Haber Arşivi

Sulama Kanalında Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu

Adana'da, serinlemek için girdiği sulama kanalında kaybolan gencin cesedi bulundu.

5 Temmuz 2018 Perşembe   00:19:32

Sivriada açıklarında gemi kazası

Sivriada açıklarında bir tanker ile yük gemisi çarpıştı. Ekipler bölgeye sevk ediliyor. Tankerin denge bölümünün bulunduğu yerden su aldığı belirtiliyor.

5 Temmuz 2018 Perşembe   00:12:04

Yunanistan, Bulgaristan, Sırbistan Ve Romanya Arasında Zirve

Yunanistan'ın Selanik kentinde bir araya gelen dört ülkenin liderleri, bölgesel istikrar, mülteci meselesi ve Batı Balkan ülkelerinin AB perspektifiyle ilgili konuları ele aldı Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras:'Bugün olumlu bir dönem sona eriyor ve daha umutlu yeni bir dönem başlıyor' Sırbistan Devlet Başkanı Aleksandar Vucic:'Bu toplantılar dört ülkeyi daha yakınlaştırarak, ekonomik yarar sağlayacak. Onlarca yıl yapamadığımızı şeyleri yapacağız' Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov:'Dört ülke arasındaki demiryolu ve otoyol bağlantısı kurulması bir ihtiyaç. Bugün ayrıca doğalgaz taşınması konusunda çok ciddi bir görüşme yaptık' Romanya Başbakanı Viorica Dancila:'Zirvenin dört ülke için yararlı sonuçları oldu. Yunanistan kalkınma alanında bölgede önemli rol oynayan bir ülke'

5 Temmuz 2018 Perşembe   00:11:32

Basketbol Açıklaması FIBA 17 Yaş Altı Erkekler Dünya Şampiyonası

Türkiye: 87 Sırbistan: 68 Ayyıldızlı ekip, çeyrek finale yükseldi.

5 Temmuz 2018 Perşembe   00:06:02

Erdek'te Otomobil Ağaca Çarparak Durabildi

Balıkesir’in Erdek ilçesinde akşam saatlerinde seyir halindeki bir aracın ağaca çarpması sonucunda meydana gelen kazada can kaybı yaşanmazken, vatandaşlarda büyük endişeye neden oldu.

5 Temmuz 2018 Perşembe   00:00:01

 1  2  ...  69  70