Haber Arşivi

'Telafi Ücret Oranlarında Bir Artış Bekliyoruz'

Hakİş Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Toruntay: 'Yerel seçimlerin ardından diğer kamu kurum ve kuruluşlarında da belediyelerde yapılan telafi ücret oranlarında bir artış bekliyoruz. Bundan da ümitliyiz'

26 Mart 2019 Salı   23:22:07

Sancaktepe'de, Sivaslılardan Av. Şeyma Döğücü'ye Tam Destek

Sancaktepe Belediye Başkanı ve Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem ile Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Av. Şeyma Döğücü, Hemşehri Buluşmaları kapsamında Sivaslı vatandaşlarla bir araya geldi. Erdem ve Döğücü’ye Sancaktepe’de ikamet eden Sivaslıların ilgisi büyük oldu.

26 Mart 2019 Salı   23:21:38

Türk Ve İskoç Müzikleri Aynı Sahnede Yankılandı

'Kültürler Arası Yolculuk' konserinde İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu ve Paul Dwyer, Türk ve İskoç müziklerinden bir seçki sundu.

26 Mart 2019 Salı   23:21:37

Aşık Veysel Eserleriye CRR'de Anıldı

'Dostlar Beni Hatırlasın' başlıklı konserde, sanatçı Cengiz Özkan, Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu, Emel Taşçıoğlu ve Necdet Kaya sahne aldı.

26 Mart 2019 Salı   23:21:08

Tunus'ta Sol İttifakından ABD'nin Golan Kararına Tepki

Tunus'ta sol partilerin ittifakı Halkçı Cephe, ABD'nin Golan Tepeleri kararını kınadı.

26 Mart 2019 Salı   23:18:37

Çekmeköy'de Silahla Yaralama

Pompalı tüfekle göğsünden vurulan kişi hastaneye kaldırıldı.

26 Mart 2019 Salı   23:14:37

'Büyük Trabzonlular Buluşması'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (1) 'Hamasete, popülizme asla tevessül etmedik. Hiç kimseye iftira atmadık, kara çalmadık. Muhalefet, meydanları çamur siyasetiyle yalan, bühtan siyasetiyle kirletirken biz yaptıklarımızdan ve yapacaklarımızdan bahsettik' 'Biz seçim kampanyası yürütürken muhalefetin neler yaptığını, neyle meşgul olduğunu sizler de bizzat gördünüz. Biz Sivas'tayken, Rize'deyken, Trabzon'dayken onlar hala Ankara'da bölücü örgütün uzantılarıyla pazarlık yapıyorlardı. Bu pazarlıkta kim nerede, kiminle omuz omuza olacak, bunu konuşuyorlardı'Nasıl oluyor da hiçbir zaman bir araya gelmelerinin mümkün olmayacağı bu siyasi partiler şimdi bir araya geliyor? Burası çok anlamlı' 'Türk ve Müslüman düşmanı bir caninin suçunu bile, size, bize ve İslam dünyasına yüklemekten çekinmediler. 51 kişinin şehit edildiği terör eylemi sonrasında 'İslam dünyasından kaynaklanan terör' demek sadece neonazilerle Bay Kemal'in aklına geldi'

26 Mart 2019 Salı   23:13:08

Başkan Cengiz Açıklaması 'Galatasaray Dünyanın Tepesine Yürüyüşüne Devam Edecek'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Galatasaray’ın karakterinde şampiyonluklar vardır. Dilerim ki dünyanın tepesine yürüyüşümüz devam edecektir” dedi.

26 Mart 2019 Salı   23:12:38

'Elektrikli Traktör Prototiplerimiz Seri Üretime Hazır'

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli:Yerli ve milli traktörümüz günlük 7 liralık şarjla akşama kadar 8 saat çalışacak. Prototiplerimiz seri üretime hazır. Onlar konuşur, biz yaparız. Son derece ekonomik olacak, çiftçilerimizin mazot derdi bitecek'

26 Mart 2019 Salı   23:09:37

Meral Akşener'den Mehmet Tosun'a Tam Testek

Seçim çalışmaları kapsamında Bodrum’a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sabah Turgutreis Mahallesinden başladığı ziyaretlerini ilçe merkezinde sonlandırdı.

26 Mart 2019 Salı   23:08:39

Ürdün Meclisinden Hükumete Çağrı Açıklaması 'İsrail'le Doğal Gaz Anlaşmasını İptal Edin'

Ürdün Temsilciler Meclisi, İsrail’le yapılan doğal gaz ithalatı anlaşmasını feshetmesi için hükumete çağrıda bulundu.

26 Mart 2019 Salı   23:08:38

İspanya Meksika'dan Özür Dilemeyecek

İspanya Dışişleri Bakanı Josep Borrell: 'İspanya ne Meksika'dan özür dileyecek ne de Napolyon askerlerinin İspanya'yı işgalinde yaptıklarından dolayı Fransa Cumhuriyeti'nden özür isteyecek' '(Fransız senatörlerin Katalonya manifestosu) Fransa ile olayı kapattık'.

26 Mart 2019 Salı   23:08:08

Minibüs Kazasında Ölenlerin Kimlikleri Belirlendi

Konya’da yolcu minibüsünün kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 yolcu hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.

26 Mart 2019 Salı   23:08:07

'Sarıyer'in Mülkiyet Ve Tapu Sorunlarını Çözeceğiz'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: 'Sarıyer'in mülkiyet ve tapu sorunlarını çözüp kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kazandıracağız' 'Cumhurbaşkanımızdan aldığımız talimatla bu ülkede ev sahibi olmayan tek bir dar gelirli vatandaşımız kalmayana dek bu projelerimizi yapacağız'.

26 Mart 2019 Salı   23:07:37

Malatya'da Eğlence Merkezinde Silahlı Kavga

Eğlence merkezinde iki grup arasında çıkan silahlı kavga, caddede devam etti, polis olay yerinden kaçan tarafları yakalamak için çalışma başlattı.

26 Mart 2019 Salı   23:07:07

'Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle'nin Galası Yapıldı

İranlı yönetmen Mehrdad Ghaffarzadeh: 'Bu benim için çok önemli ve değerli bir tecrübeydi. İran ve Türkiye arasında bunca yıl sonra ortak bir film yapmak çok kıymetli. Bundan sonra da başka bir film daha yapacağım ama tamamen tüm ekip Türk olacak' Oyuncu Yusuf Çim: 'Tarifsiz bir duygu. 40 yıl sonra Türkiyeİran ortak yapımı, uluslararası ve böyle büyük bir projede yer almak benim için büyük bir mutluluk. Çok heyecanlıyız' Oyuncu Ali Burak Ceylan: 'Bir aşkın merkeze alındığı, onun dışında birçok hikayenin birbirine bağlantılı olduğu, çok kıymetli, değerli bir film'

26 Mart 2019 Salı   23:05:37

Futbol Açıklaması 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elit Turu

Elit Tur'da Türkiye, üçüncü maçında Kıbrıs Rum Kesimi ile 22 berabere kaldı ve grubunu 3. sırada tamamladı

26 Mart 2019 Salı   23:05:08

Erdoğan, Dünya Tiyatrolar Günü'nü Özel Bir Video İle Kutladı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Sanat varsa hayat var, hayat varsa sanat var' vurgusuna yer verilen ve Cumhurbaşkanlığınca hazırlanan video kliple 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutladı.

26 Mart 2019 Salı   23:05:07

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'na Madalyalarını Mustafa Cengiz Verdi

CEV CUP 2019 finalinin rövanş maçında Trentino İtas’a 3-2’lik setlerle mağlup olan Galatasaray Erkek Voleybol Takımı’na madalyalarını sarı-kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ verdi.

26 Mart 2019 Salı   23:01:37

Trentino Itas Kupasını Aldı

Voleybolda Erkekler CEV Kupası finalinde Galatasaray'a üstünlük kurarak şampiyon olan İtalyan ekibine kupasını CEV Asbaşkanı Hanno Pevkur takdim etti Galatasaraylı oyuncuların madalyalarını ise kulüp başkanı Mustafa Cengiz ile Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ verdi.

26 Mart 2019 Salı   23:00:37

'Yüksek Seçim Kurulunu Derhal Lağvetsinler'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:Önce hal esnafını terörist ilan ettiler, sonra pazarcıları terörist ilan ettiler, sonra esnafı terörist ilan ettiler, sonra kendilerine oy vermeyenleri terörist ilan ettiler. En sonunda da CHP, İYİ Parti'yi terörist ilan etmeye başladılar. Akıl var, mantık var' 'MİT de açıklama yapsın. Bekliyoruz. Bu rezaletler, iftiralar, ahlaksızlıklar, yasa dışı uygulamalar nereden çıkıyor? Devlet, parlamento size ne zamandan beri böyle bir yetki verdi? İnsan utanır, ahlak sahibi olur'Halkın iradesine saygı duymak gibi bir kural vardır demokrasilerde. 'Halkın iradesine saygı duymayacağız' diye bugünden yayın yapıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar Mansur Yavaş Ankara'da galip gelecek'

26 Mart 2019 Salı   22:59:37

Bakan Ersoy Açıklaması 'Türkiye Cumhuriyeti Tarihinde İlk Kez Turizm Sektörü 'Stratejik Sektör' Olarak İlan Edildi'

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, belirledikleri hedeflere ulaşabilmek için turizmi 81 vilayete yaymak gerektiğini belirterek "Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez turizm sektörü ‘stratejik sektör’ olarak ilan edildi. Bu bağlamda da sizin içinizden biri, turizm sektöründen biri Turizm Bakanı olarak göreve getirildi.” dedi.

26 Mart 2019 Salı   22:59:08

Özel Öğrenciler Floorcurling Turnuvasında Kıyasıya Yarıştı

Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü ve Türkiye Curling Federasyonu işbirliğinde düzenlenen floorcurling turnuvasında farklı rehabilitasyon merkezinde eğitim 80 özel çocuk, kıyasıya yarıştı. Renkli görüntülere sahne olan turnuva sonunda tüm öğrencilere madalya takıldı.

26 Mart 2019 Salı   22:59:07

Kadın Doğum Ünitesindeki 9 Hemşire Aynı Anda Bebek Bekliyor

ABD'nin Maine eyaletinde bir hastanenin kadın doğum ünitesinde çalışan 9 hemşirenin yakın tarihlerde bebek sahibi olacağı bildirildi.

26 Mart 2019 Salı   22:53:07

Nahda Lideri Gannuşi'den Başbakan Şahid'in Cumhurbaşkanı Adaylığına Yeşil Işık

Tunus'ta Nahda Hareketi Lideri Raşid el-Gannuşi, bu yıl sonunda yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Başbakan Yusuf Şahid'i destekleyebileceklerini açıkladı.

26 Mart 2019 Salı   22:47:07

 1  2  3  ...  69  70