Haber Arşivi

Terörle Mücadele Düzenlemesi TBMM Genel Kurulunda (3)

Terör örgütlerine veya MGK'ca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği ya da bunlarla irtibatı olduğu değerlendirilen Anayasa Mahkemesi üyeleri, Yargıtay ile Danıştay daire başkanı ve üyeleri, hakim ve savcılar, askeri hakimler ve Sayıştay mensupları hakkında, kurumlarınca meslekten çıkarılmalarına karar verilecek Görevden uzaklaştırılanlar veya görevlerine son verilenlerin, silah ruhsatları ve pasaportları iptal edilecek ve bu kişiler oturdukları kamu konutlarından veya vakıf lojmanlarından 15 gün içinde tahliye edilecek Görevine son verilenler bir daha kamu hizmetinde istihdam edilemeyecek, doğrudan veya dolaylı olarak görevlendirilemeyecek.

25 Temmuz 2018 Çarşamba   00:58:41

Filistin'den ABD'nin Barış Planı İçin 'İşe Yaramaz' Değerlendirmesi

Filistin'in BM Daimi Temsilcisi Riyad Mansur:ABD'nin teklif edeceği barış planı ile ilgilenmiyoruz çünkü Kudüs masada yok, mülteciler masada yok' 'UNRWA ABD'nin kendi eylemleriyle ortadan kalkacak, yerleşim birimleri onlar için aşağı yukarı kabul edilebilir. İki devletli çözümden bahsedilmiyor. Öyleyse masada ne kaldı? Bu nedenle işe yaramaz bir planla ilgilenmek istemiyoruz'

25 Temmuz 2018 Çarşamba   00:53:11

Hannover Havalimanı Aşırı Sıcaktan Dolayı Hava Trafiğine Kapatıldı

Almanya'da Hannover havalimanı aşırı sıcak nedeniyle çarşamba sabahına kadar hava trafiğine kapatıldı.

25 Temmuz 2018 Çarşamba   00:52:42

Terörle Mücadele Düzenlemesi TBMM Genel Kurulunda (2)

Kamu görevinden çıkarılan ya da ilişiği kesilen subay, astsubay, uzman jandarmalar ile emniyet hizmetleri sınıfına tabi olanlardan mahkemelerce göreve iade kararı verilenler ile Olağanüstü Hal İşlemleri İnceleme Komisyonunca başvurunun kabulü kararı verilenlerden eski kadro, rütbe veya unvanına atanması uygun görülmeyenler, Milli Savunma ve İçişleri Bakanlığında kurulan araştırma merkezlerinde istihdam edilecek Kamu görevine iade edilecekler, eski kadro veya pozisyonuna atanacak ancak yönetici iken kamudan çıkarılanların atamalarında, yöneticilikten önce bulundukları unvanları dikkate alınacak Görevine iade edilenlere, mali ve sosyal hakları ödenecek.

25 Temmuz 2018 Çarşamba   00:50:11

Terörle Mücadele Düzenlemesi TBMM Genel Kurulunda (1)

Teklifin ikinci bölümünde yer alan 14 madde daha kabul edildi, bir madde ihdası yapıldı Askeri mahallerdeki aramayı, savcının nezaretinde askeri makamların katılımıyla adli kolluk görevlileri yapacak Anayasa Mahkemesinde derdest olan bireysel başvurular, başvuru yollarının tüketilmemesi nedeniyle verilen kabul edilemezlik kararının tebliğinden itibaren üç ay içinde yapılacak müracaat üzerine Tazminat Komisyonu tarafından incelenecek.

25 Temmuz 2018 Çarşamba   00:41:41

Dr. Sadık Ahmet Ölümünün 23. Yılında Batı Trakya'da Anıldı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy: '(Gümülcine'deki Türk azınlık) Barışçıl platformlarda Yunan hükümeti ile yaptığımız her görüşmede diyalogla sizin sorunlarınızı aşmaya çalışacağız' BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: 'Doğu Türkistan'daki İsa Yusuf Alptekin'den, Azerbaycan'daki merhum Ebulfeyz Elçibey'e, Muhsin Yazıcıoğlu'na ve Sadık Ahmet'e kadar hepsinin davası aynıdır. Sadık Ahmet'in davası, Müslümanlık davası, Türklük davasıdır'

25 Temmuz 2018 Çarşamba   00:39:11

Sağanak Yağış Sonrası Evleri Su Bastı

Afyonkarahisar’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

25 Temmuz 2018 Çarşamba   00:37:12

Terörle Mücadelede Yeni Düzenlemeler Getiren Kanun Teklifi TBMM'de Kabul Edildi

Terörle mücadelede yeni düzenlemeler getiren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin maddeleri TBMM’de kabul edildi.

25 Temmuz 2018 Çarşamba   00:37:11

Afyonkarahisar'da Şiddetli Yağış Korkuttu

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde gök gürültülü şiddetli yağış korkuya neden oldu.

25 Temmuz 2018 Çarşamba   00:19:11

ABD, İsrail'in 'Yahudi Ulus Devlet Yasası' Karşısında Sessiz Kaldı

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert: 'Diğer ülkelerin yasaları hakkında yöneltilen sorulara cevap vermiyoruz. Bu yasadan elbette haberimiz var. Fakat konuya ilişkin doğrudan sorularınızı İsrail hükümetine yöneltin'

25 Temmuz 2018 Çarşamba   00:14:41

Fenerbahçe Ve Galatasaray'dan Epilepsi Hastası Kaan'a Destek

Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri, 17 yıldır epilepsi hastalığıyla mücadele eden Kaan Aydın için düzenlenen yardım kampanyasına destek verdi.

25 Temmuz 2018 Çarşamba   00:09:12

AT&Amp;T İkinci Çeyrek Bilançosunu Açıkladı

Şirketin bu yılın nisanhaziran dönemindeki net karı yüzde 30,8 artarken, geliri yüzde 2 düştü.

25 Temmuz 2018 Çarşamba   00:09:11

Ivanka Trump moda tasarım şirketini kapatıyor

ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, kendi adını taşıyan giyim ve ayakkabı tasarım şirketini kapatma kararı aldığını belirtti.

25 Temmuz 2018 Çarşamba   00:07:58

ABD'den Çiftçilere 12 Milyar Dolarlık Yardım

Yabancı ülkelerin gümrük vergileri nedeniyle zor durumda kalan ABD'nin tarım sektöründeki üreticiler için yaklaşık 12 milyar dolarlık bir yardım programı onaylandı.

25 Temmuz 2018 Çarşamba   00:06:11

Şanlıurfa'da İnşaattan Düşen Suriyeli İşçi Öldü

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde çalıştığı inşaatın üçüncü katından düşen Suriye uyruklu işçi hayatını kaybetti.

25 Temmuz 2018 Çarşamba   00:03:41

Lübnan'da 'Keyfi Gözaltılar' Protesto Edildi

Basın mensupları ve aktivistler, 'keyfi gözaltılar ve özgürlüklerin kısıtlanmasını' protesto etti.

25 Temmuz 2018 Çarşamba   00:00:41

 1  2  ...  67  68