Haber Arşivi

CHP Başkanvekili'nden yalan itirafı!

İBB Ak Parti Grubu tarafından "66 bin servis aracının İstanbul ulaşımında kullanılması" teklifine karşı; “Bu teklifi valiliğe ilettiklerini ancak kabul edilmediğini” ifade eden İBB CHP Grup Başkanvekili, yalan söylediklerini kabul ederek özür diledi.

17 Aralık 2020 Perşembe   16:14:09

Rezillik sonrası harekete geçildi! Faşist Fatih Altaylı hakkında suç duyurusu

Geçmişte başörtülülere yönelik hakaretleriyle bilinen faşist zihniyetin temsilcisi Fatih Altaylı'nın canlı yayınında Suriyeli mültecileri hedef alan skandal ifadelerinin ardından Uluslararası Mülteci Hakları Derneği, suç duyurusunda bulundu.

17 Aralık 2020 Perşembe   16:13:30

Türbeye 'Fransız tente' taktılar!

Bolu'nun Göynük ilçesinde, Fatih Sultan Mehmet'in hocası Akşemseddin Hazretleri Türbesi'nin kapısının üstüne monte edilen Fransız tarzı tente, tepkilere neden oldu.

17 Aralık 2020 Perşembe   16:06:47

Barış Terkoğlu Mustafaları karıştırdı! Erdoğan'ın avukatı özür bekliyor!

Barış Terkoğlu bugün Cumhuriyet'teki köşesinde "Ver 100 milyonu, Mustafa görsün işini" başlıklı yazısında Mustafaları karıştırdı. Çok ses getiren Cendere adlı kitabında da aynı konuyu işleyen Barış Terkoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Mustafa Doğan İnal hakkında iddialarda bulunmuştu.

17 Aralık 2020 Perşembe   16:03:46

Ümit Özdağ parti kuracak mı?

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'yu FETÖ'cülükle suçlayan ve partiden ihraç edilen Ümit Özdağ'ın yeni bir parti kuracağı iddia edildi. Özdağ konuya ilişkin ilk kez açıklama yaptı. Peki, Özdağ gerçekten parti kurma kararını kesinleştirdi mi? İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

17 Aralık 2020 Perşembe   15:58:17

Rusya Devlet Başkanı Putin'den dikkat çeken Başkan Erdoğan açıklaması: Ülkesi için sonuna kadar gider .

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yıllık basın toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Putin, Başkan Erdoğan ile kimi zaman görüş ayrılıkları yaşadığını da ifade ederek, "O sözünü tutan biri. Ülkesi için sonuna kadar gider." ifadelerini kullandı.

17 Aralık 2020 Perşembe   15:58:12

Instagram kullanıcılarına müjde! O özellik geri gelecek

Sosyal medya devi Instagram daha önce gündeme gelen ve çok sevilen 'Lite' özelliğini yeniden kullanıma açıyor. Instagram'ın kota dostu olarak bilinen 'Lite' akıllı telefonlarda daha az yer kaplıyor ve daha az veri harcamanıza neden oluyor. İşte milyonlarca Instagram kullanıcısının bayram edeceği o özellik hakkında tüm detaylar...

17 Aralık 2020 Perşembe   15:39:46

Dünyada korona, Vuhan'da eğlence!

Koronavirüs salgını dünyanın dört bir yanında sosyal hayat ve ekonomiyi sekteye uğratmaya devam ederken, Reuters ajansı salgının çıkış noktası olarak kabul edilen Çin’in Hubey bölgesinde yer alan Vuhan kentindeki gece hayatını görüntüledi.

17 Aralık 2020 Perşembe   15:21:23

Erdoğan'dan anlamlı Mevlana mesajı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hazreti Mevlana’dan aldığımız ilhamla diline, ırkına, dinine bakmadan tüm insanlara yardım elimizi uzatıyor, bölgemizde barış ve adaletin hâkim olması için gayret gösteriyoruz. Öldürmekten, katletmekten, yakıp-yıkmaktan başka hiçbir şey bilmeyen modern dönem haramilerine rağmen, biz Mevlana’nın tutuşturduğu sevgi, dostluk ve hikmet meşalesini taşımaya devam edeceğiz.

17 Aralık 2020 Perşembe   15:16:28

Mustafa Sarıgül partisinin adını açıkladı!!

Mustafa Sarıgül, partisinin adının "Türkiye Değişim Partisi" olduğunu açıkladı.

17 Aralık 2020 Perşembe   15:09:58

Türkiye bu ihaneti unutmadı!

FETÖ üyeleri bundan tam 7 yıl önce örgüt lideri Fetullah Gülen'in talimatıyla birlikte harekete geçti. Devleti zor duruma düşürmek ve hükümete birçok koldan darbe vurmak için düğmeye basılarak, karanlık operasyon uygulamaya başlandı. Kumpas çok kısa süre içinde ters teperek, emniyet ve yargıdaki FETÖ'cüler tasfiye edildi. FETÖ'cü eski savcılardan Muammer Akkaş, Zekeriya Öz, Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç yurt dışına kaçtı. İşte kumpasın anatomisi...

17 Aralık 2020 Perşembe   14:48:05

İSTEAD Genel Başkanı'ndan flaş eğitim açıklaması!

İstanbul Eğitime Armağan Derneği (İSTEAD) Genel Başkanı Mert Şener, eğitim sistemine dair açıklamalarda bulundu.

17 Aralık 2020 Perşembe   14:45:53

CHP'li belediyenin yolsuzluk skandalında mahkemeden flaş karar!

Menemen Belediyesi'nin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Belediye Başkanlığı kurası için Mahkeme, iptal kararı verdi. Kura seçimi yenilenecek. AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik, "Karar bize tebliğ edildi. Menemen için hayırlı olsun" dedi.

17 Aralık 2020 Perşembe   14:34:29

Başkan Erdoğan'dan önemli kabul

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Irak Başbakanı Mustafa Kazımi'yi resmi törenle karşıladı.

17 Aralık 2020 Perşembe   14:27:27

Flash gelişme! Dehşet evinde neler yaşandı?

Muğla’da vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin cinayetinde flaş bir gelişme yaşandı. Pınar Gültekin cinayetinde son dakika gelişmesi yaşandı. Gültekin ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, yaptığı açıklamada Pınar Gültekin'in öldürüldüğü olayla ilgili bağ evinde bu ay keşif yapılacağını söyledi.

17 Aralık 2020 Perşembe   13:54:04

MTSO Başkanı'ndan yerel esnafa destek çağrısı!

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından başlatılan ve kısa sürede Türkiye gündemine gelen “Gün Birlik Günü, Yerel Esnafına Sahip Çık” kampanyası kapsamında esnafları ziyaret eden MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Böylesine önemli bir farkındalığın öncüsü olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. İçinden geçtiğimiz sıkıntılı süreçte vatandaşlarımızı yerel esnaftan alışveriş yapmaya davet ediyoruz” dedi.

17 Aralık 2020 Perşembe   13:49:48

CHP'li belediyede skandal: Korona hastasını elbisesiyle gömdüler!

CHP'li belediyede cenaze hizmeti verilemeyen vatandaşın cesedi elbisesiyle gömüldü! Balıkesir’in Edremit İlçesinde Kovid-19’dan vefat edenlerin cenazesi ortada kaldı. CHP’li belediye hizmet vermeyip korsan gassallar da 4 bin lira ücret isteyince, Y.K.’nın cenazesi yıkanmadan ve kefenlenmeden ceset torbasında elbisesiyle toprağa verildi. CHP’li belediyenin büyük sorumsuzluğunu gösteren skandal 30 Kasım’da patlak verdi. İşte şoke eden son dakika gelişmesinin ayrıntıları..

17 Aralık 2020 Perşembe   13:33:48

Meclis'te AK Parti ile CHP arasında yemekte ne yedin tartışması

Bütçe görüşmeleri sırasında Meclis'te vekiller arasında "Ben hamsi yedim sen kabak tatlısı yedin. Kabak tatlısı yediysem Allah belamı versin" kavgası çıktı.

17 Aralık 2020 Perşembe   13:33:43

21 Aralık’ta elektrikler mi kesilecek? Uzman isimden çok konuşulacak sözler!

Yazar Mehmet Ali Bulut, 21 Aralık'ta dünya genelinde elektriklerin kesileceğine ilişkin çıkan iddiaları değerlendirdi.

17 Aralık 2020 Perşembe   13:06:52

Sendikalardan Miçotakis'e "açız" pankartlı tepki!

Yunanistan’da Miçotakis hükümeti, 2021 için ayrılan savunma bütçesini 2,5 milyar avroya çıkarırken, ülkedeki üç sendika üyesi başkent Atina’daki Başbakanlık Maksimu Sarayı önünde “Açız” pankartı açtı. Üç sendika üyesinin Sintagma polis karakoluna götürüldüğü, ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı ifade edildi.

17 Aralık 2020 Perşembe   12:58:15

Türk savaş uçakları Mavi Vatan'da 737 saat uçuş yaptı

Türk savaş uçakları, MTA Oruç Reis Sismik Araştırma Gemisi’ne Doğu Akdeniz’de 737 saat 30 dakika uçuş ile koruma sağladı.

17 Aralık 2020 Perşembe   12:48:21

Ankara kulisleri bunu konuşuyor! İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ yeni parti kuruyor!

Ankara kulislerine Ümit Özdağ ile ilgili bomba gibi bir haber düştü. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu’nun FETÖ bağlantısını ve HDP ile yapılan gizli ortaklığı gün yüzüne çıkardığı için partiden ihraç edilen Ümit Özdağ yeni parti kuruyor. “Neden bu hale geldik” diye Anadolu’yu gezeceğini söyleyen Ümit Özdağ’ın partisinde 2 milletvekili de olacak. İşte detaylar…

17 Aralık 2020 Perşembe   12:39:00

Macron'un koronavirüs testi pozitif!

Son dakika haberine göre Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un koronavirüs testi pozitif sonuçlandı.

17 Aralık 2020 Perşembe   12:33:52

Ebubekir Sofuoğlu'nun üniversitelere yönelik skandal sözlerine tepki yağdı: Gerekli işlem yapılacak...

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’nun ulusal bir kanalda yapmış olduğu açıklamalara tepkiler çığ gibi büyüdü. SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, açıklamaların kabul edilmesi ve hoş görülmesinin hiçbir şekilde mümkün olmadığını dile getirerek, söz konusu konuşma ile ilgili gerekli işlemlerin yapılacağını söyledi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun da skandal açıklamalara tepki gösterdi.

17 Aralık 2020 Perşembe   12:33:27

Hemşehri kılığında kandırmış! Küçük kızı istismara 10 yıl hapis talebi!

Esenler'deki bir markette 11 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan ve savunmasında, "Şeytana uydum, nasıl ve neden yaptığımı bilmiyorum" diyen Ali Ö.'ye, "12 yaşından küçük mağduru cinsel istismar'' suçundan 10 yıldan az olmamak üzere hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede sanığın 'nerelisin' diyerek kız çocuğuna yanaşıp hemşehrisi olduğunu belirterek istismarda bulunduğu ve ardından 10 lira para vererek ikinci kez istismarda bulunduğu anlatıldı.

17 Aralık 2020 Perşembe   12:18:40

 1  2  3