Haber Arşivi

Yunus Emre, Hayal Perdesinde Sahnelendi

Alpay Ekler'in canlı müzik eşliğinde yazıp oynattığı 'Hayal Perdesinde Yunus Emre' oyunu CRR'de izleyiciyle buluştu.

22 Mart 2019 Cuma   23:05:38

'İşsiz Hiçbir Gencimiz Kalmasın Diye Yola Devam Edeceğiz'

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: 'Türkiye'de paslı bir çivisi bile olmayan, Türkiye'ye bir faydası olmayanlar bir araya gelmiş 'AK Parti gitsin' diyor. 'AK Parti gitsin' demekten başka projesi olmayanlara gereken dersi vermeye hazır mıyız?' 'Ekmeğimizi büyüterek, huzurumuzu artırarak, işsiz hiçbir gencimiz kalmasın diye yola devam edeceğiz. Bizim derdimiz esnafımızın daha fazla kazanması, çocuklarımızın asla ve asla işsiz kalmadığı bir Türkiye oluşturmak'

22 Mart 2019 Cuma   23:01:38

'Dünün Yargısı, Türkiye'yi İç Savaşın Eşiğine Getirmiştir'

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu: 'Bugüne yönelik eleştiri yaparken bazılarının bilinçli ya da bilinçsiz atladığı bir husus var. Dünü methetme ihtiyacı duyuyorlar. Bu ülkede dünün methedilecek bir tarafı yoktur. Dünün yargısı, Türkiye'yi iç savaşın eşiğine getirmiştir'

22 Mart 2019 Cuma   23:00:37

Türk Kızılay'dan Mozambik'teki Afet Bölgesine Yardım

Türk Kızılay, kasırga ve selden ağır hasar gören Beira şehrindeki ihtiyaç sahiplerine 15 ton yardım malzemesi gönderdi Türk Kızılay ekip lideri Recep Bora Atlıhan:Ülkemizden buraya uzanan yardım elini en hızlı şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışıyoruz ve inşallah başarılı olacağız'.

22 Mart 2019 Cuma   22:57:38

Musul'daki Feribot Kazasıyla İlgili 16 Şüpheli Gözaltına Alındı

Irak’ın Musul kentinde yaklaşık 100 kişinin ölümüyle sonuçlanan feribot faciası soruşturması kapsamında 16 şüphelinin gözaltına alındığı açıklandı.

22 Mart 2019 Cuma   22:57:09

'Hem Afrin'de Hem Irak'ın Kuzeyinde İstediklerini Yapamadılar'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: (1) 'Afrin'de bir terör bölgesi oluşturacaklardı. Bu terör bölgesiyle beraber Irak'ın kuzeyinden Afrin'e kadar bir terör koridoru oluşturacaklardı. Afrin için Amerika bize dedi ki 'Girerseniz karışmayız, başınıza büyük felaket gelir'. Çatır çatır girdik mi Afrin'e? Hem Afrin'de yapmak istediklerini yapamadılar hem de Irak'ın kuzeyinde yapmak istediklerini yapamadılar' 'Bu ülkenin kutsallarına saldırdılar. Neymiş başı açık, başı örtülü. Yıllarca bizi bunlarla uğraştırmadılar mı? İnsanları hep birbirlerine düşürdüler TürkKürt, AleviSünni, başı açıkörtülü, laikdindar. İnsanlara çektirmedikleri kalmadı. Bugün başı açığı da kapalısı da meclise giriyor. Ülke battı mı? Bölündü mü? Parçalandı mı? Hayır. Cumhuriyetim, ülkem, milletim güçlendi' 'Terörle mücadeleye kararlı bir şekilde devam edeceğiz. 1314 yaşındaki kızları dağa götürüp Murat Karayılan ile Cemil Bayık hayvanlarına o kızları taciz ettirenlere, tecavüz ettirenlere, eğer hesabını sormaz, burunlarından fitil fitil getirmezsek namerdiz. Bunlar ne yaparlarsa yapsınlar, hangi işlerin altından çıkarlarsa çıksınlar, arkalarında kim olursa olsun, bunların başlarını dağlarda ezeceğiz'

22 Mart 2019 Cuma   22:56:07

İstanbul'un Kuleleri Ve Köprüleri Maviye Büründü

İBB Enerji Yönetimi ve Aydınlatma Müdürlüğü, 22 Mart Dünya Su Günü'ne dikkati çekmek için Galata ve Beyazıt kuleleri ile köprüleri mavi renkle ışıklandırdı.

22 Mart 2019 Cuma   22:54:38

Yönetmen Fikret Reyhan, İzleyicilerle Buluştu

Fikret Reyhan: 'Film çekmek isteyenler farklı konularda bolca film izlesin. İzledikleri film hakkında düşünsünler. Kendilerine ben olsam ne yapardım? Nasıl yapardım? Sorularını sorsunlar'

22 Mart 2019 Cuma   22:52:08

'Yapacağımız Belediyecilik Tüm Türkiye'ye Örnek Olacak'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki: 'İsrafsız bir belediyenin nasıl olacağını herkes Ankara'da görecek. Yapacağımız belediyecilik uygulaması tüm Türkiye'ye örnek olacak'

22 Mart 2019 Cuma   22:49:37

Bakan Turhan Açıklaması 'Türkiye'nin Her Tarafı Gece Gündüz İHA'larla Kontrol Ediliyor'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Türkiye’nin her tarafı İHA’larla dakika dakika gece-gündüz kontrol edildiğini ayrıca artık terör bölgelerinde kimsenin mağaradan kafasını çıkaramadığını söyledi.

22 Mart 2019 Cuma   22:48:39

Kuzenler Arasında Bıçaklı Kavga Açıklaması 1 Ölü

Siirt’in Kurtalan ilçesinde kuzenler arasında çıkan kavgada bir kişi kalbine aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetti.

22 Mart 2019 Cuma   22:48:38

Afrikalı Çocuklardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sevgi Mesajı

Afrika’nın çeşitli ülkelerinden birçok çocuğun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kağıtlara yazdığı sevgi mesajları duygulandırdı.

22 Mart 2019 Cuma   22:44:32

Bakan Kasapoğlu'ndan Beykoz Kulüplerine Destek

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: 'Beykoz'daki spor kulüplerine önümüzdeki hafta 20'şer bin lira destek vereceğiz'.

22 Mart 2019 Cuma   22:43:30

Sakarya'da Trafik Kazası Açıklaması 4 Yaralı

Sakarya'da iki otomobilin çarpışması sonucu biri ağır 4 kişi yaralandı.

22 Mart 2019 Cuma   22:43:29

'31 Mart Bir Şenlik Ve Zafer Havasına Dönecek'

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş: 'Bu millet, yeni ve güçlü Türkiye ideali etrafında Tayyip Erdoğan'a, AK Parti'ye ve adaylarına sahip çıkacak ve 31 Mart'ı bir şenlik ve zafer havasına döndürecektir'.

22 Mart 2019 Cuma   22:41:30

TGBD Başkanı İnaltekin Güven Tazeledi

Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Derneği'nin (TGBD), 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda oyların çoğunluğunu alan mevcut başkan Faruk İnaltekin, yeniden başkanlığa seçildi.

22 Mart 2019 Cuma   22:41:29

Ganyan Bayi Sahibini Öldüren Zanlı İskenderun'da Yakalandı

Hatay’ın Payas ilçesinde ganyan bayi işletmesi sahibini bıçaklayarak öldüren şahıs İskenderun’da yakalandı

22 Mart 2019 Cuma   22:36:00

Siirt'te Bıçaklı Kavga Açıklaması 1 Ölü

Tartıştığı kuzeni tarafından bıçakla ağır yaralanan genç hayatını kaybetti.

22 Mart 2019 Cuma   22:33:59

Bakan Varank, Şebinkarahisarlılarla Buluştu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank: 'FETÖ'nün bir belediyeler imamı olduğu ortaya çıktı. Bu terörist birkaç ay önce Ankara'da saklandığı ininde yakalandı, şimdi adalet önünde hesap veriyor' 'Bu FETÖ'nün belediyeler imamına Sarıyer Belediyesi'nin tüm imkanları seferber edilmiş. Düzmece ihalelerle, hiçbir karşılığı olmayan faturalarla Sarıyer Belediyesi'nden Pensilvanya'ya para aktarılmış' 'Doğu'da Güneydoğu'da malum partinin belediyeleri nasıl milletin vergilerini Kandil'e peşkeş çektiyse burada da vergileriniz Pensilvanya'ya peşkeş çekilmiş. Maalesef Sariyer'de böyle vahim bir tabloyla karşı karşıyayız' 'Ortaya çıktı ki, Sarıyer Belediye Başkanı, yardımcıları, CHP Meclis üyeleri dahil birçoğu imar barışına başvurmuşlar' 'Sarıyer'de Salih Bayraktar, Büyükşehir'de Binali Yıldırım, ülkenin başında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Tam bir yıldızlar karması. Bu ekip Sarıyer'i uçurur, İstanbul'u uçurur'

22 Mart 2019 Cuma   22:33:00

'Hain Darbe Girişimini Kafalardan Silmeye Çalışıyorlar'

MHP Grup Başkanvekili Muhammet Levent Bülbül:(Domates, patlıcan, soğan, patates) diyor, senin kafandan 251 şehit verdiğimiz, 2 bin 100 gazimizin olduğu o kanlı geceyi, 15 Temmuz hain darbe girişimini silmeye çalışıyorlar. Bu, Türkiye'ye yapılacak en büyük kötülüktür'Türkiye'nin başına üşüşen bütün belaları, musibetleri defetmeye ant içmiş olan Cumhur İttifakı'na destek verirseniz, bu duruş nihayetinde ekonomik refahı da getirecektir'

22 Mart 2019 Cuma   22:32:59

Başkan Eroğlu Açıklaması 'Söz Verdik, Yaptık'

AK Parti Tokat Belediye Başkanı ve Başkan adayı Av. Eyüp Eroğlu, söz verdikleri projeleri yaptıklarını belirterek, "Değerli dostlar ne iktidarımız, ne Cumhurbaşkanımız ne de bizler öylesine boş vaatlerle, Kaf Dağı’ndan vaatlerle çalışmayız. Biz yapacağımız işi söyleriz, sözümüzü de tutarız ve bu milleti için yaparız." dedi.

22 Mart 2019 Cuma   22:30:30

MSB'den 'Mavi Vatan' Açıklaması

Milli Savunma Bakanlığı: 'Bakan Akar’ın mavi vatanımızla ilgili açıklamalarının, bazı basınyayın organlarınca aslına uygun şekilde kullanılmadığı görülmüştür' 'Türkiye, Ege ve Doğu Akdeniz’deki sorunların barışçıl yollarla ve diyalogla çözülmesinden yana olduğunu her zaman ifade etmekle birlikte, uluslararası hukuk ve anlaşmalardan kaynaklanan hak ve menfaatlerinin korunmasında da azimli ve kararlıdır'.

22 Mart 2019 Cuma   22:30:29

Hindistan Başbakanından Pakistan Günü Kutlaması

Pakistan Başbakanı İmran Han, Hindistan Başbakanı Narendra Modi'nin 23 Mart Pakistan Günü dolayısıyla gönderdiği kutlama mesajını sosyal medya hesabından paylaştı İmran Han: 'Başbakan Modi'ye halkımıza gönderdiği mesajı için teşekkür ederim. Hindistan ile Keşmir sorunu başta olmak üzere tüm meselelerimizi ele almanın, insanlarımızın barış ve refahını hedef alan kapsamlı bir diyaloğa başlamanın tam zamanı olduğuna inanıyorum'

22 Mart 2019 Cuma   22:30:29

Yurtta Sulh Konseyi Üyesi Sürer Son Savunmasını Yaptı

Genelkurmay çatı davasına, sözde 'yurtta sulh konseyi' üyesi eski tuğamiral Sinan Sürer'in son savunmasının alınmasıyla devam edildi.

22 Mart 2019 Cuma   22:30:01

Bakan Gül'den IMF'ye 31 Mart Tepkisi

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 31 Mart seçimlerine yönelik açıklamalarda bulunan IMFye tepki göstererek, "Türkiye’nin seçimlerine karışmayan bir IMF kalmıştı. Bugün onlar da bir şeyler yapmaya başladı. Bakalım daha kimler karışacak" dedi.

22 Mart 2019 Cuma   22:23:55

 1  2  3  ...  74  75