Haber Arşivi

İsrail Lobisinin Toplantısı Washington'da Protestolarla Başladı

ABD'deki en etkili İsrail yanlısı lobi kuruluşlarından Amerika İsrail Halkla İlişkiler Komitesinin (AIPAC) yıllık toplantısı protestolarla başladı Toplantıda, bu yıl ABD yönetiminin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması ve Golan Tepeleri'ni İsrail toprağı olarak saymasının yansımalarının yanı sıra İsrail'in güvenliği konusunun da ele alınması bekleniyor ABD Başkanı Donald Trump'a karşı 2020 yılında yapılacak ABD Başkanlık seçiminde Demokrat Parti aday adaylarından Senatör Elizabeth Warren, Senatör Kamala Harris, Senatör ve Beto O'Rourke ve Senatör Bernie Sanders AIPAC toplantısına katılmayacak.

25 Mart 2019 Pazartesi   00:31:41

Mueller Raporu Açıklandı Açıklaması Rusya'nın Seçimlere Müdahalesi Bulamadı

Eski FBI Başkanı Başsavcı Robert Mueller’in, Rusya’nın 2016 seçimlerinde Rusların müdahalesi olduğu ve ABD Başkanı Donald Trump’ın adaleti engellediği hakkında hazırlanan raporun incelenmesi sona erdi. Amerikan Başsavcu William Barr, rapora göre, Rusların seçimi etkilediğinin ve Trump’ın seçim kampanyası sırasında adaleti engellediğinin ispatlanamadığını açıkladı. Başsavcı Barr, raporun Trump’ı suçlu çıkarmadığı gibi, temize de çıkarmadığının altını çizdi. Başsavcı Barr, “Bu rapor Devlet Başkanının suç işlediğinin sonucuna varmamasına rağmen, anı zamanda onu temize de çıkarmaz” dedi.

25 Mart 2019 Pazartesi   00:28:41

Adıyaman'da Barajda Mahsur Kalan Balıkçıları Polis Kurtardı

Adıyaman'da Atatürk Barajı kıyısında fırtına nedeniyle mahsur kalan 5 balıkçı, polis dalgıç ekipleri tarafından kurtarıldı.

25 Mart 2019 Pazartesi   00:26:10

New York'ta İslamofobi'ye Karşı ''Birlik'' Protestosu

Müslüman, Hristiyan ve Yahudiler, New York'ta Times Meydanı'nda İslamofobi'ye karşı birlik mesajı vermek için bir araya geldi.

25 Mart 2019 Pazartesi   00:24:41

ABD Adalet Bakanı Barr'dan Kongreye 'Rusya Soruşturması' Mektubu

ABD Adalet Bakanı William Barr: “Özel Yetkili Savcı Soruşturması'nda, Trump kampanyasının veya onunla ilişkili herhangi bir kişi veya yetkilinin 2016 başkanlık seçimlerini etkileme çabasında Rusya ile komplo veya iş birliği yaptığı tespit edilmemiştir” Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders: “Özel Yetkili Savcı herhangi bir gizli anlaşma ve adaleti engelleme girişimi tespit edemedi. Adalet Bakanı Barr ve Bakan Yardımcısı Rod Rosentein de adaleti engelleme girişimi olmadığına karar verdiler. Adalet Bakanlığının bulguları ABD Başkanı'nı tam ve kesin olarak aklıyor” ABD Başkanı Donald Trump: “Gizli anlaşma yok, adaleti engelleme yok. Tam ve kesin aklama. Amerika’yı büyütmeye devam”

25 Mart 2019 Pazartesi   00:24:12

'Listeleri Kandil Verdi'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: (2) 'Bunlar, 325 PKK'lıyı HDP iltisaklıyı CHP, Saadet Partisi ve İYİ Parti listelerinden aday yaptılar. Bu memlekette adam mı kalmadı. Bu listeleri kendileri yazmadı. Listeleri Kandil verdi, yoksa bunlar onları tanımazlar' 'Madem bunlar PKK'yı şehirdeki meclislere taşıyacaklar, o halde biz Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da 94 belediyeyi niye bunlardan aldık. 'PKK'ya yardım ediyorlar, onlara adam gönderiyorlar, bu ülkenin huzurunu bozuyorlar ve millerin vergisini terör örgütlerine gönderiyorlar' diye aldık'

25 Mart 2019 Pazartesi   00:24:11

İzmir'de AK Parti'nin Seçim Ofisine Taşlı Saldırı

Camları kırıp AK Parti Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Adayını darbeden 2 şüpheli gözaltına alındı.

25 Mart 2019 Pazartesi   00:16:40

Tayland'da Seçimleri Cuntanın Desteklediği Parti Kazandı

Tayland’da ordunun 2014’te yönetime el koymasının ardından ilk kez yapılan seçimleri, resmi olmayan sonuçlara göre askeri cuntanın desteklediği Palang Pracharath Partisi kazandı.

25 Mart 2019 Pazartesi   00:00:11

 1  2  ...  66  67