Haber Arşivi

Bakan Kaya, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya:Artık bu millet öz yurdunda garip, öz vatanında parya olmayacaktır. 15 Temmuz direnişiyle bunu tüm dünyaya göstermiştir'Benim milletime hakaret eden, benim milletimi tehdit eden, benim milletimi denize dökeceğini söyleyen zihniyet, faşist bir zihniyettir. Millet iradesine tahammülü olmayan, diktatörlük heveslilerinin zihniyetidir'

3 Nisan 2017 Pazartesi   23:57:43

'21. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri' Açıklandı

Ödüller 24 Nisan'da Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacak.

3 Nisan 2017 Pazartesi   23:57:42

'Dinleme Kayıtları FETÖ İle FBI Arasındaki Bir İşbirliğini Gösteriyor'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Rıza Sarraf ve Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’nın ABD’de tutuklanmasının 17 Aralık’ta Türkiye’de yapılamayanın ABD’de yapılma teşebbüsü olduğunu söyledi.

3 Nisan 2017 Pazartesi   23:56:42

'Reis Bey' Oyunun Galasına Yoğun İlgi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Necip Fazıl Kısakürek’in 1960’da yazdığı "Reis Bey" adlı oyunun galasını Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde gerçekleştirdi. Oyunun galasına İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katıldı.

3 Nisan 2017 Pazartesi   23:55:12

WHP'den Yemen'e Gıda Yardımı

WFP, ülkenin güneydoğusundaki Şebve'de 32 bin aileye gıda yardımı ulaştırdı.

3 Nisan 2017 Pazartesi   23:52:13

Paris’te terör alarmı

St. Petersburg’daki patlamadan sonra Paris’te toplu taşıma araçlarında güvenlik önlemleri artırıldı. Fransa İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Güvenlik birimlerimiz ise tam bir seferberlik anlayışı ile görevini sürdürmektedir." ifadelerine yer verildi.

3 Nisan 2017 Pazartesi   23:51:50

Kocaeli'deki FETÖ/PDY Davalarında Karar

Meslekten ihraç edilen komiser yardımcısı, polis ve lisansı iptal edilen öğretmen, 6 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırıldı Sanık öğretmen, tutuklu kaldığı süre göz önüne alınarak, adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

3 Nisan 2017 Pazartesi   23:49:12

Oyuncak Silahla Market Soygunu

Kocaeli’nin Derince ilçesinde bir kişi, oyuncak silahla girdiği markette aldığı ürünler için kasiyere 10 TL uzattıktan sonra kasadaki 480 TL’yi alarak kayıplara karıştı.

3 Nisan 2017 Pazartesi   23:48:43

Türkmen Cephesi Başkanı Salihi'yi Kabul Etti

Başbakan Binali Yıldırım, Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Erşat Salihi’yi kabul etti.

3 Nisan 2017 Pazartesi   23:48:42

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Açıklaması '16 Nisan Türkiye İçin Bir Şans'

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "16 Nisan Türkiye için bir şans” dedi.

3 Nisan 2017 Pazartesi   23:47:42

Bakan Kaya'dan Kılıçdaroğlu'na Tepki

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı açıklamaya tepki göstererek, “Yaptığı açıklama kendisi adına çok acı” dedi.

3 Nisan 2017 Pazartesi   23:44:43

Bakan Kaya'dan Kılıçdaroğlu'na Tepki Açıklaması 'Kendisi Adına Ve Kendi Siyaseti Adına Çok Çok Acı'

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı açıklamaya tepki göstererek, “Yaptığı açıklama kendisi adına çok acı” dedi.

3 Nisan 2017 Pazartesi   23:43:43

Necip Fazıl'ın 'Reis Bey'i Gala Yaptı

Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Uygur: 'Başta yönetmenimiz Şükrü Türen olmak üzere, bu arkadaki koca sanat ordusunu gönülden kutluyoruz' Yönetmen Türen: 'Oyunun öyküsünü oluşturan temel kavramlar, aynı zamanda Türkiye'nin değil, bütün dünyanın sorunu olan bir kavram. Adalet duygusuyla ilgili bir kavram. Bunu çok önemsemek, ciddiye almak lazım' Oyuncu Soğukçay: 'Necip Fazıl'ı oynamak, onu anlatmak keyifli. O kelimelerin altındaki derin anlamları verebilmek çok önemli. Çünkü onun bir kelimesinin altında, onlarca anlam var. O yüzden çok çalışmak gerekiyor'

3 Nisan 2017 Pazartesi   23:40:44

Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş Açıklaması

'MemurSen ailesi olarak kurulduğumuzdan bu güne kadar darbelere karşı olduk. Biz darbeye, darbecilere, bu ülkeyi bölmek isteyenlere karşı dimdik durduğumuzu yasaklara karşı olduğumuzu her yerde söyleyen bir sivil toplum örgütüyüz'

3 Nisan 2017 Pazartesi   23:39:13

Kocaeli'de Oyuncak Silahla Market Soygunu

Kocaeli’nin Derince ilçesinde bir kişi, oyuncak silahla girdiği markette aldığı ürünler için kasiyere 10 TL uzattıktan sonra kasadaki 480 TL’yi alarak kayıplara karıştı.

3 Nisan 2017 Pazartesi   23:36:43

Bakan Bozdağ Açıklaması 'Dinleme Kayıtları FETÖ İle FBI Arasındaki Bir İşbirliğini Gösteriyor'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Rıza Sarraf ve Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’nın ABD’de tutuklanmasının 17 Aralık’ta Türkiye’de yapılamayanın ABD’de yapılma teşebbüsü olduğunu söyledi. Kararın hukuki bir dayanağı olmadığını belirten Bozdağ, “Orada bir takım dinleme kayıtları var. Ben buradan da sormak isterim, ‘bu dinleme kayıtlarını FBI kendi mi dinlemiş, yoksa başkaları dinleyip de FBI’a mı vermiş?’ Bu çok net bir şekilde FETÖ ile FBI arasındaki bir işbirliğini de gösteriyor. Çünkü burada hukuka uygun bir şey yok. Bir kumpas var ve kumpas yapan FETÖ’nün yargı ve emniyet içindeki teröristleri, onlar yapıyorlar ve ondan sonra Türkiye’de hukuk işleyince bu kumpas ortaya çıkıyor” dedi.

3 Nisan 2017 Pazartesi   23:33:14

Arnavutluk Başbakanı Rama Karadağ'da

Karadağ’ın başkenti Podgoritsa’ya resmi ziyarette bulunan Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Karadağ’ın NATO’ya üye olmasından büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

3 Nisan 2017 Pazartesi   23:32:44

Mahmut Şahin Ankara'da Yaşayan Trakyalı Öğrencilerle İle Bir Araya Geldi

Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin Trakyalılar Yardımlaşma, Dayanışma, Araştırma ve Tanıtma Vakfı bünyesinde, Ankara’da öğrenim gören Trakyalı gençler ile akşam yemeğinde buluştu.

3 Nisan 2017 Pazartesi   23:32:43

İsrail'in Filistinlilere Yönelik İhlalleri

İsrailli milletvekili, Filistin yönetiminin 'terörü desteklediği' gerekçesiyle Filistinlilere ödenen vergi gelirlerinde kesintiye gidilmesini öneren kanun teklifi sundu.

3 Nisan 2017 Pazartesi   23:32:14

Paris'te Terör Alarmı

St. Petersburg’daki patlamadan sonra Paris’te toplu taşıma araçlarında güvenlik önlemleri artırıldı

3 Nisan 2017 Pazartesi   23:30:13

'Defans İçin Önemli Bir İsimle Görüşüyoruz'

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, “Puan farkını kapatmak için önümüze fırsat geldi. Orada oynamak her zaman zor. Amacımız kazanmak” dedi. Ergün ayrıca defans bölgesine önemli bir ismi transfer etmek için görüştüklerini açıkladı.

3 Nisan 2017 Pazartesi   23:25:43

'Her Hafta Daha İyisini Hedefliyoruz'

Adanaspor’u farklı mağlup eden Galatasaray’da Teknik Direktör Igor Tudor, karşılaşma sonrasında iyi bir sonuç aldıklarını belirterek, “Her hafta daha iyisini yapmak için daha çok çalışıyoruz” dedi.

3 Nisan 2017 Pazartesi   23:22:14

Başbakan Yıldırım Açıklaması (6)

'Kerkük'ün statüsünü değiştirmek, Kerkük'ü Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne bağlamak... Bunlar yanlış şeyler. Bunlar Türkiye'nin kabul edeceği şeyler değil. Hele hele orada tek taraflı oldu bitti yapıp bayrak çekme hadisesini de biz asla doğru bulmuyoruz' 'Bu konuyu Irak Başbakanı Haydar el İbadi ile de görüştüm. O da aynı fikirde. Hatta Irak Meclisi, bu bayrak çekme işinin tanınmadığını, iptal edilmesi gerektiğini, anayasa uygun olmadığı ifade etti. O bölgede sadece Kürtler yok, Arap ve Türkmenlerin de söz söyleme hakları var' (Bedelli askerlik) Böyle bir şey programımızda, gündemimizde yok'

3 Nisan 2017 Pazartesi   23:19:16

New York Borsası Düşüşle Kapandı

New York borsası, ABD'li otomotiv şirketlerinin hisselerindeki düşüşle haftanın ilk işlem gününü kayıplarla tamamladı.

3 Nisan 2017 Pazartesi   23:19:13

Kocaeli'de FETÖ/PDY Davası

'Gebze Adliyesi imamı' olduğu iddia edilen tutuklu sanık, hakim karşısına çıktı Sanık Çalışkan: 'O dönem 3 yargı mensubu iş yerime ziyaretime geldi. 'Balkanlara ziyarete gideceğiz' dediler. Masada konuşurken öyle bir gelişme oldu ve kredi kartımla biletlerini ben aldım. Onlar sonra bana ödediler. Ben de geziye gidecektim ama işim çıktığı için gidemedim'

3 Nisan 2017 Pazartesi   23:09:44

 1  2  ...  77  78