Haber Arşivi

'Bu Karar Bizim Açımızdan Yok Hükmündedir'

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: '(AP'nin Türkiye raporu) Avrupa Parlamentosu tarafından oylanan, hiçbir bağlayıcılığı olmayan tek taraflı ve objektiflikten uzak bu karar bizim açımızdan yok hükmündedir' 'Avrupa Parlamentosu'nun 2018 Türkiye raporunun içeriği, TürkiyeAB ilişkilerine yeni bir ivme kazandırma konusundaki ortak gayretlerin arttığı bir süreci baltalama teşebbüsüdür' 'Seçimler öncesinde katılım müzakerelerinin askıya alınmasına yönelik tavsiye kararı, Avrupalı bazı siyasetçilerin ülkemize karşı olan samimiyetsiz popülist ve vizyonsuz tutumunun bir göstergesidir'.

13 Mart 2019 Çarşamba   23:18:17

Facebook, Instagram Ve Whatsapp'ta Erişim Sorunu

Sosyal medya devleri Facebook, Instagram ve WhatsApp’ta erişimde sorun yaşanıyor. Global seviyede yaşanan sorunun Facebook, Instagram ve WhatsApp sunucularına yapılan botnet saldırısı nedeniyle olduğu belirtildi. Şirket mühendislerinin sorunu çözmek için çalıştığı, sorunun en kısa sürede çözüleceği aktarıldı.

13 Mart 2019 Çarşamba   23:17:47

'Dünyayı İyiliğin Değiştireceğine İnanıyoruz'

Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Erbaş: 'Dünyayı iyiliğin değiştireceğine ve her birimiz birer iyilik neferi olduğunda bütün insanlığın huzurlu ve onurlu bir hayata kavuşacağına inanıyoruz' 'Devletimizin, milletimizin desteği ve mensuplarımızın gayretiyle yaptığımız hizmetler, seferberlik ruhuyla artarak devam edecektir'.

13 Mart 2019 Çarşamba   23:15:47

Sosyal Medya Devlerinde Erişim Sorunu

Sosyal medya devleri Facebook, Instagram ve WhatsApp’ta erişimde sorun yaşanıyor. Global seviyede yaşanan sorunun Facebook, Instagram ve WhatsApp sunucularına yapılan botnet saldırısı nedeniyle olduğu belirtildi. Şirket mühendislerinin sorunu çözmek için çalıştığı, sorunun en kısa sürede çözüleceği aktarıldı.

13 Mart 2019 Çarşamba   23:15:16

'Türk İşi Dondurma'nın Galası Yapıldı

Çanakkale Savaşları sırasında Avustralya'da yaşayan iki Türk'ün ülkeleri için verdikleri mücadeleyi konu edinen film, 15 Mart'ta vizyona girecek.

13 Mart 2019 Çarşamba   23:14:46

Taksim'de Otelin 8'İnci Katından Düşen Şahısların Kimlikleri Belirlendi

Taksim’de bir otelin 8’inci katından zemin kata düşen 2 şahsın kimlikleri belirlendi.

13 Mart 2019 Çarşamba   23:12:16

İran Alıkoyduğu BAE Ve Mısır Vatandaşlarını Serbest Bıraktı

İran, Basra Körfezi'nde avlanırken kara sularını ihlal ettiği gerekçesiyle alıkoyduğu 7 BAE, 2 Mısır vatandaşını, BAE'li yetkililere teslim etti.

13 Mart 2019 Çarşamba   23:08:46

Usta Açıklaması 'Milli Geliri 5 Yıllık Dönemde Yüzde 32,6 Artıracağız'

Bağımsız Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, "Samsun’da milli geliri 5 yıllık dönemde yüzde 32,6 artıracağız. 5 yıllık dönemde Samsun’da 141 bin istihdam sağlanacak" dedi.

13 Mart 2019 Çarşamba   23:00:46

ABD Boeing 737 MAX Uçuşlarını Durdurdu

ABD Başkanı Donald Trump, ülke genelinde Boeing 737 MAX uçuşlarını askıya aldığını duyurdu.

13 Mart 2019 Çarşamba   22:58:16

ABD 2018 İnsan Hakları Raporu'nu Yayımladı

ABD Dışişleri Bakanlığının açıkladığı 2018 İnsan Hakları Raporu'nun Suudi Arabistan bölümünde, Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili kısımda Veliaht Prens Muhammed Bin Selman'ın adının hiç geçmemesi dikkati çekti Raporda, Myanmar'ın Arakanlı Müslümanlara uyguladığı şiddete değinilirken, Mısır hükümetinin insan hakları ihlallerini görmezden geldiği ifade edildi YPG/PKK terör örgütü tarafından Suriye'deki yerel halka uygulanan baskı ve şiddete çok kısa yer verildi.

13 Mart 2019 Çarşamba   22:56:21

'Kadınların İşgücü Piyasasının Öznesi Olduğu Bir Realitedir'

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk: 'Kadınların iş gücü piyasasının öznesi olduğu bir realitedir' 'Kalıcı ve sürdürülebilir kalkınmanın gerekliliği olarak kadınların çalışma hayatına etkin katılımını destekleyen politikalar ve iyi uygulamalar sonucunda kadınların iş gücüne katılımını artırdık' 'Geleceğimize ışık tutan çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimli bireyler olarak yetişmesini sağlayarak güçlü aile ve güçlü Türkiye hedefimize ulaşabileceğimize inanıyorum'.

13 Mart 2019 Çarşamba   22:55:17

Venezuela 'Elektrik Sabotajı'nı Araştırmak İçin Komisyon Kuruyor

Devlet Başkanı Maduro, tüm ülkeyi karanlıkta bırakan, iletişimi ve internet erişimini sekteye uğratan elektrik kesintisine neden olduğunu değerlendirdikleri sabotajı araştırmak için Rusya, Çin, İran ve Küba'dan uzmanlarla bir komisyon kurulacağını duyurdu.

13 Mart 2019 Çarşamba   22:55:16

Kutsi, Çocuk Orkestrayla Konser Verdi

Bodrum'da, ilkokul yararına konser veren Kutsi, sahneye, okulun öğrencilerinin oluşturduğu orkestrayla çıktı.

13 Mart 2019 Çarşamba   22:49:48

Mermer ocağında korkunç görüntü!

Bursa’da bir mermer ocağında yaşanan toprak kaymasında tonlarca mermer saniyeler içerisinde un ufak oldu. O anlar cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.

13 Mart 2019 Çarşamba   22:49:46

Vali Yerlikaya'dan TFF Başkanı Hüsnü Güreli'ye Ziyaret

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hüsnü Güreli’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

13 Mart 2019 Çarşamba   22:49:16

'Onunla Aynı Masada Oturmam'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Beni Sisi ile çok barıştırmak isteyenler var, asla etmiyorum, etmem de. Halkının yüzde 52 oyunu almış olan Mursi’yi ve arkadaşlarını cezaevine mahkum eden bir antidemokrat ile karşı karşıya gelmem, onunla aynı masada oturmam” dedi.

13 Mart 2019 Çarşamba   22:47:46

'Bu Ülkenin Evlatları, Doğduğu Topraklarda Geleceğini Arasın'

DP Genel Başkanı Uysal: 'Ay yıldızlı bayrağın altında yaşama iradesi koymuş tüm insanlarla, nimetleri de külfetleri de eşit ve ortak bir paydada paylaşalım istiyoruz. İstiyoruz ki, bu ülkenin evlatları doğduğu topraklarda geleceğini arasın, bu ülkenin insanları hukukundan emin olsun'

13 Mart 2019 Çarşamba   22:47:16

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Esenyurt'ta

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: 'İstanbul 2025 yıldır aynı siyasi anlayışla yönetiliyor. Bana bir Allah'ın kulu çıkıp desin ki 'İstanbul'un şu sorununu çözdük'. Hiçbir sorun çözülmedi. Tam tersine var olan sorunlar derinleşti, ek yeni sorunlar geldi. Çünkü kent planlanmadı. Planı yok' 'Hangi hizmeti yaptılar? 'Efendim köprü yaptık'. İyi de köprüden geçerken benden para alıyorsun. Vergi verdim, köprüyü yaptın ama köprüyü geçerken benden yine para istiyorsun. Niçin? Bütün bunlara rağmen, 17 yılın sonunda hep beraber soğan kuyruğuna girdik' 'Bir devlet, liyakat ve adalet sistemi üzerinde büyük ve gelişir. Yöneticilerin hesap vermesi demokrasinin temel kuralıdır. 'Ben hesap vermem'. Niye hesap vermiyorsun? Hiçbir demokraside böyle bir kural yoktur. Hesap vermek bir siyasetçi için onur ve gurur meselesidir'

13 Mart 2019 Çarşamba   22:45:46

2019 Uluslararası İyilik Ödülleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Netanyahu, Tayyip Erdoğan’ın ülkesinde gazeteciler cezaevlerindeymiş bundan çok rahatsız olmuş, be Netanyahu sen zalimsin zalim. Şu anda İsrail’de ‘seçim var’ diye binlerce çocuk, kadın, yaşlı cezaevinde tutan sen değil misin, zulmeden sen değil misin? Eğer dünyada bir zalim aranacaksa ta kendisi sensin. Mukayesesi kabil olmayan birisisisin. Utanmadan, sıkılmadan konuşuyorsun” dedi.

13 Mart 2019 Çarşamba   22:44:18

Bakan Varank Açıklaması 'Bu Devlet Baki Kaldıkça İttifakımız Sürecek'

Ümraniye’de akşam saatlerinde bazı ziyaretlerde bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Bu, iki liderimizin de söylediği gibi pazara kadar değil, mezara kadar kurulmuş bir ittifak. Allah’ın izni ile bu devlet baki kaldıkça, bizim ittifakımız da devam edecek.” dedi.

13 Mart 2019 Çarşamba   22:44:18

Kırıkkale'de Eczacının Eşinin, Doktoru Darbettiği İddiası

Kırıkkale'de özel bir hastanede çalışan doktorun, kadın eczacının eşi tarafından darbedildiği ileri sürüldü.

13 Mart 2019 Çarşamba   22:43:18

Dışişleri Bakan Yardımcısı Önal Irak'ta Temaslarda Bulundu

Bağdat ve Erbil'de temaslarda bulunan Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal, Iraklı yetkililerle ikili ilişkiler, terörle mücadele ve bölgesel gelişmeleri görüştü.

13 Mart 2019 Çarşamba   22:42:46

5. Uluslararası İyilik Ödülleri

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (1) 'Netanyahu, Tayyip Erdoğan'ın ülkesinde gazeteciler cezaevlerindeymiş bundan dolayı çok rahatsız olmuş. Netanyahu, sen zalimsin zalim. Şu anda İsrail'de seçim var diye cezaevlerindeki binlerce çocuk, kadın, yaşlı bunları cezaevinde tutan sen değil misin? Onlara zulmeden sen değil misin? Eğer dünyada bir zalim aranacaksa ta kendisi sensin' 'Bizi tahrik etmeye çalışıyorsan biz tahrik olmayacağız. Çünkü biz bu oyunlarla tahrik olmayacak kadar evrensel bir dinin mensuplarıyız' 'Suriye, Irak, Yemen, Libya ve Filistin'de yaşananlar, Müslümanlar için iyiyi kötüden, zalimi mazlumdan, dostu düşmandan ayıran bir furkan oldu. Maskeler düştü, makyajlar aktı, gerçek yüzler ortaya çıktı. Özde demokratlarla sözde demokratlar, gerçek insan hakları savunucuları ile bunların sadece istismarını yapanlar bu süreçte ifşa oldu' 'Üzülerek söylüyorum bu süreçte bazı Müslüman devletlerle beraber Batılı ülkeler, kurum ve kuruluşlar gerçekten çok kötü imtihan verdiler'

13 Mart 2019 Çarşamba   22:38:17

'Facebook, Instagram Ve Whatsapp'ta Global Sorun Yaşanıyor'

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan: 'Facebook, Instagram ve Whatsapp servislerinde global seviyede sorunlar yaşanmakta olup, ülkemizde de kısmen hissedilmektedir' 'Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi @trcert ekiplerimiz siber olayları ve hizmet sürekliliğini 7/24 takip etmektedir'.

13 Mart 2019 Çarşamba   22:37:16

Dışişleri Bakanlığından AP'nin Kararına Sert Tepki

Dışişleri Bakanlığından, Avrupa Parlamentosunda kabul edilen 2018 Türkiye Raporu eleştirilerek, “Söz konusu tavsiye kararı bizim için hiçbir anlam ifade etmemektedir” denildi.

13 Mart 2019 Çarşamba   22:36:18

 1  2  3  ...  75  76