Haber Arşivi

'Kaşıkçı İçin Gönderilen Suikast Timini Veliaht Prens'in Basın Danışmanı Yönetiyordu'

ABD'nin önde gelen gazetelerinden Wall Street Journal, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a en yakın isimlerden olan ve Prens'in basın danışmanlığını yapan Suud elKahtani'nin gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi için İstanbul'a gönderilen suikast timinin yöneticisi olduğunu iddia etti Gazeteye konuşan kaynaklar, Kahtani'nin önce bazı vaatlerle Kaşıkçı'yı Suudi Arabistan'a çekmeye çalıştığını, gazetecinin dönmemesi üzerine de konsolosluktaki cinayetin planlandığını söyledi Kaynaklara göre Kaşıkçı'ya İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda 2 Ekim tarihi için randevu veren konsolosluk görevlisi Kahtani ile sürekli iletişim halindeydi ve Suudi Arabistan İstihbarat Şefi Yardımcısı General Ahmed elAssiri de Kahtani'den aldığı emir doğrultusunda suikast timini topladı Kral Selman bin Abdulaziz'in Kaşıkçı cinayetine ilişkin Türk yetkililerin topladığı deliller hakkında bilgilendirildikten sonra hem Assiri hem de Kahtani'yi görevden aldığını belirten kaynaklar, her iki kişinin de soruşturma altında olduğunu ancak tutuklanmadıklarını aktardı.

3 Kasım 2018 Cumartesi   05:47:46

Adana'da Bir Eve Ateş Edildiği İddiası

Seyhan ilçesinde bir eve pompalı tüfekle ateş açtığı öne sürülen 5 şüpheli kovalamaca sonucu yakalandı.

3 Kasım 2018 Cumartesi   05:38:17

Washington'da Türk-Amerikan İlişkileri Diplomasisi

Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal ile ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı David Hale görüşmesinde iki ülke arasındaki ilişkiler ve bölgesel konular ele alındı Görüşmede, 1 Kasım'da Münbiç'te ABD ile Türkiye arasında başlayan ortak devriye faaliyetlerinden duyulan memnuniyet dile getirildi.

3 Kasım 2018 Cumartesi   05:35:48

'Ortadoğu'nun Geleceği Cemal Kaşıkçı İçin Adaletin Sağlanmasına Bağlı'

Washington Post Yayın Kurulu: 'Ortadoğu'da gerçek bir istikrar arayanlar Cemal Kaşıkçı hakkındaki gerçeğin açıklanması ve bu cinayette rolü olan herkesin cezalandırılması konusunda ısrarcı olmalı' 'ABD, Suudi Arabistan'ın tutukladığı alt düzey şüphelilerin seyahat ayrıcalıklarını askıya almaktan başka hiçbir cezaya başvurmadı. Tıpkı Suudi rejimi gibi Beyaz Saray ve ABD Dışişleri Bakanlığı da Kaşıkçı meselesinde sessizliğe gömüldü; bu da adalet çağrılarının zayıflayacağını umduklarını açıkça gösteriyor' 'Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman zaten Yemen'e askeri müdahaleye öncülük ederek, Katar'a boykot başlatarak ve Lübnan Başbakanı'nı (Saad Hariri) kaçırarak zaten bölgede fazlasıyla istikrarsızlık yarattı'

3 Kasım 2018 Cumartesi   05:19:47

Kaza Sonrası Hurdaya Dönen Araçtan Sağ Çıktı

Adana'da, kontrolden çıkıp refüje çarparak kaza yapan otomobilin sürücüsü, hurdaya dönen araçtan sağ çıktı.

3 Kasım 2018 Cumartesi   05:10:17

Hurdaya Dönen Araçtan Yara Almadan Çıktı Polise Mukavemetten Gözaltına Alındı

Adana’da alkollü sürücü refüje çaparak hurdaya dönen otomobilinden şans eseri yara almadan kurtuldu. Kaza sonrasında polise mukavemet gösteren sürücü ve bir yakını gözaltına alındı.

3 Kasım 2018 Cumartesi   04:57:17

Pompalı Tüfekli 5 Saldırgan Filmleri Aratmayan Kovalamacanın Ardından Yakalandı

Adana’da bir ikameti kurşunladıktan sonra otomobil ile kaçan 5 kişi, polislerin film gibi aratmayan kovalamacı sonucunda yakalandı. Otomobil sürücüsü polise yakalandıktan sonra “Silahımız vardı ondan kaçıyorduk” diye kendisini savundu.

3 Kasım 2018 Cumartesi   04:41:47

AK Parti Kızılcahamam Gençlik Örgütü Birlik Gecesinde Toplandı

AK Parti Kızılcahamam Gençlik kolları üyeleri, sohbet programında bir araya geldi.

3 Kasım 2018 Cumartesi   04:38:47

Körfez İşbirliği Konseyinden Yemen'de Çatışmaların Sona Ermesi Çağrısı

KİK Genel Sekreteri Abdullatif ezZeyyani: 'Yemen'de barış görüşmelerin yeniden başlamasını, Husilerin müzakerelere katılmasını ve çatışmaların sona ermesini ümit ediyorum'.

3 Kasım 2018 Cumartesi   03:56:22

Çorum'da Iraklı Genç Kız Bıçakla Yaralandı

Çorum'da 17 yaşındaki Irak uyruklu kız, tartıştığı kişi tarafından bıçaklandı.

3 Kasım 2018 Cumartesi   03:47:17

Çorum'da Yol Kapatma Eylemi

Özelleştirilen şeker fabrikası yönetiminin, alacaklarını ödemediğini ileri süren üretici ve nakliyeciler, ÇorumSamsun karayolunda oturma eylemi yaptı Yaklaşık yarım saat trafiğe kapalı kalan karayolu, jandarma ekiplerinin müdahalesiyle yeniden ulaşıma açıldı.

3 Kasım 2018 Cumartesi   03:27:17

Yemen'de El-Kaide İle Silahlı Kabile Mensupları Çatıştı

Ebyen ilinde terör örgütü ElKaide ile silahlı kabile mensupları arasında çıkan çatışma biri kabile mensubu 4 kişinin ölümü, 2 kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı.

3 Kasım 2018 Cumartesi   03:23:47

Filistin Ulusal Konseyinden İngiltere'ye Filistin Devletini Tanıması Çağrısı

Filistin Ulusal Konseyi, İngiltere'den Filistin devletini tanımasını istedi.

3 Kasım 2018 Cumartesi   03:21:17

Mısır'daki Saldırıya Kınama

Suudi Arabistan, Kuveyt, Ürdün, BAE, Bahreyn, Katar, Yemen, Lübnan, Irak ve ABD, İngiltere ve İsrail'in Kahire Büyükelçilikleri, İİT, Arap Birliği, Arap Parlamentosu, Ezher, Filistin'in Kahire Büyükelçiliği, ISESCO, İhvan, Hamas, Mısır'daki İngiliz ve Katolik kiliseleri, Mısır'ın Minye kentinde Hristiyanları taşıyan bir otobüse düzenlenen silahlı saldırıya tepki gösterdi.

3 Kasım 2018 Cumartesi   03:19:17

İtfaiye Aracı İle Hafif Ticari Çarpıştı Açıklaması 1'İ Çocuk 9 Yaralı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, hafif ticari araç ile itfaiye aracı çarpıştı. Kaza sonucu, itfaiye ve hafif ticari araçta bulunan toplamda 1’i çocuk olmak üzere 9 kişi yaralanırken, itfaiye aracının gaz hattına devrilmesinden olası bir faciadan dönüldü.

3 Kasım 2018 Cumartesi   03:15:17

Düzce'de 3,6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Düzce’de merkez üssü Gölyaka ilçesi İçmeler köyünde 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

3 Kasım 2018 Cumartesi   03:14:47

Elon Musk, Tesla İçin Suudi Arabistan'dan Para Almayacak

Tesla'nın İcra Kurulu Başkanı Elon Musk, şirketin borsadan çekilmesi görüşmeleri kapsamında Suudi Arabistan'dan para almayacaklarını duyurdu.

3 Kasım 2018 Cumartesi   03:14:17

İtfaiye Aracı İle Hafif Ticari Araç Çarpıştı Açıklaması 9 Yaralı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde yangın ihbarı üzerine yola çıkan itfaiye aracı ile bir hafif ticari aracın çarpışması sonucu 4'ü itfaiyeci 9 kişi yaralandı İtfaiye aracının devrildiği yerdeki doğalgaz borusunun zarar görmesi nedeniyle İZMİRGAZ ekipleri bölgede önlem aldı, yol araç trafiğine geçici süreyle kapatıldı.

3 Kasım 2018 Cumartesi   03:06:52

Çorum'da Yabancı Uyruklu Genç Kız Bıçaklandı

Çorum’da yabancı uyruklu genç bir kız bıçaklandı.

3 Kasım 2018 Cumartesi   03:02:47

'İsrail Gazze'de Anlaşmaya Yakın'

İsrail ile Gazze arasında Mısır gözetiminde bir ateşkes anlaşmasının sağlanmak üzere olduğu ifade edildi.

3 Kasım 2018 Cumartesi   02:43:17

Eylem Yapan Nakliyeciler Ankara Yolunu Trafiğe Kapattı

Çorum’da geçtiğimiz aylarda özelleştirilen Şeker Fabrikası’nda nakliye ücretlerini alamadıklarını iddia eden nakliyeci esnafı eylem yaparak Ankara karayolunu trafiğe kapattı.

3 Kasım 2018 Cumartesi   02:41:17

Genelkurmay Başkanı Güler, ABD'li Mevkidaşı Dunford İle Görüştü

ABD Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Albay Patrick Ryder: 'İki komutan Suriye'deki durumu, sınır boylarında tansiyonu düşürme ve bölgede istikrar ve güvenliği sağlama bakımından önemli bir adım olan ilk ortak devriyeler dahil Münbiç'in güvenlik ve istikrarı ele aldılar'.

3 Kasım 2018 Cumartesi   02:38:47

Uyuşturucu Kullandığı İddia Edilen 3 Öğrenciden Biri Öldü

Aydın'da kaldıkları evde uyuşturucu kullandığı öne sürülen 3 üniversite öğrencisinden biri hayatını kaybetti, durumları ağır olan diğer iki öğrenci ise hastanede tedavi altına alındı.

3 Kasım 2018 Cumartesi   02:36:18

Gülşen,' Şarkı Söylemeseydim Sinirden Herkesi Öldürürdüm'

Pop müziğinin sevilen sanatçısı Gülşen, Bursa’da verdiği konserde Şarkı söylemeden duramayacağını belirterek," Şarkı söylemeseydim sinirden herkesi öldürürdüm" dedi. Konser esnasında yaptığı espriler ve danslar ile de dinleyicilerinin gönlünde taht kurdu.

3 Kasım 2018 Cumartesi   02:32:17

'Cemal Kaşıkçı İsrail Üretimi Yazılımla Gözetlendi' İddiası

ABD'li gazeteci Courtney Radsch: '(Suudi gazeteci) Cemal Kaşıkçı, İsrail tarafından üretilip bir Amerikalı şirket tarafından satılan Pegasus adlı yazılım programıyla gözetlendi' 'Suudi Arabistan yönetimi, sosyal medya stratejilerini geliştirmek için ABD'li PR şirketlerine ve kendilerine muhalif gazetecileri belirlemek için McKinsey şirketine milyonlarca dolar para ödedi' Georgetown Üniversitesi öğretim görevlisi Suudi Arabistan vatandaşı Abdullah Alaoudh:Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi kapsamında İstanbul'a giderek soruşturmaya katılan Başsavcı (Suud elMa'cib), aynı zamanda barışçıl çağrılar yapan babamın idamını isteyen kişi'.

3 Kasım 2018 Cumartesi   02:27:18

 1  2  ...  45  46  47