Haber Arşivi

'Milletle Husumet İçinde Kendilerine Sanatçi Diyenler Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ülkemizde adeta kendi ülkesine, kendi milletine husumet içinde olan ve kendilerine sanatçı diyen, aydın diyen bir kesimin de var olduğunu görüyoruz" dedi.

19 Haziran 2016 Pazar   23:57:35

İBB Gençlik Meclisi İftar Programı

'Babalar Günü' dolayısıyla Yenikapı Etkinlik Alanında iftar programı düzenledi.

19 Haziran 2016 Pazar   23:57:34

Düzce'de İş Yeri Yangını

Düzce'de bir restoranda çıkan yangında maddi hasar oluştu.

19 Haziran 2016 Pazar   23:55:33

'Hasbahçe Ramazan Karikatürleri Sergisi' Açıldı

Ramazan'la ilgili karikatürlerin yer aldığı 25 eserlik sergi, Ramazan sonuna kadar devam edecek.

19 Haziran 2016 Pazar   23:55:32

Koalisyon Güçleri Münbiç'te DAEŞ Hedeflerini Vurdu

CENTCOM, Suriye’nin kuzeyinde bulunan Münbiç’teki DAEŞ noktalarının 9 yeni hava saldırısıyla hedef alındığını belirtti.

19 Haziran 2016 Pazar   23:53:33

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş Açıklaması

'510 dava, soruşturma var 56 milletvekilimizle ilgili. 510 tane ifade vermemiz gerekiyor. 93'ü sadece bana ait. 486 yıl hapis, iki de müebbet istiyorlar. Sağlık olsun diyorum Allah uzun ömür versin, yatarız, çıkarız' 'Haftaya mahkemelere çıkacağız. Ben çağrı yapıyorum savcılara, bize davetiye falan göndermeyin kardeşim, gelmeyeceğiz. Götürecekseniz, bizi zorla götüreceksiniz. Kendi ayağımızla gelip size ifade vermeyeceğiz'

19 Haziran 2016 Pazar   23:50:37

Başkan Sakaroğlu, AK Parti İlçe Yönetimini İftarda Buluşturdu

Gaziantep'in Yavuzeli İlçe Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, AK Parti ilçe yönetimi ve belediye meclis üyelerini iftarda buluşturdu.

19 Haziran 2016 Pazar   23:50:36

Ürdün'deki Suriyeli Sığınmacılar

İngiltere, Suriyeli sığınmacılarla ilgili projelerde kullanılmak üzere 34 milyon dolar bağış yapacak.

19 Haziran 2016 Pazar   23:50:07

Çaldıran-Doğubayazıt Yolu Ulaşıma Kapatıldı

Van Çaldıran-Ağrı Doğubayazıt E-99 karayolu, yaşanan terör olayları nedeniyle çift taraflı ulaşıma kapatıldı.

19 Haziran 2016 Pazar   23:49:08

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, İftarını Uçak Restoran'da Yaptı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde tatilini geçiren Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, iftarını Türkiye’nin en büyük uçak restoranında yaptı.

19 Haziran 2016 Pazar   23:49:07

Adıyaman'da Trafik Kazası Açıklaması 4 Yaralı

Adıyaman'da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

19 Haziran 2016 Pazar   23:48:37

Erdoğan, Sanatçı Ve Sporcularla İftarda Buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (1)Başta teknik direktörümüz olmak üzere tüm futbolcularımıza, sporcularımıza azminizden bir şey kaybetmeyin, son saniyeye kadar kararlılıkla yolunuza devam edin. Siz, oradan başarıyla da dönseniz, başarısız bir neticeyle de dönseniz bizim Milli Takımımızsınız ve oraya kadar gittiniz ya size ben tebriklerimi sunuyorum, tebrik ediyorum.' 'Bugüne kadar başarılarıyla övdüğümüz bir teknik direktöre ve onun kızına ve açık konuşuyorum, hamile olan kızına sosyal medyada yapılanları, ben bir baba olarak asla kabul edemem. Bunlar çok ciddi edepsizliktir, terbiyesizliktir.'

19 Haziran 2016 Pazar   23:47:07

Gazilere TCG İnebolu'da İftar

Aksaz Deniz Üs Komutanlığı personeli, TCG İnebolu'da gazilerle iftarda bir araya geldi.

19 Haziran 2016 Pazar   23:46:37

Adalet Bakanı Bozdağ Açıklaması

'Türkiye'nin bütün bu yangın bölgelerinin içerisinde huzur ve barış adası olarak yaşamasını sağlayan lider Cumhurbaşkanımızdır. Onun önderliğinde iktidarda olan AK Partidir, AK Parti hükümetleridir' 'Türkiye'nin Cumhurbaşkanı'na karşı bir büyük karalama kampanyası yürütmektedirler. Sebep ise Türkiye’nin bu büyümesi, gelişmesi, bölgesinde ve dünyada güçlü bir aktör olması' 'Bölücü terör örgütü PKK’yı Türkiye’ye karşı yeniden silahlı eylemlere teşvik edenler sonuçları gördüler, derslerini aldılar, bundan sonra da almaya devam edecektir'

19 Haziran 2016 Pazar   23:45:07

Saadet Partisi Gaziantep Olağan Kongresi Gerçekleşti

Saadet Partisi Gaziantep İl Teşkilatı Olağan Kongresi’ne katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Türkiye bir anlamda Batı’nın sınır karakolu oluyor. Batı, Türkiye’ye ’mültecileri bize yaklaştırmayın, aman orada kalsınlar’ diyor. Biz bunlara karşı ne yapıyoruz? ABD’ye olduğu gibi Almanya’ya da hava sahası veriyoruz" dedi.

19 Haziran 2016 Pazar   23:42:37

Demirtaş'tan Antalya'da 'Dokunulmazlık' Açıklaması

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “Bizim dokunulmazlığımız, etrafımızdaki halk sevgisidir. Halkla olan gönül bağımızdır. Binlerce kere şükür olsun ki halkımızla aramızdaki gönül bağını kaldıramadınız. Asıl dokunulmazlık budur. Onu kaldıramayacaksınız, onu kaldırmanıza da asla izin vermeyeceğiz” dedi.

19 Haziran 2016 Pazar   23:40:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklaması 'Millete Husumet İçinde Kendine Sanatçı Diyen Bir Kesim Var'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ülkemizde adeta kendi ülkesine, kendi milletine husumet içinde olan ve kendilerine sanatçı diyen, aydın diyen bir kesimin de var olduğunu görüyoruz. Hatta bu kesim, sanat ve spor camiasının önemli bir bölümünü de baskısı ve tasallutu altında tutuyor” dedi.

19 Haziran 2016 Pazar   23:39:37

Sağlık Bakanı Akdağ'dan Sürpriz Ziyaret

Akdağ, Babalar Günü dolayısıyla sürpriz yapmak istediği sağlık çalışanlarını 112 Acil Servis istasyonunda ziyaret etti Sağlık Bakanı Akdağ'a iki çocuğuyla istasyonda görevli sağlık çalışanlarının aileleri de eşlik etti Akdağ: 'Babalar Günü'nü en iyi nasıl değerlendiririz dedik. Burada 2 baba var, 2 genç aile var. Onlarla birlikte iftar yapmak için bir araya geldik. Habersiz, sürpriz bir ziyaret oldu. Ben de çocuklarımı getirdim, hep beraber iftar yapacağız'

19 Haziran 2016 Pazar   23:36:37

Fransa'da Türk Taraftarlara Gözaltı

İspanyaTürkiye maçı öncesinde stada yanıcı madde sokmak isteyen Türk asıllı 4 Fransız vatandaşı polis tarafından gözaltına alındı Resmi makamlardan alınan bilgiye göre, 4 taraftar sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

19 Haziran 2016 Pazar   23:36:07

'Geçmişimizde Başımızı Öne Eğdirecek Hiçbir Şey Yok'

Başbakan Binali Yıldırım, “Geçmişinde insanlık ayıbı olan ve sömürgeci uygulamaları olan birçok ülke bizim geçmişimizi sorgulamaya kalkıyor, geçmişimizden dolayı bize hesap sormaya kalkıyor. Bizim geçmişimizde başımızı öne eğdirecek hiçbir şey yoktur” dedi.

19 Haziran 2016 Pazar   23:26:37

'2. Geleneksel Ümmet İftarı'

Başta Suriye ve İslam coğrafyası olmak üzere tüm dünyadaki mazlumların yanında olmak ve Ayasofya’nın yeniden ibadete açılması için düzenlenen iftara katılanlara, simit, ayran, hurma ve su ikram edildi.

19 Haziran 2016 Pazar   23:25:07

Ümraniye'de Yüzlerce Vatandaş İftar Sofrasında Buluştu

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına yüzlerce vatandaş katıldı. Programda konuşan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Ümraniye’de hiç kimse aç ve açıkta kalmasın diye 6 ayrı noktada iftar veriyoruz” dedi.

19 Haziran 2016 Pazar   23:22:09

Şehitler Huzurunda İftar

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı tarafından Gelibolu Yarımadası’ndaki Şehitler Abidesi önünde 2 bin kişinin katılımıyla iftar düzenlendi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, "Hamurunda Çanakkale olan bir milleti kimse düşman yapamaz" dedi.

19 Haziran 2016 Pazar   23:22:08

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan Şehitler Abidesi'nde İftar

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın Gelibolu Yarımadası'ndaki Şehitler Abidesi'nde geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftar programı, bu yıl 'Gönlümüz Bir, Soframız Bir' temasıyla düzenlendi AK Parti Grup Başkanvekili Turan:Biz biliyoruz ki nasıl yüz yıl önce yedi düvele karşı, kadınıyla erkeğiyle, esnafıyla öğrencisiyle, beraberce 'dur' demişsek, hasta adamı ayağa kaldırmışsak, bugün de eğer aynı milli birliğimizi, beraberliğimizi sağlarsak, ülkemize yan bakan kim olursa olsun, onlara karşı başarılı oluruz, tekrar medeniyetimizi ayağa kaldırabiliriz.' AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci:Bu iftar sofralarında herkesin şunu tekrar tekrar hatırlaması lazım. Kimi PKK'lı, kimi DHKP/C'li, kimi paralel, kimi siyasete bürünmüş hainler, o gün bu ülkeye, bu millete ne yapılıyorsa, şu an aynı şeyi yapmaya gayret ediyorlar. Onun için ramazan uyanmamıza, tekrar ayağa kalkmamıza vesile olsun. Kuruluşunda Çanakkale olan bir milleti, kimse birbirine düşüremez.'

19 Haziran 2016 Pazar   23:20:37

Muğla Valisi Çiçek, Milas OSB'yi İnceledi

Muğla Valisi Amir Çiçek, altyapı çalışmaları devam eden Milas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) inşaat alanında inceleme yaptı.

19 Haziran 2016 Pazar   23:20:37

 1  2  ...  38  39