Haber Arşivi

Ham Petrol 8 Ayın En Düşük Seviyesine Geriledi

Londra Brent türü ham petrolün varil fiyatı, haftanın son işlem gününde 69,15 dolara kadar gerileyerek, mart ayından bu yana en düşük seviyesini gördü Haftalık bazda yaklaşık yüzde 5 değer kaybeden ham petrolün yönünde Suudi Arabistan, Rusya ve ABD’nin üretimindeki artış etkili oldu.

10 Kasım 2018 Cumartesi   00:15:49

BM İnsan Hakları Konseyi'nden Suudi Arabistan'a Kaşıkçı Tavsiyeleri

Konsey, aralarında Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi ile ilgili devam eden soruşturmanın 'eksiksiz, güvenilir, şeffaf ve hızlı' bir şekilde yürütülmesi de dahil Suudi Arabistan'a 258 tavsiyede bulundu.

10 Kasım 2018 Cumartesi   00:10:18

Arnavutluk'ta 2. Uluslararası Malzeme Ve Polimer Kongresi

Uluslararası Malzeme ve Polimer Kongresi Başkanı Doç. Dr. Ayhan Oral: 'Bu coğrafyadaki üniversiteler, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve bilim insanları arasında işbirliğini arttırmak için bu organizasyona başladık. İlkini geçen yıl Makedonya Ohri'de gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki yıl da üçüncüsünü bu coğrafyadaki bir ülkede düzenlemek istiyoruz'

10 Kasım 2018 Cumartesi   00:06:18

Adana Valiliğinden Karışan Cenazelerle İlgili Açıklama

ADANA – Adana Valiliği, hastane morgunda cenazelerin karıştırılması olayıyla ilgili idari soruşturma başlatıldığını bildirdi.

10 Kasım 2018 Cumartesi   00:03:19

Ordu'da 'Yılın Medya' Ödül Töreni

Törende Anadolu Ajansı Ordu muhabirleri Hayati Akçay 'Türk Basını Onur Ödülü'ne, Eyüp Elevli 'Yılın Habercisi' ödülüne layık görüldü CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: 'Özellikle yerel basının hem yazılı hem de görsel anlamda, desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum'.

10 Kasım 2018 Cumartesi   00:02:19

Antalya'da Kaçak Taşınan Tavuklar İtlaf Edildi

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yol kontrol noktasında durdurulan araçta bulunan, evraksız ve taşıma şartları uygun olmayan 750 tavuğun itlaf edildiği bildirildi.

10 Kasım 2018 Cumartesi   00:02:18

'ABD Bin Selman'a Desteğini Koşula Bağlamalı'

Suudi Arabistan vatandaşı Sosyal Antropoloji Profesörü Madavi ErReşit: 'ABD, Bin Selman'a verdiği desteği onun insan özgürlüklerine ve hukukun üstünlüğüne saygı göstermesi koşullu bağlı hale getirerek işe başlayabilir. (Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi) Fakat eğer bu olayı mutat, önemsiz bir konu olarak görüp geçiştirirse, bu gördüğümüz son dehşet verici eylem olmaz' 'Veliaht Prens'e itaate dayalı yeni Suudi totalitarizmi, Kaşıkçı'nın öldürülmesi skandalına giden yolu açtı' 'ABD'nin kayıtsızlığı genç Prens Bin Selman'a tek bir mesaj verecektir: Cinayet de işlesen bundan paçayı sıyırabilirsin'

10 Kasım 2018 Cumartesi   00:00:18

 1  2  ...  50  51