Haber Arşivi

Girdikleri Evdeki Anne Kızı Öldürdüler

İstanbul Bahçelievler’de bir eve giren kişi ya da kişiler, eterle bayılttıkları anne ve kızı boğarak öldürdü.

5 Mart 2019 Salı   08:17:29

Başkan Kale'den Spora Hep Destek

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, spora ve sporcuya destek vermeye devam ediyor.

5 Mart 2019 Salı   08:16:58

MUZBİR Başkanı Hasan Çatkaya Oldu

Muz Üreticileri Birliği (MUZBİR) Başkanlığa Hasan Çatkaya seçildi.

5 Mart 2019 Salı   08:16:29

Tongar ; 'Bağırmayan Annelik Mümkün'

Nazilli 10. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali’nin 2. gün konuğu Bağırmayan anneler kitabının yazarı Hatice Kübra Tongar’a ilgi büyük oldu. Tongar bağırmayan anneliğin nasıl mümkün olduğunu anlatırken, ”Çünkü çocukların dünya hayatının süsüdür” dedi.

5 Mart 2019 Salı   08:16:28

Nazilli'de 'Aydın'ın Potansiyel Aydınlıkları' Programı

Aydın’da, 10. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali kapsamında ilk konuk Aydın Potansiyel Aydınlıkları programıyla Prof. Dr. Metin Gürü oldu.

5 Mart 2019 Salı   08:13:59

Tuna; 'Göreve Gelmeden Mahallelerin Sorunlarını Çözüyoruz'

İYİ Parti Köşk Belediye Başkan Adayı Veli Tuna, Yavuzköy Mahallesi’nde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen parke döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

5 Mart 2019 Salı   08:13:28

'Pakistan Kendini Savunmaya Devam Edecek'

Pakistan'ın Washington Büyükelçisi Asad Majeed Han: 'İki ülke olarak (PakistanHindistan) uçurumdan döndük. Ama durum hala ciddiyetini koruyor' 'Hindistan, bölge barışını ve güvenliğini tehdit etmeye devam ediyor. Bu durumda Pakistan kendini savunmaya devam edecek' 'Pakistan, Afganistan'ın kendisi ve komşu ülkeleriyle barıştığını görmek istiyor ve bunun için elinden geleni yapıyor' 'ABD ile olan ilişkimiz, sonuç olarak belirleyici ve önemli. Birlikte çalıştığımız zaman olağanüstü başarılar elde ettik'

5 Mart 2019 Salı   06:59:58

Ziraat Katılım Bankası Katar'da Tanıtıldı

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi'nin Katar'ın Başkenti Doha'da düzenlediği programda yatırımcılara Ziraat Katılım Bankasının tanıtımı yapıldı.

5 Mart 2019 Salı   06:43:29

ABD, Türkiye'yi 'Gelişmekte Olan Ülkelere' Sunulan Ticaret Programından Çıkarıyor

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'nin gelişmiş ekonomisini gerekçe göstererek, Türkiye'yi gelişmekte olan ülkelere tanınan Genelleştirilmiş Tercihler Sistemi Programı'ndan çıkarmak istediğini duyurdu Trump ayrıca, Hindistan'ın da söz konusu programdan çıkarılacağını ifade etti.

5 Mart 2019 Salı   05:58:28

Kanada'da Terör Örgütü PKK'ya Para Yardımı Yapan Vakfa Ceza

Kanada Vergi İdaresi denetçileri, Toronto kentinde bulunan Anadolu Kültür Vakfı'nın halktan topladığı yardım paralarını terör örgütü PKK'ya yolladığını belgeleyerek, hayır kurumu statüsünü iptal etti.

5 Mart 2019 Salı   05:49:00

SESRIC Ve Suudi Arabistan Arasında İş Birliği Protokolü

İslam İşbirliği Teşkilatının (İİT) istatistik alanındaki alt organı İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik ve Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi (SESRIC) ile Suudi Arabistan Genel İstatistik Otoritesi (GASTAT) iş birliğini artırmak amacıyla bir protokol imzaladı.

5 Mart 2019 Salı   05:05:29

Kanada'daki Siyasi Kriz Derinleşiyor

Kanada'nın dev taahhüt firmalarından SNCLavalin hakkında açılan rüşvet soruşturmasının neden olduğu siyasi krizde, eski Adalet Bakanı Jody WilsonRaybould ve Başbakan Trudeau'nun Özel Kalem Müdürü Gerard Butt'dan sonra, Hazine Bakanı Jane Philpott da istifa ettiğini açıkladı.

5 Mart 2019 Salı   05:02:29

Pentagon'dan Suudi Arabistan İçin THAAD Sistemi İhalesi

Pentagon, Suudi Arabistan adına 'Yüksek İrtifa Alan Savunma Sistemi' (THAAD) üretmesi için savunma şirketi Lockheed Martin'e 945 milyon 900 bin dolarlık bir ihale verdi Suudi Arabistan'ın kasım ayında 44 THAAD Sistemi için ABD'nin 15 milyar dolarlık teklifini kabul ettiği ifade ediliyor Bedeli Suudi Arabistan'dan tahsil edilecek bugünkü ihalenin ise ABD'nin teklifinin ilk aşaması olduğu belirtiliyor Suudi Arabistan yönetiminin, Washington'un Cemal Kaşıkçı cinayetine yönelik baskısından kurtulmak için ABD'nin THAAD teklifini kabul ettiği iddia ediliyor.

5 Mart 2019 Salı   04:52:28

Fas'ta Doğrudan Yabancı Yatırımda Düşüş

Fas'a şubat ayında doğrudan yabancı yatırım geçen yılın aynı döneme göre yüzde 30,4 oranında azaldı.

5 Mart 2019 Salı   03:45:29

Bahçelievler'de Anne Ve Kızı Evinde Ölü Bulundu

Bahçelievler'de anne ve kızı, evinde boğularak öldürülmüş halde bulundu.

5 Mart 2019 Salı   03:42:29

Yeni Aldığı Protez Bacağı Eviyle Birlikte Yandı

Bilecik'te yaşayan Hasan Güler'in, çıkan yangında iki katlı ahşap evi kullanılmaz hale gelirken yeni aldığı protez bacağı da yandı.

5 Mart 2019 Salı   03:30:29

Hırsızlık İçin Girdikleri Evde 2 Kişiyi Öldürdüler

Bahçelievler’de hırsızlık için bir eve giren kişi ya da kişiler, eterle bayılttıkları anne ve kızı boğarak öldürdü. Maskeli oldukları öğrenilen saldırganlar olay sonrası oradan uzaklaşırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

5 Mart 2019 Salı   03:05:29

İsrail'den Filistinlilere Aksa'dan Uzaklaştırma Cezaları

İsrail makamları şubat ayında 133 Filistinliye Mescidi Aksa'dan uzaklaştırma cezası verdi.

5 Mart 2019 Salı   02:52:59

Dışişleri Bakanı Çavuşoğl Açıklaması 'Bizim Derdimiz Teröristlerdir, Terör Örgütleriyledir'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Ağrı’ya geldi. Ahmed-i Havalimanı’nda Ağrı Valisi Süleyman Elban, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cemil Lütfi Özkul, AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan, kurum müdürleri ve partililer tarafından karşılanan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti İl Ağrı Başkanlığı’nca Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlediği Halkla Buluşma toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Bakan Çavuşoğlu, “Bu ülkede herkes birinci sınıf insandır, Kürt kardeşlerimiz, Lazlar, Çerkezler, Boşnaklar, Aleviler, kim olursa olsun birinci sınıf insandır. Biz birlikte Kurtuluş Savaşı’nı verdik. Çanakkale Destanı’nı birlikte yazdık. Bugün dünyanın her yerinde, özellikle bizim coğrafyamızda ecdadımızın mirasları varsa oralara birlikte gidip birlikte ihya ettik. Anadolu topraklarını birlikte yurt edindik, birlikte kalkındırdık. Yine birlikte ihya edeceğiz. Yine Türkiye’yi ve Anadolu topraklarını hedeflediği noktaya birlikte ulaştıracağız. Bizim derdimiz teröristlerdir, terör örgütleriyledir. Irak’taki, İran’daki Kürt kardeşlerimizle bizim hiçbir sorunumuz yoktur. Suriye’de yaşayan ve YPG, PKK yüzünden o toprakları terk etmek zorunda kalan ve Türkiye’ye gelen Kürtler de bizim kardeşimizdir. Ama Suriye’de sorun YPG-PKK, İran’da PJAK’tır, Türkiye ve Irak’ta da problem PKK’dır ve teröristlere destek verenlerdir”dedi.

5 Mart 2019 Salı   02:08:59

Macron'dan Avrupa'ya açık mektup

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde 'Avrupa'nın rönesansı için' adlı bir mektup yayımladı.

5 Mart 2019 Salı   01:59:00

Sokak Ortasındaki Kavga Kanlı Bitti

İzmir’in Bayraklı ilçesinde çıkan silahlı kavgada 42 yaşındaki Bülent Kama hayatını kaybetti.

5 Mart 2019 Salı   01:52:59

Katar Ve İngiltere Askeri İşbirliğini Görüştü

Katar Savunma Bakanı Halid Bin Muhammed el-Atiyye, İngiltere Genelkurmay Başkanı Sir Nick Carter ile iki ülke silahlı kuvvetleri arasındaki ikili ilişkileri görüştü.

5 Mart 2019 Salı   01:37:29

İzmir'de Cinayet

Bayraklı ilçesinde Bülent Katma, tartıştığı kişi tarafından silahla öldürüldü.

5 Mart 2019 Salı   01:31:29

Direksiyon Başında Baygınlık Geçiren Sürücü Yaralandı

Karabük'te, baygınlık geçiren kamyonet sürücüsü kaza yaptı.

5 Mart 2019 Salı   01:25:59

Libya'nın Dev Petrol Sahası Şerare Yeniden Açıldı

Silahlı grupların işgali nedeniyle yaklaşık üç aydır üretimin durduğu Libya'nın en büyük petrol sahası Şerare'de, üretime yeniden başlandı.

5 Mart 2019 Salı   01:19:59

 1  2  ...  71  72  73