Haber Arşivi

Alev Alev Yandı

Düzce’de ahşap ev çıkan yangında alev alev yandı.

4 Mart 2019 Pazartesi   23:59:00

GÜNDEM ÖZETİ / 5 Mart 2019

ANADOLU AJANSI.

4 Mart 2019 Pazartesi   23:57:29

Cezayir'de 'Cumhurbaşkanlığı Makamının Boşaldığı Duyurulsun' Çağrısı

Cezayir'deki muhalifler, ülkedeki yetkili makamları, Cumhurbaşkanı Abdulaziz Buteflika'nın yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle "cumhurbaşkanlığı makamının boşaldığını duyurmaya ve Buteflika'ya karşı halk hareketinin büyümesi nedeniyle 18 Nisan'da yapılacak seçimleri ertelemeye" çağırdı.

4 Mart 2019 Pazartesi   23:55:29

Ahşap Ev Alev Alev Yandı

Düzce’de ahşap ev çıkan yangında alev alev yandı.

4 Mart 2019 Pazartesi   23:54:29

'Bizim Derdimiz Teröristlerdir, Terör Örgütleriyledir, Kürtler Bizim Kardeşimizdir'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: 'Bizim derdimiz teröristlerdir, terör örgütleriyledir. Irak'taki, İran'daki Kürt kardeşlerimizle bizim hiçbir sorunumuz yoktur. Suriye'de yaşayan ve YPG, PKK yüzünden o toprakları terk etmek zorunda kalan ve Türkiye'ye gelen Kürtler de bizim kardeşimizdir. Ama Suriye'de sorun YPGPKK, İran'da PJAK'tır, Türkiye ve Irak'ta da problem PKK'dır ve teröristlere destek verenlerdir' 'Bu ülkede herkes birinci sınıf insandır, Kürt kardeşlerimiz, Lazlar, Çerkezler, Boşnaklar, Aleviler, kim olursa olsun birinci sınıf insandır. Biz birlikte Kurtuluş Savaşı'nı verdik' '(CHP'li belediyeler) Yönetilemeyen ülkelerin şehirleri bu kadar olur ancak. Kültür ve medeniyet şehri Hatay'ın yollarını görün vallahi utanırsınız. DEAŞ işgali altında uzun süre kalan Irak'ın yolları katbekat iyi. Suriye'nin yıkılmayan yerlerindeki yolları bile daha iyidir' 'Kimin FETÖ'nün, kimin PKK'nın güdümünde olduğunu bu millet çok iyi biliyor. Onun için biz milletimizin bekası, ülkemizin geleceği için gücümüzü birleştireceğiz ve Türkiye'nin her yerini ihya edeceğiz'

4 Mart 2019 Pazartesi   23:50:29

Otomobil Tutkunu Genç Dere Yatağına Böyle Uçtu

Kağıthane’de tamiri yapılan aracını sanayiden alarak test sürüşüne çıkan otomobil tutkunu gencin dere yatağına uçarak hayatını kaybettiği feci kazaya ait kamera görüntüleri ortaya çıktı.

4 Mart 2019 Pazartesi   23:49:29

Kılıçdaroğlu, Canlı Yayında Soruları Yanıtladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: (1)İYİ Parti ile aramızda oturup ciddi, tartışarak, görüşerek bir iş birliği yaptık. Saadet Partisi'yle de dirsek temasımız var, onu da Sayın Karamollaoğlu ifade etmişti zaten. Biz asıl ittifakı sandıkta yapıyoruz'Yönetimden, bugüne kadar yaşanan uygulamalardan, ekonomiden, mutfaktaki yangından, işsizlikten şikayeti olan vatandaşlarla birlikte sandıkta ittifak yapacağız' 'Demokrasiden yana olanlarla, demokrasiye karşı olanların seçimi bu seçim. Biz demokrasiden yanayız. Demokrasiyi savunuyoruz. Mutfakta yangın varsa, bunun giderilmesinden yanayız. Kutuplaştırmaktan, insanları düşmanlaştırmaktan yana değiliz. İnsanları terörist ilan etmekten yana değiliz'

4 Mart 2019 Pazartesi   23:46:59

Sudan'da Uluslararası Tarım Fuarı

Bu yıl 2'ncisi düzenlenen AgroFood Packaging Tarım Fuarı kapılarını açtı Türkiye'nin Hartum Büyükelçisi İrfan Neziroğlu: 'Fuarda tarım sektöründe faaliyet gösteren 6 Türk firmasıyla temsil ediliyoruz. İş adamlarımızı ve girişimcilerimizi Sudan'daki fuarlara katılmaya ve bu ülkenin geleceğine daha fazla yatırım yapmaya her zaman teşvik ediyoruz'

4 Mart 2019 Pazartesi   23:43:29

Yabancı Dil Bilen Bekçiler İşbaşı Yaptı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, hizmet içi eğitim gören İngilizce bilen bekçilerin turizme de katkı sağlaması amaçlanıyor.

4 Mart 2019 Pazartesi   23:43:00

Ambulans İle Polis Aracı Çarpıştı Açıklaması 5 Yaralı

Konya’da bir vakadan hastaneye dönerken polis aracı ile çarpışan ambulans devrildi. Kazada 2’si polis, 2’si sağlık görevlisi toplam 5 kişi yaralandı.

4 Mart 2019 Pazartesi   23:39:59

'Bu Oyun Bize Yakışmadı'

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, 2-2’lik eşitlikle sonra eren Kasımpaşa maçı sonrası, “Devreye galip girmişken ikinci yarı daha iyi oyun beklerken, oyun beklentilerimizin altında kaldı. Ortaya koyduğumuz oyun bize yakışmadı” dedi.

4 Mart 2019 Pazartesi   23:39:29

Konya'da Ambulans İle Polis Aracı Çarpıştı Açıklaması 5 Yaralı

Konya’da bir vakadan hastaneye dönerken polis aracı ile çarpışan ambulans devrildi. Kazada 2’si polis, 2’si sağlık görevlisi toplam 5 kişi yaralandı.

4 Mart 2019 Pazartesi   23:38:00

'CHP, PKK'ya Ve DHKP/C'ye Kolunu Kaptırmıştır'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu:DHKP/C ile PKK'ya kolunu kaptıran bir daha hiçbir şekilde iflah olmaz. Bu açık ve nettir. Cumhuriyet Halk Partisi, PKK'ya kolunu kaptırmıştır, DHKP/C'ye kolunu kaptırmıştır, iflah olması mümkün değildir' 'Çok net söylüyorum; İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyelerini dağa adam götürme merkezi olarak kullanırlar, kimsenin de ruhu duymaz. Biz söyleriz, bize de 'iftira atıyor' derler o zaman. Bu kadar açık ve net'

4 Mart 2019 Pazartesi   23:37:00

57 Yaşındaki Kadın Evinde Ölü Bulundu

Sakarya’nın Hendek ilçesinde ailesi ulaşamayınca çilingir yardımıyla yaşadığı dairenin kapısı açılan 57 yaşındaki kadın, evinde ölü bulundu.

4 Mart 2019 Pazartesi   23:34:29

Adana'da Silahlı Saldırı Açıklaması 1 Yaralı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan kişi yaralandı.

4 Mart 2019 Pazartesi   23:31:59

Rusya İsrail-Filistin Toplantısına Ev Sahipliği Yapacak

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov: 'İsrail'in bizimle olan iletişimine binaen, Rusya'nın ev sahipliğinde ön şart olmaksızın barış sürecinin görüşüleceği bir toplantı yapılması konusunda Filistin yönetimiyle anlaştık' Suudi Arabistan'ın Dış İlişkilerden Sorumlu Devlet Bakanı Adil elCubeyr: 'Arap Birliği'ndeki koltuğunun Suriye'ye iadesi için çok erken'.

4 Mart 2019 Pazartesi   23:30:29

Mustafa Denizli Hastaneden Ayrıldı

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli:'Bu akşam yaşadığımız hadise, aslında her hafta yaşadıklarımızın bir parçası''Herkesin rahat olmasını istiyorum. Her şey normal'

4 Mart 2019 Pazartesi   23:26:59

'Bir Puanı Mustafa Hocamıza Armağan Ediyoruz'

Kasımpaşa yardımcı antrenörü Sarp Yiğit, “Bir puan için sevinçliyiz. Oyunun geneline baktığımızda üç puanı kaçıran taraf bizdik. Bu bir puan eski Kasımpaşa’nın gücünü geri getirecek.Bu bir puanı hocamız Mustafa Denizli’ye armağan ediyoruz” dedi.

4 Mart 2019 Pazartesi   23:26:29

'Yerel Seçimlerde De İstikrarı Sürdürmemiz Lazım'

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: 'Yerel seçimlerde de bu istikrarı sürdürmemiz lazım. Seçim sonuçlarına bakarak, Türkiye'ye dair hesabı olanlar, senaryosu olanlar, oyunları olanlar Sarıkaya'da akşam oy pusulasına baktığında başka partilere değil, Recep Tayyip Erdoğan'a yani size, yani bu millete bu milletin adamına ne kadar oy çıkmış, ona bakacaklar'

4 Mart 2019 Pazartesi   23:24:29

İtalya'da Mafyaya Yönelik Operasyon

Sicilya Adası merkezli 'Cosa Nostra' adlı mafyaya karşı düzenlenen operasyonda 34 kişi gözaltına alındı Gözaltına alınanlar arasında Juventus'un fanatik taraftar grubunun iki lideri de bulunuyor.

4 Mart 2019 Pazartesi   23:23:31

Ahmet Ağaoğlu'ndan 'Onur Kıvrak' Açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Onur Kıvrak’ın Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na başvurmasıyla ilgili, "Onur başvuruda bulundu. Hukukçuların söylediği kadarıyla anlaşmaya aykırı bir başvuru" dedi.

4 Mart 2019 Pazartesi   23:23:29

Zarif'ten 'Sabrımız Taşmak Üzere' Açıklaması

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif:'UAEA onlarca kez olduğu gibi bir kere daha sözümüzde durduğumuzu ve ABD'nin yasalara aykırı olarak ihlal ettiği nükleer anlaşmaya bağlı kaldığımızı teyit etti. Ancak bununla birlikte bizim sabrımız taşmak üzere'

4 Mart 2019 Pazartesi   23:22:59

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Yalova'da

Özgür Özel:Bir dil, umut dili. Bunu sadece Vefa Salman kullanmıyor. Bunu Türkiye'deki tüm adaylarımız, ittifak ortağımızın tüm adayları kullanıyor'

4 Mart 2019 Pazartesi   23:17:29

Hafter Güçlerinden 'Cezayir Sınırına Ulaştık' Açıklaması

Halife Hafter'e bağlı güçler, güneyde yeni kasabalar ele geçirerek batıdaki Cezayir sınırına kadar ulaştıklarını ileri sürdü.

4 Mart 2019 Pazartesi   23:17:00

Rusya'da 15 Yıl Sonra Nüfusun Yüzde 30'U Müslümanlardan Oluşacak

Rusya Müftüler Konseyi Başkanı Ravil Gaynutdin: '15 yıl sonra Rusya nüfusunun yüzde 30’unu Müslümanlar oluşturacak' “Rusya’nın büyük şehirlerinde uygun kültürel ve eğitim altyapısına sahip düzinelerce yeni camiye ihtiyaç var”.

4 Mart 2019 Pazartesi   23:13:59

 1  2  ...  68  69