Haber Arşivi

Barajda Mahsur Kalan Balıkçıları Polis Kurtardı

Adıyaman Atatürk Barajında fırtına nedeniyle mahsur kalan 5 balıkçı polis ekiplerinin operasyonu sonucunda kurtarıldı.

24 Mart 2019 Pazar   23:07:41

Malatya'da Rastgele Ateş Açan Şüpheli Bir Kişiyi Yaraladı

Malatya'da çevreye rastgele ateş açan şüpheli bir kişiyi yaraladı.

24 Mart 2019 Pazar   23:04:10

Kule Vinçten Düşen Kişi Hayatını Kaybetti

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir inşaattaki kule vinçten düşen kişi hayatını kaybetti.

24 Mart 2019 Pazar   22:57:09

Denizli'de 91 Yıllık Tarihi Okul Binasında Çıkan Yangın Söndürüldü

Denizli’nin Çal ilçesinde 91 yıllık tarihi okul binasında çıkan yangın 36 itfaiye erinin müdahalesiyle 1,5 saatte söndürülebildi.

24 Mart 2019 Pazar   22:48:41

Mart Ayında Karla Mücadele

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Pınargözü köyünde İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, mart ayına rağmen 3 metrelik karla mücadelesi sürüyor.

24 Mart 2019 Pazar   22:46:41

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, Bolu'da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz: 'Nükleer santralleri kurmaya başladık, iki tane nükleer santrali devreye soktuğumuz gün Türkiye'nin elektriğinin yüzde 30'unu karşılayacak, 7,4 milyar dolar paramız dışarıya gitmeyecek'.

24 Mart 2019 Pazar   22:44:57

Spor Bakanı Kasapoğlu Açıklaması '31 Mart'ta Türk Ve İslam Düşmanlarına En Güzel Dersi Vereceğiz'

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “İnşallah biz 31 Mart’taki vereceğimiz oylarla o haine ve o haninin destekçisi İslam düşmanlarına, Türk düşmanlarına en güzel dersi hep birlikte vereceğiz. O aziz şehitlerimizin bize vatan kıldığı bu aziz coğrafyayı hiç kimseye yar etmeyeceğiz” dedi.

24 Mart 2019 Pazar   22:43:57

İznik'teki Sazlık Yangınına Müdahale Sürüyor

Bursa’nın İznik ilçesinde sazlık alanda çıkan ve yaklaşık 6 saattir süren yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ediyor.

24 Mart 2019 Pazar   22:43:26

Adıyaman'da Seçim Çalışması Sırasında Gerginlik

Adıyaman’da seçim çalışmaları sırasında irtibat büroları birbirine yakın olan iki partinin üyeleri arasında gerginlik yaşandı.

24 Mart 2019 Pazar   22:38:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklaması 'Bu Bireysel Bir Terör Eylemi Değil, Bu Örgütlü Bir Terör Eylemidir'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Zelanda’daki cami saldırısıyla ilgili, “Bu bireysel bir terör eylemi değil. Bu örgütlü bir terör eylemidir. Bu örgütlü terör eyleminin arkasında kimler var. Yönetim bize verdikleri söz çerçevesinde bize verdikleri söz çerçevesinde bunu meydana çıkartacaktır. Sayın Başbakan’ın yaptığı açıklamalar her yönüyle taktire şayandır. Bu işin acısını hissetmiştir” dedi.

24 Mart 2019 Pazar   22:33:57

'Vatandaşların Devlete Olan Güveninde Bir Artma Olduğu Görülüyor'

TBMM Başkanı Mustafa Şentop: 'Vatandaşların devlete olan güveninde bir yükselme, bir artma olduğu görülüyor. Milletin devlete güvenmesi, milletle devletin bütünleşmesi anlamına geliyor. Bunu sağlamak için Cumhurbaşkanımız mücadele ediyor'

24 Mart 2019 Pazar   22:27:56

Çöp Toplama Merkezine Yangın

Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunan çöp toplama merkezinde yangın çıktı.

24 Mart 2019 Pazar   22:27:28

Adana'da Evde Çıkan Yangında 1 Çocuk Öldü

Ceyhan ilçesinde bir evde çıkan yangında anne iki çocuğunu kurtardı, mahsur kalan bir çocuğu ise yaşamını yitirdi.

24 Mart 2019 Pazar   22:26:26

Siirt'te Hastaya Ulaşmak İçin Ekipler Seferber Oldu

Siirt’in Şirvan ilçesinde kar yağışı nedeniyle yolu kapanan köyde rahatsızlanan vatandaş, İl Özel İdaresine bağlı karla mücadele ekiplerinin yoğun çabası sonucu hastaneye ulaştırıldı.

24 Mart 2019 Pazar   22:24:27

İtfaiye Aracına Kamyonet Çarptı, Sürücüyü Ekipler Kurtardı

Bursa’nın İznik ilçesinde sazlık yangınına giden itfaiye aracına kamyonet çarptı. Kamyonette sıkışan sürücüyü itfaiye ekibi kurtardı.

24 Mart 2019 Pazar   22:24:27

Erzincan'da Trafik Kazası Açıklaması 11 Yaralı

ErzincanErzurum kara yolunda tır, yolcu otobüsü ve otomobilin karıştığı trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 2'si ağır, 11 kişi yaralandı.

24 Mart 2019 Pazar   22:23:27

'Trump'ın Golan Kararı ABD Diplomasisine Zarar Verir'

Washington Post gazetesi başyazısından: 'Trump'ın perşembe günü ABD'nin, İsrail'in Golan'ı ilhakını tanıyacağını duyurması, Orta Doğu ve ötesinde ABD diplomasisine zarar vermesinin yanı sıra İsrail'e karşılıksız bir iyilik olarak addedilebilir' 'Netanyahu hükümeti dahil İsrail hükümetleri 'Golan Tepeleri'ne karşılık barış anlaşması' anlayışını benimsiyorlardı. Şimdi gelecekte yapılacak bir barış anlaşması neyin üzerinde kurulacak? Trump'ın bu soruyu değerlendirmediğini düşünüyoruz' 'ABD'nin bu adımı Filistinlilere ait olan Batı Şeria'yı tek taraflı ilhak etme konusunda ajitasyon yapan İsrail partilerini cesaretlendirecek. Artık emsal teşkil edildiğine göre ABD'ye bunu da tanıması (Batı Şeria'nın işgali) konusunda baskı uygulanacak'

24 Mart 2019 Pazar   22:23:26

'Sırtını Terör Örgütüne Dayayanlar Belediyelere Sızmak İstiyor'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan: 'Sırtını terör örgütüne dayadıklarını açıkça ifade eden, asla bundan geri durmayan bir partinin uzantılarının hangi partilerin çatısı altında bu seçime girdiğini çok iyi biliyoruz. Bizler, belediye meclis üyelikleriyle birlikte bu yapıların belediyelere nasıl sızmak istediğini çok iyi biliyoruz'Hani o açık unutulan mikrofonlardan, hani birbirlerini nasıl kolladıklarına şahitlik ettiğimiz o anlar var ya. Hani o salondan biraz daha fazla alkış alabilmek için ağızlarından kaçırdıkları var ya. Biz buna fırsat verecek miyiz? Asla vermeyeceğiz'

24 Mart 2019 Pazar   22:22:57

Erdoğan Açıklaması 'GBT'nin Doğru Çalıştığına İnanmıyorum, Bu Tür Adamların Adaylıklarının Baştan Silinip Atılması Lazım'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “GBT sisteminin doğru çalıştığına inanmıyorum. GBT sisteminin çok daha doğru çalışması lazım. Bu tür adamların adaylıklarının baştan silinip atılması lazım. Seçim sonrası bu isimlerle ilgili başta benim partim olmak üzere hepimiz yükleneceğiz. Bunların hepsinin başkansa başkanlığını, meclis üyesi ise meclis üyeliğinin, bunların hepsinin düşürülmesi için müracaatlarımızı yapacağız” dedi.

24 Mart 2019 Pazar   22:19:58

'CHP Bütün Umudunu HDP'ye Bağlamış'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birçok yerde HDP seçime girmiyor, sebebi sadece orada AK Parti’ye kazandırılmasın ve AK Parti kazanırsa nelerin olabileceğini, nasıl bu ülkede bir güç devşirmesi veya yerel yönetimlerde başarı grafiğinin artacağını çok iyi görüyorlar. İzmir’in sadece 14 ilçesindeki CHP listelerinde terör örgütü PKK ile ilişkili 27 kişinin tespit edildiğini biliyorum. 19’u dağ kadroları ile bağlantılı" dedi.

24 Mart 2019 Pazar   22:13:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklaması 'CHP'nin İzmir'deki Listelerinde PKK İle İlişkili 27 Kişi Tespit Edildi'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birçok yerde HDP seçime girmiyor, sebebi sadece orada AK Parti’ye kazandırılmasın ve AK Parti kazanırsa nelerin olabileceğini, nasıl bu ülkede bir güç devşirmesi veya yerel yönetimlerde başarı grafiğinin artacağını çok iyi görüyorlar. İzmir’in sadece 14 ilçesindeki CHP listelerinde terör örgütü PKK ile ilişkili 27 kişinin tespit edildiğini biliyorum. 19’u dağ kadroları ile bağlantılı" dedi.

24 Mart 2019 Pazar   22:10:27

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Adana'da

Çelik, iş yerlerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.

24 Mart 2019 Pazar   22:07:56

Yangına Giden İtfaiye Aracına Kamyonet Çarptı

Bursa'nın İznik ilçesinde sazlık yangınına giden itfaiye aracına arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı Kamyonette sıkışan sürücü itfaiye ekiplerince bulunduğu yerden kurtarıldı.

24 Mart 2019 Pazar   22:04:56

Musul'da Gayriresmi Silahlı Grupların Karargahları Kapatılacak

Musul'da Irak ordusu, Irak Başbakanlığına bağlı Haşdi Şabi çatısındaki silahlı gruplar, Irak Kürt Bölgesel Yönetimine bağlı Peşmerge güçleri ve terör örgütü PKK bulunuyor.

24 Mart 2019 Pazar   22:04:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Canlı Yayında Soruları Yanıtladı

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (1) 'Üstelik bir de bu adam, Yavaş, vergi noktasında da vergi kaçakçısı. Bir de bu var. Şu anda Maliye Bakanlığı kayıtlarında bu durum da geçiyor. Neresinden tutarsanız elinizde kalıyor. Böyle bir insanın Ankara gibi bir yere belediye başkan adayı olması hazmedilemez' 'Düşünün 'Bizim sözümüz senet.' Böyle demekle bu işi savuşturamazsınız. Böyle siyaset de yapılmaz. Bir defa sözünün eri olacaksın. 'Sözümüz senet.' diyeceksin ama senedi sahte çıkan adamı da aday yapacaksın. Bu nasıl iş? Böyle bir şey olabilir mi? Şu anda bunun hesabını Bay Kemal veremez' 'Anket çalışmalarını yaptırmıyoruz, dersek bu doğru olmaz. Anket çalışmalarını yaptırıyoruz. Takip de ediyoruz. Vatandaşımızın nabzını anketlerden çok daha meydanlarda tutuyorum'Şimdi değişik değişik anket çalışmaları çıktı. Sosyal medya üzerinden yapılanlar var. Telefonla yapılanlar var. Yüz yüze yapılan anketler var. Bunlara baktığınızda çok büyük çelişkiler görüyorsunuz. Oranların çok çok farklı olduğunu görüyorsunuz. Onlara takılıp kalırsanız seçim kampanyası yürütemezsiniz' 'Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış. Bu arkadaş böyle birisi. Bu arkadaş, bir defa belediye başkanlığını Ankara gibi büyükşehirde yapacak kapasitede birisi değil. Belediye başkanlığı yapmış. Nerede? Beypazarı'nda. Beypazarı nere Ankara Büyükşehir nere. Burada bir ufuk gerekiyor. Burada böyle bir ufuk yok. İki seçimi kaybetmiş. Şimdi bunu tekrar CHP öne sürmüş. Neden öne sürüyor? Sebebi şu; Bay Kemal yerini kimseye kaptırmak istemiyor. Bunu da kaybedeceğini biliyor'

24 Mart 2019 Pazar   22:03:57

 1  2  3  ...  40  41