaş Belediyesi meclis kararı ile arsanın vekaleti, İBB İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nun CHP'li üyesi Sebahattin Öztürk'e verildi. 400 milyon liralık rantın iş takibi CHP içinde 'rüşvet' iddialarıyla rahatsızlık yarattı. CHP'li Meclis Üyesi Akın Keskin "Böyle bir anlayış olamaz. Meclis kulislerinde 1.5 milyon dolar rüşvet iddiası konuşuluyor" diye tepki gösterdi. Beşiktaş Belediyesi'nin bu son dakika kararı, İBB Meclisi'nde görüşülecek

17 Aralık 2020 Perşembe   09:15:31

Başkan Erdoğan’dan flaş koronavirüs talimatı! 2 bakanlık harekete geçti!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, dünyayı kasıp kavuran yeni tip koronavirüsle mücadelede en ön safta olan sağlık çalışanları ile ilgili flaş bir talimat verdi. Hastanelerin pandemi bölümünde çalışan sağlık çalışanlarının Kovid-19 olmaları durumunda, meslek hastalığı ya da vazife malulü sayılması için iki bakanlık harekete geçti. İşte detaylar…

17 Aralık 2020 Perşembe   09:13:30

CHP’de bir taciz skandalı daha! 17 yaşındaki genç kızla WhatsApp yazışmaları ortaya çıkt!

CHP’deki taciz skandallarına bir yenisi daha eklendi. Osmangazi'de CHP İlçe Başkanı M. A.'nın, WhatsApp yazışmalarında henüz 17 yaşında olan genç bir kızı taciz ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

17 Aralık 2020 Perşembe   09:01:09

Yerli aşıdan bomba haber!

Dünyada koronavirüs pandemisine karşı birden fazla aşı çalışması yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor. İnsanlar geliştirilen koronavirüs aşısını ne zaman olacakları konusunda meraklı. Bununla birlikte ülkeler kendi aşılarını geliştirmek için de kolları sıvamış durumda. Peki ülkemizde yerli aşı çalışmaları ne durumda? Geçtiğimiz gün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir konuşmasında "Yerli aşı Nisan ayında yapacağımızı ümit ediyorum." demişti. Bugün yerli aşı için yeni bir gelişme daha yaşandı.

17 Aralık 2020 Perşembe   00:29:46

 1  2  3