Haber Arşivi

ÖYK Kararları

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Antalya'daki bazı taşınmazların özelleştirme kapsamına alınmasına karar verdi.

19 Nisan 2017 Çarşamba   08:43:10

Özbekistan Cumhurbaşkanından Erdoğan'a Tebrik

Mirziyoyev 16 Nisan'daki halk oylamasının sonucu nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti.

19 Nisan 2017 Çarşamba   08:43:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN International'a Konuştu

Erdoğan: 'Şu anda Trump’ın yaklaşım tarzları doğrusu bizleri mutlu ediyor. Temenni ederim ki bu ikili karşı karşıya oturup konuşmamızla birlikte belirleyeceğimiz yol haritasında bunu görmemiz halinde Türkiye ve Amerika stratejik ortak olarak, stratejik bir müttefik olarak, NATO içerisindeki iki önemli ülke olarak bizler çok şeyleri başarabiliriz, halledebiliriz diye düşünüyorum' 'Şimdi Türkiye üzerinde ne yazık ki Batının bir kumpası var, tabii bu kumpas tutmadı. Şu anda bunu hazmedemiyorlar' 'Bir defa yüzde 52’nin oyu muteber değil, yüzde 48’in oyu muteber; bu bir defa demokrasilerde asla savunulacak bir şey değildir' '(AB ile ilişkiler) İngiltere gibi bir ülke Brexit’le bir karar aldığına göre, biz de Türkiye olarak Parlamentoda bu işi çözdük çözdük, yoksa millete gideriz, milletimiz ne diyorsa bunun kararını alırız' '(Türkiye'nin Gülen'in iadesine yönelik talebi) Şu anda bize bu tür verilmiş bir söz henüz yok. Umudum var, umudum var, bu umudumu da korumak istiyorum' 'Batı ülkelerinde bir kez, iki kez seçim kaybeden genel başkanlığı bırakır, bak bu da siyasetin ahlakıdır. Ama bunlarda böyle bir ahlak yok. Onun için Türkiye’de biz halkımızın iradesine saygı duyarız ve 1415 sene içerisinde nasıl bir diktatörlük yapılmış çıkarsınlar da bunu göstersinler'

19 Nisan 2017 Çarşamba   08:40:09

Ahmet Yesevi İlkokulunda Keşkek Geleneği Devam Etti

Nazilli’nin en eski okulları arasında yer alan Ahmet Yesevi İlkokulu geleneksel keşkek hayırlarından birisini daha gerçekleştirdi.

19 Nisan 2017 Çarşamba   08:24:10

Turizm Haftası Etkinlikleri Kuşadası'nda Törenle Başladı

Bu sene 41’incisi kutlanan Turizm Haftası Kuşadası’nda renkli görüntüler eşliğinde başladı.

19 Nisan 2017 Çarşamba   08:24:09

Nazilli'de 'Mutlu Ol, Sağlıklı Yaşlan' Paneli

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu tarafından ‘Mutlu Ol, Sağlıklı Yaşlan’ adlı panel düzenledi.

19 Nisan 2017 Çarşamba   08:23:39

Eğitim Danışmanı Hüseyin Er, Ders Çalışma Yöntemlerini Açıkladı

Aydın Özel Değişim Koleji Rehberlik ve Yönlendirme Eğitim Danışmanı Hüseyin Er, öğrencilerin ders çalışma sorumluğunu yerine getirmede üç önemli yöntemi açıkladı.

19 Nisan 2017 Çarşamba   08:22:09

ABD'de Ara Seçimlerde Demokrat-Cumhuriyetçi Çekişmesi

Hiçbir adayın yüzde 50 barajını aşamadığı Georgia eyaletindeki 6. Bölge ara seçimlerinde, Demokrat Ossoff ile Cumhuriyetçi Handel'in 'en çok oyu alan iki aday olarak' haziran ayında yapılacak son tura kaldığı bildirildi Cumhuriyetçilerin güçlü olduğu bölgede Demokrat bir adayın kazanacak olmasının Trump yönetimine 'dikkat çekici' bir mesaj verebileceği kaydediliyor Ara seçimler, Trump'ın kabinesinde Sağlık Bakanı olan eski Georgia vekili Price'ın yerinin doldurulması için yapılıyor

19 Nisan 2017 Çarşamba   07:40:09

GÜNCELLEME - İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu

Avcılar'da polis helikopteri ve özel harekat polislerinin desteğiyle uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon gerçekleştirildiDETAYLAR EKLENDİ.

19 Nisan 2017 Çarşamba   07:35:40

Brezilya'da Eyaletler Mali Krizden Kurtarılıyor

Temsilciler Meclisi, mali krizdeki eyaletlerin finansal bakımdan iyileştirilmesini öngören kanun tasarısının ana metnini onayladı Meclis tarafından yapılacak incelemenin tamamlanmasının ardından Senatoda da oylanacak tasarının sağladığı avantajlardan yararlanmak için bazı koşullar bulunuyor.

19 Nisan 2017 Çarşamba   06:41:09

İstanbul'da Zehir Tacirlerine Şafak Baskını

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ‘torbacı’ olarak tabir edilen zehir tacirlerine şafak operasyonu düzenledi.

19 Nisan 2017 Çarşamba   06:21:09

ABD Dışişleri Bakanlığından Kongreye 'İran' Mektubu

Dışişleri Bakanı Tillerson imzasıyla Kongreye gönderilen mektupta, Tahran yönetiminin 2015'teki nükleer anlaşmanın koşullarına uymaya devam ettiği belirtildi Mektupta, buna karşın 'İran'ın teröre destek veren ülke konumunu sürdürdüğü' ve 'bazı yaptırımların kaldırılmasının ABD ulusal güvenlik çıkarlarına uygun olup olmadığının incelendiği' duyuruldu.

19 Nisan 2017 Çarşamba   06:19:39

İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu

Avcılar'da polis helikopteri ve özel harekat polislerinin desteğiyle uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon gerçekleştiriliyor.

19 Nisan 2017 Çarşamba   06:12:09

Kolombiyalı Çocuklar 23 Nisan İçin Türkiye'ye Yolcu Edildi

'Barış Ekmeği' için ülkelerinden Türkiye'ye un götüren çocuklar, Kolombiya'daki çatışmalardan uzun yıllar etkilenmiş bölgelerden seçildi.

19 Nisan 2017 Çarşamba   05:57:39

Turist Getiren Uçaklara Yakıt Desteği

'Ülkemize Turist Getiren (A) Grubu Seyahat Acentalarına Destek Sağlanması Hakkında Kararın Uygulama Usul ve Esaslarına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ' Resmi Gazete'de yer aldı.

19 Nisan 2017 Çarşamba   05:54:39

Başbakanlıktan 'Mevsimlik Tarım İşçileri' Genelgesi

Başbakan Yıldırım imzasıyla yayımlanan genelge ile mevsimlik tarım işçisi olarak çalışmak amacıyla bulundukları illerden başka illere giden vatandaşların ve ailelerinin bu süreçte yaşadığı sorunlar giderilecek Valilikler tarafından mevsimlik tarım işçilerinin yoğun olarak çalıştığı yerlerde eğitim ve sosyal faaliyetleri ile işçilerin temel ihtiyaçlarını giderebilecekleri ortak kullanım alanları olan geçici yerleşim alanları oluşturulacak Mevsimlik işçilerin zorunlu öğretim çağındaki çocukları geçici yerleşim alanlarında oluşturulan eğitim merkezlerinde eğitimlerine devam edecek İşçiler ve ailelerinin sağlık hizmetlerine erişiminin kolaylaştırılması amacıyla mobil sağlık ekipleri görevlendirilecek Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili kurum ve kuruluşlar arasında koordinasyonun sağlanması, yürütülmesi, gereken faaliyetlerin izlenmesi, uygulama sırasında doğabilecek sorunlara çözüm üretilmesi için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı başkanlığında, ilgili bakanlık müsteşarlarının katılımıyla 'Mevsimlik Tarım İşçiliği İzleme ve Değerlendirme Kurulu' oluşturuldu.

19 Nisan 2017 Çarşamba   05:53:39

ABD'nin Eski Başkanı Baba Bush Tekrar Hastaneye Kaldırıldı

Zatürre nedeniyle tedavi altına alınan ABD'nin 41. Başkanı Bush'un sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı

19 Nisan 2017 Çarşamba   05:40:40

'Facebook Cinayeti' Zanlısını Yemek Aldığı Restoranın Çalışanı İhbar Etmiş

Cleveland'da kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra durdurduğu 74 yaşındaki kişiyi öldüren ve bu olayı internetten canlı yayınlayan Stephens'ın intiharıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı Pensilvanya polisi, 'tavuk parçaları ve patates kızartması' almak için gittiği restoranın bir çalışanı tarafından ihbar edilen Stephens'ın, polisin takibi sırasında yakalanacağını anlayınca aracında intihar ettiğini açıkladı.

19 Nisan 2017 Çarşamba   04:23:40

Sözcü yazarından küstah yazı

Sözcü Gazetesi yazarı Özlem Gürses küstah bir yazı kaleme aldı.

19 Nisan 2017 Çarşamba   04:02:02

Trump'tan 'Amerikan Malı Al, Amerikan İşçisi Çalıştır' Kararnamesi

Trump, vasıflı yabancı işçilere ABD'de çalışma hakkı veren H1B vize programının yeniden gözden geçirilmesi için kararname çıkardı Kararname ayrıca kamu kuruluşlarının ABD'de üretilen malların kullanımını en üst düzeye çıkarmasını öngörüyor.

19 Nisan 2017 Çarşamba   03:57:40

İdari Bağlılığın Değiştirilmesi Kararları

Samsun ve Elazığ'da üç yerleşim yerinin idari bağlılığının değiştirilmesine ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yer aldı.

19 Nisan 2017 Çarşamba   03:07:40

Endonezya Devlet Başkanı Widodo'dan Birlik Çağrısı

Devlet Başkanı Widodo: 'Ayrımcılığa karşı mücadelemiz halkın birliğini artıracaktır'.

19 Nisan 2017 Çarşamba   02:51:40

Rektör Atamaları Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bartın, Bayburt ve Pamukkale üniversitelerine yaptığı rektör atamalarına ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yer aldı.

19 Nisan 2017 Çarşamba   02:46:10

Şırnak'ta 4 büyüklüğünde deprem

Şırnak'ın Uludere ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

19 Nisan 2017 Çarşamba   02:41:10

ABD'den BM Güvenlik Konseyine 'Suriye Ve Kuzey Kore' Çağrısı

ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Haley, BM Güvenlik Konseyine Suriye ve Kuzey Kore'deki insan hakları ihlalleri konusunda harekete geçilmesi çağrısında bulundu Haley: 'Dünyanın en gaddar rejimlerinin, insan haklarını en acımasız şekilde ihlal edenler olması sürpriz değil' BM Genel Sekreteri Guterres:Bu konseye bir kez daha Suriye halkının çektiği dayanılmaz acılara son vermek için hiçbir çabayı boşa çıkarmaması çağrısında bulunuyorum'.

19 Nisan 2017 Çarşamba   02:11:40

 1  2  ...  73  74  75