Haber Arşivi

Haydar Yılmaz: Otobüslerimize saldırıyorlar

DSP Ankara Büyükşehir adayı Haydar Yılmaz, CHP'lilerin pankartlarını yırttığını ve otobüslerine saldırdıklarını söylerken, Bakan Soylu'dan ayrdım istedi.

9 Mart 2019 Cumartesi   23:10:42

Küçükçekmece'de 'Başbuğ Alparslan Türkeş Gençlik Merkezi' Açılacak

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım: 'Temel Bey, '100 milyon lira maliyetle 2 bin gence hizmet edecek bir gençlik merkezi yapıyoruz.' dedi. Hayırlı uğurlu olsun Küçükçekmecemize. Benim de bir teklifim var. Temel Karadeniz, bu güzel gençlik merkezinin adını, Başbuğ Alparslan Türkeş Gençlik Merkezi koyalım mı, yakışır mı? Başbuğ Alparslan Türkeş Gençlik Merkezi hayırlı uğurlu olsun'

9 Mart 2019 Cumartesi   23:10:22

TFF'den Vefat Eden Taraftarların Ailelerine Destek Kararı

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, vefat eden MKE Ankaragücü taraftarları Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz'ün ailelerine destek olma kararı aldı.

9 Mart 2019 Cumartesi   23:09:21

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, Muş Valiliğini Ziyaret Etti

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Muş Valisi İlker Gündüzöz'ü makamında ziyaret etti.

9 Mart 2019 Cumartesi   23:08:22

Cenevre'de Buteflika'nın 5. Dönem Adaylığına Karşı Gösteri

Cenevre'de bir hastanede tedavi gören Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulaziz Buteflika, BM binasının önünde protesto edildi.

9 Mart 2019 Cumartesi   23:06:22

Milli Güreşçilerden Birer Altın, Gümüş Ve Bronz Madalya

Avrupa 23 Yaş Altı Güreş Şampiyonası'nın 6. gününde serbest stilde İbrahim Çiftçi altın, Ramazan Sarı gümüş, Şaban Kızıltaş ise bronz madalya kazandı

9 Mart 2019 Cumartesi   23:04:52

Tunus'ta Buteflika Karşıtı Gösteri

Tunuslu sosyoloji araştırmacısı Fethiye esSaidi:'Tunus ve Cezayir halkı demokrasiyi korumu konusunda ortak mücadele verdi. Bu yüzden onlara desteğimizi ifade etmek istedik' Cezayirli Leyla Makaş:'Halkı aşağılamak için yönetimin sömürülmesine karşıyız. Cezayir'in kraliyet değil özgür ve demokratik olmasını istiyoruz'

9 Mart 2019 Cumartesi   23:02:22

Elektrik kesintileri yüzünden 36 kişi öldü

Venezuela’da elektrik kesintileri yüzünden Manuel Nunez Tovar Hastanesi’nde tedavi gören 36 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

9 Mart 2019 Cumartesi   22:59:52

Kendini Aracın Önüne Attı, Dolandırıcı Olduğu Ortaya Çıktı

KERKÜK – Irak’ın Basra kentinde genç bir kız herkesin gözü önünde kendini bir otomobilin önüne attı. Yapılan incelemede genç kızın şoföre şantaj yapıp para almak için böyle bir yöntemi seçtiği ortaya çıktı.

9 Mart 2019 Cumartesi   22:59:22

Şanlıurfa'da Trafik Kazası Açıklaması 3 Ölü, 5 Yaralı

Siverek ilçesinde iki otomobil çarpışması sonucu yol ortasında tartışmaya başlayan taraflara, yoldan geçen başka bir araç çarptı.

9 Mart 2019 Cumartesi   22:55:23

'Beylikdüzü'ne Metroyu Getirme Zamanı Geldi'

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım: 'Artık Beylikdüzü'ne metroyu getirme zamanı geldi değil mi? YenikapıSefaköyTÜYAP hattı Beylikdüzü'nden de geçiyor. Hayırlı olsun' 'Farklarımız bizim zenginliğimizdir. İstanbul hoşgörünün, kardeşliğin, huzurun başkenti olacak'

9 Mart 2019 Cumartesi   22:55:22

TRT Sanatçıları 'Bozlağın Altın Sesi' İçin Sahne Aldı

Kırıkkale'de 'Bozlağın Altın Sesi' Hacı Taşan'ı anma etkinlikleri kapsamında TRT sanatçıları konser verdi.

9 Mart 2019 Cumartesi   22:51:52

Aniden Şerit Değiştirince Ticari Taksiye Çarptı

Zeytinburnu’nda aniden şerit değiştiren otomobil ticari taksiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan ticari araç 20 metre sürüklendi. Kazada 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

9 Mart 2019 Cumartesi   22:47:22

Fransa'da Sarı Yelekliler, Gösterilerin 17. Haftasında Sokaklarda

Akaryakıt zamlarına tepki olarak başlayan, daha sonra Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron yönetimine karşıtlığa dönüşen sarı yeleklilerin eylemleri, 17. haftasında da devam etti Paris, Nantes ve Quimper'deki eylemlerde olaylar çıktı Phalsbourg Belediyesi, polisin, semtte düzenlenen gösteride biber gazı kullanmasını yasakladı Ülke çapında 28 bin 600 kişinin katıldığı gösterilerde 21 kişi gözaltına alındı

9 Mart 2019 Cumartesi   22:38:22

'Beka Türkiye'nin Gücü, Varoluşu Demektir'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı:Hedef ne, AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ın gücünü tırtıklamak. Böyle bir siyaset anlayışı Türkiye'ye zarar verir. Onun için diyoruz ki bu seçimlerin Türkiye'nin bekasıyla alakası var. Beka Türkiye'nin gücü, varoluşu demektir'

9 Mart 2019 Cumartesi   22:36:22

Ersun Yanal Açıklaması 'Artık Her Maç Bir Final'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Başakşehir maçı sonrası, “Her zaman oyunun karşılığı puan olmuyor. Artık her maç bizim için final maçı. Bütün maçları lehimize çevirmek zorundayız” dedi. Öte yandan Yanal’ın basın toplantısı, Başakşehirli yönetici ve futbolcuların şampiyonluk tezahüratları nedeniyle bir ara durdu.

9 Mart 2019 Cumartesi   22:34:53

Hamza Yerlikaya Açıklaması 'Spor Sevgi, Barış Ve Kardeşliktir'

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Niğde’de çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunarak Amed Sporlu futbolcu Mansur Çalar ile ön plana çıkan şiddet konusunda açıklamalarda bulundu.

9 Mart 2019 Cumartesi   22:30:22

'Türkiye'nin Sanayileşme Tarihi, Aynı Zamanda İhanet Tarihidir'

AK Parti Genel Başkan vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, "Eğer vakti zamanında bu ülkenin karanlık odakları, Türkiye’nin sanayileşmesinin önüne geçmeseydi eğer, bugün Türkiye kendi savaş uçağını yapmış olacak, Türkiye kendi otomobilleriyle dünyada rekabet edecek, Türkiye kendi füzelerini yapacaktı. Ama bir karanlık el, güçlü Türkiye’yi istemediği için bunlara mani oldu. Ne yazık ki Türkiye’nin sanayileşme tarihi, aynı zamanda ihanet tarihidir." dedi.

9 Mart 2019 Cumartesi   22:28:53

İran'ın Pakistan'dan 'Teröristlerle Mücadelede Kesin Adım' Talebi

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani: 'Teröristlerin Pakistan topraklarında faaliyetlere devam etmesi, iki ülke ilişkilerine etki edebilir. Pakistan ile dostça ilişkilerimizin sürmesini istiyoruz' Pakistan Başbakanı İmran Han: 'Teröristlerin topraklarımızı kullanmasına izin verilmemesi Pakistan'ın çıkarınadır'

9 Mart 2019 Cumartesi   22:27:23

Kurtulmuş Açıklaması 'Türkiye'nin Sanayileşme Tarihi, Aynı Zamanda İhanet Tarihidir'

AK Parti Genel Başkan vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, "Eğer vakti zamanında bu ülkenin karanlık odakları, Türkiye’nin sanayileşmesinin önüne geçmeseydi eğer, bugün Türkiye kendi savaş uçağını yapmış olacak, Türkiye kendi otomobilleriyle dünyada rekabet edecek, Türkiye kendi füzelerini yapacaktı. Ama bir karanlık el, güçlü Türkiye’yi istemediği için bunlara mani oldu. Ne yazık ki Türkiye’nin sanayileşme tarihi, aynı zamanda ihanet tarihidir." dedi.

9 Mart 2019 Cumartesi   22:26:23

'Sadece Şampiyonluğa Kitlenirsek Hata Yaparız'

Başakşehirli futbolcu Arda Turan, “Biz 9 maçı yok sayar birden şampiyonluğa kitlenirsek hata yaparız. Biz gün gün gideceğiz” diye konuştu.

9 Mart 2019 Cumartesi   22:24:52

Murat Boz'a Sahnede Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü kapsamında konser veren pop müzik şarkıcısı Murat Boz için sahnede sürpriz doğum günü pastası kesildi

9 Mart 2019 Cumartesi   22:23:22

Eskişehirspor Maçı Öncesi Hatayspor'a Moral

Hatayspor’a, Eskişehirspor maçı öncesinde taraftarları moral ve motivasyon ziyareti gerçekleştirdi.

9 Mart 2019 Cumartesi   22:21:54

Fedor Kudryashov Açıklaması 'Son Maçları Bekleyip Şampiyonluğa Ulaşacağız'

Başakşehir’in Rus futbolcusu Fedor Kudryashov, “Yavaş yavaş her maç üstüne kata kata gidiyorum. Arkadaşlarımda yardımcı oluyor. Son maçları bekleyip şampiyonluğa ulaşacağız” dedi.

9 Mart 2019 Cumartesi   22:21:52

Başakşehir'de Futbolcular Şampiyonluk Şarkılarıyla Stattan Ayrıldı

Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup eden Başakşehir’de futbolcular ve yöneticiler stattan şampiyonluk şarkılarıyla ayrıldı.

9 Mart 2019 Cumartesi   22:17:54

 1  2  3  ...  49  50