Haber Arşivi

Zonguldak'ta FETÖ Davası

Zonguldak’ta FETÖ /PDY soruşturması kapsamında 4 eski üst düzey askerin, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.

5 Nisan 2017 Çarşamba   22:48:42

Sergen Yalçın Açıklaması 'İyi Bir Hazırlık Maçı Oldu'

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 3-0 kaybettikleri Fenerbahçe maçının ardından basın toplantısında lige ağırlık vermek istediklerini belirterek, “Bizim için iyi bir hazırlık maçı oldu” diye konuştu.

5 Nisan 2017 Çarşamba   22:48:41

Fenerbahçe Türkiye Kupası'nda Yarı Finalde

Sarılacivertli takım, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Kayserispor'u ilk maçta olduğu gibi rövanşta da 30 yenerek yarı finalist oldu Fenerbahçe, yarı finalde Medipol Başakşehir'le eşleşti Sarılacivertli futbolcu Volkan Şen, bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı.

5 Nisan 2017 Çarşamba   22:48:11

Sultanbeyli'de Helikopter Destekli Asayiş Uygulaması

İlçede, özel harekat polislerinin de yer aldığı 300 polisin katılımıyla asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

5 Nisan 2017 Çarşamba   22:45:38

İçişleri Bakanı Soylu, İstanbul'da

İçişleri Bakanı Soylu: 'Güçlü bir Türkiye yapacağız. Onun için 16 Nisan sadece bir referandum değil. Bu ülkede yeni bir sayfanın açılmasıdır. Bu ülkede hakkaniyetin, adaletin açılmasının sayfasıdır. Terörün bitmesinin, bu ülkede sanayinin gelişmesinin, gençlerimizin iş bulmasının, ülkemizin üretiminin artmasının, Türkiye’nin 25 bin dolar gelir seviyesine gitmesinin sayfasıdır. Bilesiniz bizi bundan men edemeyecekler. Önümüzü kesemeyecek, Türkiye’yi engelleyemeyecekler.'

5 Nisan 2017 Çarşamba   22:44:38

Başbakan Yıldırım Canlı Yayında (3)

'Ben kimin nereye oy vereceğinin peşinde değilim, değişikliği doğru biçimde anlatmak zorundayım. Rakam açıklamak oy vereceklere haksızlık olur. Bildiğim şeyler var ama o bir dayatmadır, yönlendirmedir, bu vatandaşa hadsizliktir. Vatandaş rahatça istediği oyu versin' '80 milyon biriz, beraberiz, kardeşiz. Biz ancak bu şekilde yolumuza devam edersek alçak bölücü örgütler FETÖ ile DEAŞ ile mücadele edebiliriz. İçerideki, dışarıdaki düşmanlarımızdan ancak baş edebiliriz. Farklılıklarımız bizi ayrıştıran değil bizi birleştiren özelliklerimizdir' 'Bu ülkenin vatandaşı 'evet' de verir 'hayır' da verir, sandığa da gitmez. Sandığa gitmek bir vatandaşlık borcudur, bizim tavsiyemiz herkes gitsin 'bende geleceğimiz hakkında sorumluluk aldım' desin, biz bunu söylüyoruz'

5 Nisan 2017 Çarşamba   22:43:38

Fed Tutanakları Açıklandı

Tutanaklardan: 'Üyelerin biri haricinde hepsi, mevcut koşullar ile ekonomik aktiviteye, iş gücü piyasasına ve enflasyona yönelik görünümleri değerlendirdikten sonra politika faizi aralığını yüzde 0,751,00'e yükseltmekte görüş birliğine vardı' 'Üyeler, ekonomik görünüme yönelik değerlendirmeleri genel olarak çok az değiştiğinden kademeli hızda faiz artışının FOMC'nin tam istihdam ve yüzde 2 enflasyon hedefleri için muhtemelen uygun olduğunu düşünmeye devam etti' 'Üyeler, değelendirmelerini, iletişimlerini ve politika faizi için uygun gördükleri patikayı beklenmeyen gelişmelere yanıt vermek için değiştirmeye hazır olduklarının altını çizdiler' 'Çoğu üye ekonomi beklenen performansı göstermeye devam ederse, kademeli faiz artışların sürmesinin ve yeniden yatırım politikasının bu yıl içinde değiştirilmesinin uygun olacağına karar verdi'.

5 Nisan 2017 Çarşamba   22:42:08

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı'nda CHP'li Vekile Tepki

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Sultangazi’de katıldığı bir programda CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un açıklamalarını eleştirdi. Kaya, “Büyük bir saygısızlık hadi oradan” dedi.

5 Nisan 2017 Çarşamba   22:38:09

Suriye'de Yerleşim Yerlerine Hava Saldırısı

Dera ve Şam'a düzenlenen hava saldırıları sonucu 5 sivil öldü, 11 kişi yaralandı.

5 Nisan 2017 Çarşamba   22:37:39

Fenerbahçe kupada çok farklı!

Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final 2. maçında Kayserispor'u Aatif Chahechouhe, Josef De Souza ve Volkan Şen'in golleriyle 3-0 mağlup etti.

5 Nisan 2017 Çarşamba   22:36:39

GÜNCELLEMEABD Başkanı Donald Trump'tan İdlib Açıklaması

ABD Başkanı Trump, Ürdün Kralı 2. Abdullah'la düzenlediği ortak basın toplantısında Suriye'nin İdlib kentindeki kimyasal silah saldırısına ilişkin konuştu Trump: 'Suriye'deki kimyasal saldırıya karşı harekete geçme sorumluluğum var. Dün yapılanlar benim için kabul edilemez' 'Masum insanlar, çocuklar ve güzel bebekler öldü. Esed rejiminin iğrenç faaliyetlerine müsade edilemez' 'Benim Suriye ve Esed'e karşı tavrım çok değişti. Bu olay kırmızı çizginin ötesinde benim için çok çizgileri geçti' 2. Abdullah: 'Terörizmin sınırı, milliyeti, dini yoktur bu yüzden bütünsel ve ortak hareket etmek oldukça önemlidir.”DETAYLAR EKLENDİ

5 Nisan 2017 Çarşamba   22:35:38

Nice Saldırısıyla İlgili 'Güvenlik Açığı' Soruşturması

Fransa’nın Nice kentinde meydana gelen terör saldırısına ilişkin "güvenlik açığı" soruşturması başlatıldı.

5 Nisan 2017 Çarşamba   22:33:39

Fas'taki Yeni Kabine Üyeleri

Fas Kralı 6. Muhammed, Adalet ve Kalkınma Partisi (PJD) Ulusal Konsey Başkanı Sadeddin el-Osmani başkanlığındaki yeni kabine üyelerinin isimleri açıklandı.

5 Nisan 2017 Çarşamba   22:31:08

Milletvekili Külünk, ANAVATAN'lılarla Bir Araya Geldi

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk: 'Eğer rahmetli Turgut (Özal) Bey'in söyledikleri anlaşılsaydı, sahiplenilseydi, 'Sistem değişmeli, Türkiye Musul'u konuşmalı' dediğinde etrafında kenetlenilseydi biz bugün ne terörü konuşuyorduk, ne Türkiye'nin bu kadar çok hırpalanmasını konuşuyorduk ne bugün sistem tartışması yapıyorduk'.

5 Nisan 2017 Çarşamba   22:28:38

İTÜ'den Hasan Saltık'a Fahri Doktora Beratı Verildi

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Karaca: 'Bizim müziğimizi, değerlerimizi, toplanmış raflarından çıkarmış, mineral avcısı gibi bir insan. Bu işleri yapmak, özveri, emek, gönül ve merak ister. Çünkü bu işler parayla pulla değil gönülle yapılır' Müzik yapımcısı Saltık: 'Bu unvan, bugüne kadar bu topraklar üzerinde yaptığım çalışmaların, nihayet bu topraklarda da anlaşıldığını, takdir edildiğini gösterdiği için çok mutluyum'

5 Nisan 2017 Çarşamba   22:27:08

Maçın Ardından

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman: 'Oynadığımız bütün oyunlar umut veriyor. Kupayı bir kenara bıraktık. Ligde kalan 8 haftada en iyisini yapmaya ve skor almaya çalışacağız' Kasımpaşa Teknik Direktörü Özdeş: 'Tur atladığımız için mutluyum ama oynanan oyundan memnun değilim'

5 Nisan 2017 Çarşamba   22:22:09

Viyana'da İdlib'teki Kimyasal Saldırı Protesto Edildi

Avusturya’nın başkenti Viyana’daki Birleşmiş Milletler (BM) ofisi önünde, rejim güçlerinin İdlib’te gerçekleştirdiği kimyasal saldırı protesto edildi

5 Nisan 2017 Çarşamba   22:21:08

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye’nin İdlib’te yaşanan olayla ilgili imkanlarını seferber ettiğini belirterek, "Bize insan haklarından, yaşam hakkından bahseden Avrupalılar neredeler?" dedi.

5 Nisan 2017 Çarşamba   22:19:08

Fransa'da Nice Saldırısıyla İlgili 'Güvenlik Açığı' Soruşturması

Fransa’nın Nice kentinde meydana gelen terör saldırısına ilişkin "güvenlik açığı" soruşturması başlatıldı.

5 Nisan 2017 Çarşamba   22:18:39

Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi

Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Galatasaray, deplasmanda mücadele ettiği Bursa Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. Rövanş maçı 7 Nisan Cuma günü İstanbul’da oynanacak.

5 Nisan 2017 Çarşamba   22:18:38

Rusya Büyükelçiliği Önünde 'İdlib' Protestosu

Rusya Federasyonu’nun Ankara Büyükelçiliği önünde İdlip’te gerçekleştirilen hava saldırısı protesto edildi.

5 Nisan 2017 Çarşamba   22:18:10

İdlip'teki Kimyasal Saldırı

İngiltere’nin BM Daimi Temsilcisi Matthev Rycroft, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde yaptığı konuşmada, ülkesinin Suriye’de rol oynayan devlet dışı hiçbir aktörün kimyasal silahı olabileceğini gösteren bir delil görmediğini söyledi.

5 Nisan 2017 Çarşamba   22:18:09

'Çalışmalarımızın Karşılığını Almak Paha Biçilemez'

Vakıfbank oyuncusu Gizem Örge, maçtan önce rakipleri Volero Zürich’i çok iyi analiz ettiklerini ifade ederek, “Çalışmalarımızın karşılığını almak paha biçilemez” dedi.

5 Nisan 2017 Çarşamba   22:17:41

Kaan'ın Bir Hayali Daha Gerçek Oldu

Daha önce TT Arena’da oynana Antalyaspor maçında seromide yer alan Rabdomyosarkom (kas ve yumuşak doku tümörü) hastası olan 10 yaşındaki Kaan Muhammed Eraslan, Galatasaray’ın bugün yapılan antrenmanda Florya’daydı.

5 Nisan 2017 Çarşamba   22:17:40

İdlip'teki Dehşeti Anlattılar

Suriye’de Beşşar Esed rejiminin, İdlib’te düzenlediği kimyasal saldırıdan etkilenen ve Türkiye´ye getirilen kişi sayısı 32’ye ulaştı. Tedavi altında bulunan Suriye vatandaşları, İdlip’teki yaşanan dehşet anlarını anlattılar.

5 Nisan 2017 Çarşamba   22:17:39

 1  2  3  4  ...  82  83