Bahçeli'den Oktay Vural'a ilk tepki

Devlet Bahçeli'nin partideki görevinden istifa eden Oktay Vural'a ilk olarak "Sen kararını çoktan vermiştin" dediği öğrenildi.

Bahçeli'den Oktay Vural'a ilk tepki
Bahçeli'den Oktay Vural'a ilk tepki
MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, partideki görevinden istifa etmesinden sonra Meclis'teki odasında gazetecilere konuştu.

'YÖNETİM ANLAYIŞININ YARALAYICI OLDUĞUNU GÖRDÜM'
Vural, “Partinin içinde bulunduğu durumun, yönetim anlayışının yaralayıcı olduğunu gördüm” ifadelerini kullandı.

Partinin, birlik ve bütünlüğü için çalışma yapılması gerektiğini kaydeden Vural, neden bugünü beklediği sorusuna “19 Haziran sürecini bekledim” yanıtını verdi.

MERAL AKŞENER SORUSU
Oktay Vural, “Meral Akşener'in safına mı geçeceksiniz” sorusuna yanıt vermezken, Bahçeli'nin istifasını nasıl karşıladığına ilişkin soruya da “Genel Başkan beni karşıladı, nezaket kuralları içinde istifamızı sunduk, onun dışında bir şey söylemek istemiyorum” dedi.

Bahçeli'den Oktay Vural'a ilk tepki

'BUNLAR CEVABI OLMAYAN SORULAR'
Vural, “Genel başkan adayı olacak mısınız” sorusuna karşılık şunları söyledi: “Bütün bu soruları soruyorsunuz, bunlar cevabı olmayan sorular. Bana bazı şeyler atfetmek olmaz, bu değerlendirmeleri sonra yaparız. Biz davamıza, partimize karşı sorumlu olduğumuza göre, artık bir unvanımız da olmadığına göre, değerlendirmelerimizi paylaşırız. Türkiye bizim, parti bizim. Beklentisi olan milyonlarca insan var.”

Vural'ın, Bahçeli ile önceki gün grup toplantısının ardından bir araya geldiği ve yarım saati aşkın görüştüğü öne sürüldü. Bu konuşmada Vural, Bahçeli'ye görevinden istifa edeceğini açıkladı.

'SEN KARARINI ÇOKTAN VERMİŞTİN'
Bahçeli'nin görüşmede Vural'ın kararına ilişkin “Sen kararını çoktan vermiştin” dediği ifade ediliyor.

Bahçeli'den Oktay Vural'a ilk tepkiMHP'de istifa depremi Bahçeli'den Oktay Vural'a ilk tepkiBahçeli'ye rakip mi olacak? Bahçeli'den Oktay Vural'a ilk tepkiBahçeli, Oktay Vural'ın elini sıkmadı