Bahçeli, Oktay Vural'ın elini sıkmadı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın elini sıkmadı.

Bahçeli, Oktay Vural'ın elini sıkmadı
Bahçeli, Oktay Vural'ın elini sıkmadı
MHP Grup Toplantısı'na Genel Başkan Devlet Bahçeli bir grup milletvekili ve parti yöneticisi ile geldi.

Bahçeli, Vural'ın yanına otururken elini sıkmadı.

Bahçeli, Vural ile bir süre konuştu.

OKTAY VURAL AÇIKLAMASI
Bahçeli, grup toplantısının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Devlet Bahçeli, bir gazetecinin, 'MHP milletvekilleri arasında sizi desteklemek için bir deklarasyon hazırlandığı, bazı milletvekillerinin ise imzalamadığı yönünde haberler var. Böyle bir deklarasyon var mı?' sorusu üzerine, böyle bir deklarasyon görmediğini bildirdi.

Bahçeli, ancak ne varsa bazı çevrelerden öğrendiklerine işaret ederek, 'Şimdi inceleyin var mı böyle bir şey' yanıtını verdi.

Bahçeli, Oktay Vural'ın elini sıkmadı

'BİZİ BÖLMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ, CHP'Yİ KARMAKARIŞIK EDİYORSUNUZ'
'MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ile arasında bir soğukluk olduğuna dair' haberlerin anımsatılması üzerine Bahçeli, şöyle dedi:

'Oktay Bey, çok değerli bir kardeşimizdir. Meclis'te beni temsil eden grup başkanvekilidir. Onunla aramızda soğukluk olabilir mi? Nereden çıkarıyorsunuz bunları? Bizi bölmeye çalışıyorsunuz, CHP'yi karmakarışık ediyorsunuz, şimdi de Pelikan stratejisiyle ortalığı karıştırıyorsunuz. Sizin göreviniz nedir? Hiç mi düşünceniz olumlu olmayacak Hiç mi bütünleştirici olmayacak Basın demek, Türkiye'yi inkar etmek demek midir? Buna dikkat edin.'

Bahçeli, bir gazetecinin, 'AK Parti'de kaynayan kazan olduğu söyleniyor' demesi üzerine, başka partilerin iç işlerine karışmadıklarını, dedikodu yapmadıklarını, fitnenin yayılmasına da katkı sağlamadıklarını, kendilerinin MHP olduğunu kaydetti.



Kaynak: İHA