Haber Arşivi

Yerel Seçim Maratonu Sayısal Verilere Yansıdı

31 Mart yerel seçimlerinde siyasi parti liderlerinin sergiledikleri performanslar sayısal verilere yansıdı.

28 Mart 2019 Perşembe   23:23:05

'Bunu Görünce Tüylerimiz Diken Diken Oldu'

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş: '(Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın 15 Temmuz gecesi konuşması) Biz CHP'nin eski darbeci zihniyetinin yok olmuş olduğunu ümit ediyorduk ama bunu görünce tüylerimiz diken diken oldu' 'Bu millet AK Parti'ye, Recep Tayyip Erdoğan'a göbeğinden değil gönlünden bağlıdır. Gönülden bağlı olduğunu da ekonomik birtakım oyunlarda ve 15 Temmuz gecesi tankların, uçakların karşısında göstermiştir' 'İsrail'de, o akşam sonuçlar alınana kadar birileri diken üstünde oturacak. Avrupa'da, Amerika'da ve dünyanın başka yerlerinde Türkiye'ye, bu aziz millete hayatı dar etmek isteyen Haçlı zihniyetinin mensupları da o akşam diken üstünde oturacak'

28 Mart 2019 Perşembe   23:20:05

Mısır İstihbarat Heyeti 'Ateşkes Görüşmeleri İçin' Yeniden Gazze'de

Bugün öğleden sonra Gazze'den ayrılan heyet, Beyt Hanun Sınır Kapısı'ndan geçerek yeniden Gazze'ye giriş yaptı.

28 Mart 2019 Perşembe   23:20:04

'Türkiye Artık Sahnede Ve Oyun Kurucu Rolünde'

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez:Dünyada taşlar yerinden oynarken Türkiye artık sahnede ve oyun kurucu rolünde. Bugün bunu kabullenemeyenlerin son çırpınışlarını görüyoruz. Ancak biz bugün bu oynanan oyunların gerisinde bu coğrafyadaki bin yıllık hesaplaşmanın yattığını da çok iyi biliyoruz' 'Türkiye son 15 yılda adeta engelli koşu yaptı. Sadece 2023'e değil gelecek yüzyıla bizleri ulaştıracak hedeflerimizi ortaya koyduk. Ancak bizi hedefe ulaştıracak her kulvarda önümüze yeni bir engel kondu' 'Türkiye'nin zayıf olması bölgenin zayıf olması demek. Gazze'nin sahipsiz olması, Türkmenlerin öksüz kalması, Balkanların bir lokmada yutulması, Kudüs'e sessiz kalınması demek' 'Bölücü örgüt ve siyasi uzantılarının, Suriye'de kurulmak istenen terör koridorunun, Pensilvanya'nın güdümünde siyaset yapanların ve içeride buna çanak tutan muhalefet partilerinin tek bir derdi var, o da bu ülkenin geleceğine kara çalmak, milletimizin geleceğini çalmak'

28 Mart 2019 Perşembe   23:19:06

ABD Senatosundan Yeni Türkiye Tasarısı

ABD Senatosuna Türkiye'ye F35 uçaklarının gönderilmemesine ilişkin yasa tasarısı sunuldu Tasarı, S400 hava savunma sistemlerini teslim almayacağı Amerikan hükümetince onaylanana kadar Türkiye'ye herhangi bir F35 uçağının verilmemesini içeriyor Tasarıyla, F35 bakımı için gerekli herhangi bir fikri mülkiyet ve verinin verilmemesi, bu uçaklarla ilgili Türkiye'de herhangi bir depolama tesisinin kurulmaması öngörülüyor Tasarıdan:Başkan, Kongre'ye Türk Hükümetinin S400 hava savunma sistemlerinin teslimatını kabul etmeyi planlamadığını veya bu yönde bir niyeti olmadığını yazılı bir şekilde tasdik ederse, ilgili sınırlamalara bir muafiyet uygulayabilir'.

28 Mart 2019 Perşembe   23:19:06

TÜRK-İŞ Eski Genel Başkanı Mustafa Kumlu Vefat Etti

TÜRK-İŞ eski Genel Başkanı Mustafa Kumlu, 68 yaşında hayatını kaybetti. Kumlu’nun cenazesinin 30 Mart 2019 Cumartesi günü Kayseri’de defnedileceği bildirildi.

28 Mart 2019 Perşembe   23:18:35

Bakan Dönmez'den Dodurga'ya Doğalgaz Müjdesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bikecik’in Bozüyük ilçesi Dodurga beldesine yıllardır bekledikleri doğalgazın müjdesini verdi.

28 Mart 2019 Perşembe   23:18:07

Başörtülü Vatandaşlara Yönelik Hakaret İçerikli Video Çeken Şahsa Gözaltı

Atatürk Havalimanı’nda başörtülü vatandaşlara yönelik hakaret içerikli çektiği video ile gündeme gelen Bülent Kökoğlu gözaltına alındı.

28 Mart 2019 Perşembe   23:18:06

Yabancı Dil Öğrenmenin Şifresi 'Önce Yöntem'

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi (ASBÜ) DİLMER Müdürü Nevfel Baytar, yabancı dilin yanlış yöntemlerle öğrenilmeye çalışıldığını söyleyerek, “Önce Yöntem Sonra Lisan” değerlendirmesinde bulundu.

28 Mart 2019 Perşembe   23:18:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Ankara' Paylaşımı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ankara'nın ilçelerinde katıldığı mitinglere ilişkin Twitter'dan paylaşım yaptı Erdoğan: 'Milletimiz bize sahip çıkarsa, Türkiye'nin aşılmayacak tek bir problemi olmaz. Ben 31 Mart’ta da milletimize güveniyorum, milletimize inanıyorum'

28 Mart 2019 Perşembe   23:17:35

Ardahan Beyaza Bürüdü

Ardahan’da akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Baharı bekleyen Ardahanlılar için kar yağışı sürpriz olmadı.

28 Mart 2019 Perşembe   23:16:06

'İnternet Tüm Kamu Alanlarında Ücretsiz Olacak'

TGRT Haber-İhlas Haber Ajansı ortak yayınında konuşan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul’un ulaşım sorunuyla ilgili projelerini anlattı. Gençlere yönelik projelerinin de olduğunu söyleyen Yıldırım, "2 yıl içinde tüm kamu alanları ve bütün açık yaşam alanlarında internet ücretsiz olacak" dedi.

28 Mart 2019 Perşembe   23:16:05

Binali Yıldırım Açıklaması 'Sokak Hayvanları İçin Bir Rapor Hazırlanmalı'

TGRT Haber-İhlas Haber Ajansı ortak yayınında konuşan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Hayvanların korunması, hayvan hakları konusunda yasal düzenlemeye ihtiyaç var. Sokak hayvanları için bir rapor hazırlanmalı. Bir rapor için yola gittik, hayvan hakları ile ilgili önerge verdim. Belediye tarafında da yapılacak işler var. Sahipsiz-başıboş sokak hayvanlarını küpelenerek belirli barınak ve rehabilitasyon merkezlerine yerleştirilecek" dedi.

28 Mart 2019 Perşembe   23:13:04

Mardin Jandarmadan Kaçakçılık Operasyonu

Mardin’de İl Jandarma Komutanlığına bağlı Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinde yapılan operasyonlarda 8 bin 70 adet kaçak sigara, 60 kilogram nargile tütünü ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.

28 Mart 2019 Perşembe   23:12:35

Saadet Partisi'nin Sancaktepe Mitingi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: 'Bütün mahalli idarelerin borçlarını devletten 1 kuruş alınmadan nasıl ödeneceğini göstereceğiz'.

28 Mart 2019 Perşembe   23:09:05

Hak - İş Enflasyon Oranında Zam İsteğini Yineledi

Hak-İş Konfederasyonu Eskişehir Temsilciler Toplantısı, Genel Başkan Mahmut Arslan’ın katılımıyla Eskişehir’de gerçekleştirildi. Arslan toplantıda yaptığı konuşmada enflasyon oranında zam isteklerini yineledi.

28 Mart 2019 Perşembe   23:08:05

Piyanist İdil Biret Bodrum'da Konser Verdi

Devlet sanatçısı, dünyaca ünlü piyanist İdil Biret, Muğla'nın Bodrum ilçesinde konser verdi.

28 Mart 2019 Perşembe   23:03:35

Binali Yıldırım Açıklaması '2 Yıl İçinde Tüm Kamu Alanlarında İnternet Ücretsiz Alacak'

TGRT Haber-İhlas Haber Ajansı ortak yayınında konuşan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul’un ulaşım sorunuyla ilgili projelerini anlattı. Gençlere yönelik projelerinin de olduğunu söyleyen Yıldırım, "2 yıl içinde tüm kamu alanları ve bütün açık yaşam alanlarında internet ücretsiz olacak" dedi.

28 Mart 2019 Perşembe   23:03:07

Terörle Mücadelede Hassas Güdüm Kiti Hamlesi

Terörle mücadelede üstün başarı ve en az ikincil hasar için Hava Kuvvetleri Hassas Güdüm Kitleriyle güçlendirildi.

28 Mart 2019 Perşembe   23:03:06

Ardahan'da Kar Yağışı Kenti Beyaza Bürüdü

Ardahan’da akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Baharı bekleyen Ardahanlılar için kar yağışı sürpriz olmadı.

28 Mart 2019 Perşembe   23:03:05

Filipinler'de Çatışma

Ordu ile isyancılar arasındaki çatışmada 3 isyancı öldürüldü.

28 Mart 2019 Perşembe   23:01:05

Babıali Enderun Sohbetleri'nde Kütüphaneler Konuşuldu

İBB Kütüphaneler ve Müzeler Müdürü Ramazan Minder: 'Kitabı ve kütüphaneyi merkeze alabilirsek parlak günlerimize tekrar çıkabiliriz. Burada sadece kuru bir kitap ve kütüphaneyi kastetmiyorum. Bunun içinde okullarımız, eğitim sistemimiz, üniversitelerimiz de var' Orhan Kemal İl Halk Kütüphanesi Müdürü Süheyla Acar: 'Biz halk kütüphanesi olarak daha farklıyız. Adımız üstünde 'halk', yediden yetmişe herkesi kapsayan hatta anne karnında başlayan bir hizmet anlayışımız var. Her yaş ve seviyede herkese hizmet ediyoruz' Kadıköy Aziz Berker Kütüphanesi Müdürü Lütfi Oğuz: 'Çocukları ve gençleri kazanmak için arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunduk. Bunun için en çok kazanım sağlayacak şeyin yazarları çağırıp kültürel etkinliklerle çocukların kütüphaneden memnun ayrılmasını sağlamak olduğunu düşündük'

28 Mart 2019 Perşembe   22:57:04

'Ülkemiz Üzerinde Kirli Planları Olanlara Bu İmkanı Vermeyelim'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu:Kıyıda köşede 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı'nın başına bir yol kazası gelsin diye fırsat kollayanlar, el ovuşturanlar var. Ne olursunuz ülkemiz üzerinde oyun kurmak için bekleyenlere, kirli planları olanlara bu imkanı vermeyelim'

28 Mart 2019 Perşembe   22:56:34

Binali Yıldırım Açıklaması 'Bu Millet Onlara Prim Vermez'

TGRT Haber-İhlas Haber Ajansı ortak yayınında konuşan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, muhalefetin 7 Haziran havası oluşturma gayreti içinde olduğunu söyleyerek, "Bu millet onlara prim vermez. İstikrarın ne demek olduğunu en iyi bu millet biliyor” dedi.

28 Mart 2019 Perşembe   22:56:04

Meksika'daki Popocatepetl Yanardağı İçin Alarm Seviyesi Yükseltildi

Meksika'daki Popocatepetl Yanardağı'nda volkanik hareketliliğin artması üzerine alarm seviyesi yükseltildi.

28 Mart 2019 Perşembe   22:49:05

 1  2  3  ...  73  74