Haber Arşivi

Karaman'da Davullu Zurnalı Tahliye Sevinci

Karaman Açık Ceza İnfaz Kurumu önünde tahliyeleri bekleyen hükümlü yakınları sevinçlerini davul zurna eşliğinde çiftetelli oynayarak gösterdi.

18 Ağustos 2016 Perşembe   03:05:32

Futbol Açıklaması İspanya Süper Kupası

Barcelona: 3 Sevilla: 0 Arda Turan attığı 2 golle maçın yıldızı oldu.

18 Ağustos 2016 Perşembe   03:01:06

Başbakan Yıldırım Açıklaması (8)

'Orta ve uzun vadede artık Silahlı Kuvvetler ihtiyacını askerlik görevini yapmak üzere silah altına aldığı insanlarla yapmayacak. Silah altına alınanlar, askerlik iklimini, ortamını tanımak ve ileride Allah göstermesin büyük bir seferberlik durumunda aşinalık kazanmak için askerliği yapacak. Asker işini profesyonel, rütbeli, kendini bu işe adamış bir orduyla yapacak. Son hedef bu' (100 kamu kuruluşunun özelleştirme kapsamına alınması) Özelleştirme İdaresi yıllardır çalışıyor. Yaptıkları ile yapamadıklarını karşılaştır, yapamadıkları daha çoktur. Bu biraz maksadını aşan bir tartışmaya dönüştü. Meclis'te diğer partilerle de konuşulacak. Eğer burada endişeler varsa bu da giderilecek. Yoksa böyle bir yetki almak, bunları 'haraç mezat satmak' anlamına gelmez'(Bedelli askerlik) Şu anda öyle bir konu yok. Askerlikle ilgili ne bedelli ne de süreyle ilgili herhangi bir kısa vadede gündemde bir şey yok. Sadece Silahlı Kuvvetlerin geleceğe yönelik uzman ordu, profesyonel ordu ve ordunun öncelikleri, ihtiyaçları, tehdit türleri konusundaki çalışmalara hız verilecek'

18 Ağustos 2016 Perşembe   02:56:31

Bülent Ersoy: Bugün benden size ekmek çıkmaz

Bülent Ersoy, önceki akşam Nişantaşı’ndaki bir mücevher mağazasında görüntülendi.

18 Ağustos 2016 Perşembe   02:54:47

Torba Kanun Tasarısı TBMM Genel Kurulu'nda

Tasarının ilk 12 maddesi kabul edildi.

18 Ağustos 2016 Perşembe   02:44:03

Van'daki Terör Saldırısı

İpekyolu ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca patlayıcı yüklü araçla düzenlenen saldırı sonrası olay yeri yakınındaki düğün salonunda yaşananlar, kameraya yansıdı Kayıtlarda, salonda halay çeken kişilerden bazılarının kırılan cam parçaları nedeniyle yaralandığı, kimilerinin ise çocuklarını alıp masaların altına gizlendiği, dışarı çıkmaya çalıştığı görülüyor.

18 Ağustos 2016 Perşembe   02:36:03

Parker Milli Takım Kariyerini Noktaladı

Fransa'nın yıldız basketbolcularından Tony Parker, milli takımından emekliye ayrıldı.

18 Ağustos 2016 Perşembe   02:27:03

Silivri Cezaevi Önünde Bekleyişi Sürüyor

38 bin mahkumun yeni düzenlemelerden yararlanarak tahliye edileceğinin açıklanmasının ardından, Silivri Cezaevi’nden tahliye işlemleri devam ediyor. Gecenin geç saatlerine kadar Cezaevi önündeki hükümlü yakınlarının ise bekleyişi sürüyor.

18 Ağustos 2016 Perşembe   02:21:04

Beşiktaş’ta cipe silahlı saldırı

Beşiktaş’ta bir otelden çıkan lüks cipin içerisindekiler cadde üzerinde seyir halindeyken kimliği belirsiz 2 kişi tarafından makineli tüfeklerle saldırıya uğradı. Saldırı sonucu delik deşik olan cipte yaralananlar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

18 Ağustos 2016 Perşembe   02:21:03

Barcelona - Sevilla Maçında Arda Turan Rüzgarı

Barcelona, Arda Turan’ın 2 gol attığı İspanya Süper Kupası ikinci maçında Sevilla’yı 3-0 yenerek kupanın sahibi oldu.

18 Ağustos 2016 Perşembe   02:20:33

Beşiktaş'ta Silahlı Çatışma

Çatışmada Azeri bir iş adamı yaralandı, şoförü öldü.

18 Ağustos 2016 Perşembe   02:16:33

Van'da Terör Saldırısı; 3 Ölü, 20 Yaralı

Van’ın merkez İpekyolu ilçesindeki 2 Nisan Polis Merkezine terör örgütü PKK mensuplarınca patlayıcı yüklü araçla düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 3 sivil vatandaş hayatını kaybederken, yaklaşık 20 kişi de yaralandı.

18 Ağustos 2016 Perşembe   02:16:02

Başbakan Yıldırım Açıklaması (7)

'Menbiç konusunda 'SuriyeArap Koalisyonu' diye bir oluşum oldu. Burada Kürtler de Araplar da var. Bunlarla Menbiç'ten DEAŞ'ı çıkardılar. YPG'liler, PYD'lilerin orada yerleşme niyetleri vardı. Biz, Amerika ile baştan konuştuk, 'Böyle böyle şeyler olmasın, işin sonunda' dedik. Söz verildi ve şimdi o sözde durduklarını da bize beyan ettiler. 'Burada herhangi bir Kürt yerleşimine, oluşumuna izin verilmeyecek' diye taahhütleri de var, bunu da tekrarladılar, Menbiç'in yeniden ele geçirilmesiyle beraber. Yakından takip ediyoruz' '(Van'daki terör saldırısı) Ne yaparlarsa yapsınlar, biraz acı çekeceğiz ama işin sonunda bunların da defterini düreceğiz. Bundan milletimiz emin olabilir. Nasıl FETÖ örgütünü çökerttiysek bunları da çökerteceğiz' '(FETÖ ile PKK bağlantısı) Bu sır değil. Konuşmalardan, istihbarat raporlarından ortaya çıkıyor. Darbeden önce de bir araya gelmişler sonra da gelmişler. Aralarında birtakım işler de kararlaştırmışlar'​

18 Ağustos 2016 Perşembe   02:15:03

Rio'da futbol finalinde dev maç

Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde devam eden 2016 Rio Olimpiyatları’nda erkekler futbolda Nijerya’yı 2-0 mağlup eden Almanya, finalde Brezilya’nın rakibi oldu.

18 Ağustos 2016 Perşembe   02:04:33

Etiyopya'daki Sudan Barış Görüşmelerinin Askıya Alınması

Yönetim karşıtı 'Sudan Devrim Cephesi', Darfur, Mavi Nil ve Güney Kordofan bölgeleri konusunda yürütülen müzakerelerin askıya alınmasından hükümeti sorumlu tuttu.

18 Ağustos 2016 Perşembe   01:57:03

Başbakan Yıldırım Açıklaması (6)

'(Memuriyetten çıkarılacaklar) Alanı sınırladık. Sınırlama ne, 17 Aralık sonrası. Niye 17 Aralık, açık ve ciddi şekilde örgüt devleti tehdit etti, bir operasyona girişti. Onun için 17 Aralık, örgütün ilk defa dişlerini gösterdiği tarih. Ondan sonra örgüte bağlantısı olan, örgütle iş birliği içerisinde olan, bu işe dibine kadar batmış, bulaşmış olanların üzerine gidilecek' '(15 Temmuz Dayanışma Kampanyası) Kampanyaya herkes katıldı. Şu anda yaklaşık 200 milyon civarında para toplanmış gözüküyor. Cep telefonlarından bugüne kadar zannediyorum 2,5 milyon kısa mesaj gönderilmiş vaziyette. Telefon abone sayısı 73 milyon, nüfus kadar telefon var. Sayı çok mütevazı gözüküyor şu anda' 'Amerika neticede suç işlemiş olduğunu bildiği, ispat edilmiş bir örgüt başını, terörist başını savunma hali yok. Amerika da bizim gibi hukuk devleti. Bu akla bir ziyan iş, böyle bir şey düşünmek bile yanlış'

18 Ağustos 2016 Perşembe   01:53:33

Osmanlıspor Hazırlıkları Tamamladı

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Danimarka’nın Midtjylland takımıyla karşılaşacak olan Osmanlıspor, son antrenmanını maçın oynanacağı Herning Stadı’nda yaptı ve maç saatini beklemeye başladı.

18 Ağustos 2016 Perşembe   01:50:06

Yemen Başbakanı Bin Dağr Mısır'da

Başbakan Bin Dağr: 'Yemen'deki meşru yönetim, devletin darbecilerden geri alınması için yeniden müzakere masasına oturmaya hazırdır'.

18 Ağustos 2016 Perşembe   01:30:06

Uşak'ta 12 Sağlık Personeli Daha Tutuklandı

Uşak’ta, FETÖ/PDY’ye yönelik operasyonda geçen hafta gözaltına alınan toplam 25 sağlık personelinden geriye kalan 14 sağlık personeli hakim karşına çıkarıldı.

18 Ağustos 2016 Perşembe   01:26:06

Şehit Ateşi İzmir'e Düştü

İstanbul Sarayburnu açıklarında kuru yük gemisinin çarpması sonucu alabora olan Sahil Güvenlik botunda şehit düşen 3 askerden biri olan er Sinan Göktaş’ın İzmir’de ikamet eden ailesine acı haber ulaştı.

18 Ağustos 2016 Perşembe   01:23:36

Van bombacısı yakalandı!

Van merkez İpekyolu ilçesindeki polis merkezine bomba yüklü araçla saldıran PKK’lı terörist yaralı olarak yakalandı.

18 Ağustos 2016 Perşembe   01:21:06

İzmir'de Cinsel İstismar İddiası

Görev yaptığı hastanede bir hastaya cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen anestezi teknisyeni tutuklandı.

18 Ağustos 2016 Perşembe   01:15:06

Başbakan Yıldırım Açıklaması (5)

'Bize Ömer Halisdemirler lazım. Ömer Halisdemir gibi yürekli, aslan gibi delikanlılara ihtiyacımız var. Hem bölücü terör örgütüne karşı hem de buna benzer teşebbüslere karşı gözünü kırpmadan gerekirse öldürecek, gerekirse şehit olacak, ülkesini, vatanını, milletini, bayrağını seven gençler lazım' '15 Temmuz'da çağrıyı Cumhurbaşkanımız ve biz yaptığımızda en önce meydanlara koşanlar bizim teşkilatlarımız. Hemen arkasında diğer partilerin teşkilatları da koştu. Millet bu sefer parti rozetini çıkardı, oraya akın akın gitti. 'AK Parti teşkilatının gençleri azdı, ilgisizdi' türündeki değerlendirmeleri asla kabul edemeyiz. Böyle bir şey haksızlık olur' 'Benim felsefem, çalışma anlayışım; çok adamla çok iş yapılmıyor. Az adam daha çok iş yapıyor. Koordinasyon daha kolay oluyor. İhtiyaç olanın en asgarisinde tutmak lazım verimi artırmak için. Sayı arttığı zaman kontrol zorlaşıyor, verim düşüyor, yetki alanlarında kargaşalar oluyor. Verimliliği artıracak şekilde yeniden kamunun yapılanmasını elden geçirmemiz gerekir'

18 Ağustos 2016 Perşembe   01:11:41

- Başbakan Yıldırım Açıklaması (4)

'(İstihbarat kurumlarına ilişkin düzenleme) Bir tarafta MİT, bir tarafta iç istihbarat. Tabii emniyet, jandarma vesaire hepsinin dahil olduğu birleştirilmiş bir istihbarat servisi haline dönüştürülüyor. Bu, muhtemelen İçişleri Bakanlığına bağlı olarak faaliyet gösterecek'Bu yapı, hepsi birlikte Cumhurbaşkanlığına bağlanabilir, Başbakanlıkta kalabilir. En uygun model neyse onu belirlemiş olacağız ama tercihen Cumhurbaşkanlığında olması daha doğru, devletin başı olarak' '(Cezaevlerinden tahliyeler) Bu bir af değil. Bunu net bir şekilde söyleyelim. 'Hapishanelerde yeterli yatak yok, kapasite yok, boşaltalım da yenilere yer açalım.' diye bir af değil. Buradaki mekanizma çok basit, diyelim ki bugünkü infaz usulüne göre suçlarının üçte ikisini çekenler, eğer tahliyelerine 1 yıl kalmışsa şartlı bırakılabiliyorlar' '1 Temmuz'dan sonrası geçerli değil. Tamamen geçici bir uygulama. Bu şekilde 38 bin civarında mahkumun şartlı olarak erken tahliyesi yapılmış olacak' 'İsterlerse sivil hayata geçmiş olan pilotlar tekrar birliklerine dönebilecekler. Tabii dönerken de FETÖ'cüler dönmeyecek, tabiatıyla onların zulmünden dolayı bırakmış olanlar bundan yararlanacak'

18 Ağustos 2016 Perşembe   01:08:06

GÜNCELLEME 2- Van'da Terör Saldırısı

İpekyolu ilçesinde polis merkezine teröristlerce patlayıcı yüklü araçla saldırı düzenlendi Vali Vekili Parlak:Terörist saldırıda 3 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 38'i sivil, 2'si polis 40 kişi yaralanmıştır'VALİ VEKİLİ PARLAK'IN AÇIKLAMASI VE DETAY EKLENDİ.

18 Ağustos 2016 Perşembe   01:02:36

 1  2  ...  63  64  65