Haber Arşivi

Dursunbey'de Esnaftan Halka İftar

Dursunbey ilçesinde, esnaf halka iftar verdi.

17 Haziran 2016 Cuma   23:58:35

Yığılca'da Şehit Yakını Ve Gaziler İçin İftar

TBMM Aile Bütünlüğünün Korunması Araştırma Komisyonu Başkanı Keşir: 'Dokunulmazlıklar yasası için çok çalıştık. Bu topraklara göz diken ve ihanetle bakan herkese hesabını soracağız' İş adamı Ağaoğlu: 'Kısmetse Yığılca'ya dünyanın en modern ve en kapsamlı çimento fabrikasını kurmayı istiyoruz'

17 Haziran 2016 Cuma   23:57:06

Ağrı'da İftar Programı

Ağrı Valisi Musa Işın, Eleşkirt ilçesindeki iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

17 Haziran 2016 Cuma   23:56:37

ABD, Yemen'de Arap Yarımadası El-Kaidesini Hedef Aldı

CENTCOM, 812 Haziran arasındaki üç hava saldırısında 6 ElKaide üyesinin öldürüldüğünü açıkladı.

17 Haziran 2016 Cuma   23:56:36

Çakar: Terim ve aslanları miyav bile diyemediler

A Millilerin İspanya karşısında aldığı ağır yenilgi ve ortaya koyduğu kötü futbol spor otoritelerinin de eleştirisine neden oldu.

17 Haziran 2016 Cuma   23:55:06

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Ordu'da

Kurtulmuş: 'Elinde silah olan teröristi tanımak kolaydır, onunla mücadele yaparsın. Ama gizli kapaklı bir şekilde devleti ele geçirip kamuyu hareketsiz hale getirerek millete karşı fitne tuzakları içerisinde olan paralel çetelere karşı da mücadele etmek hepimizin ve hepinizin boynunun borcudur. Bu devlet, kimsenin babasının malı, kimsenin çiftliği değildir. Bu millet, dini ya da seküler hiçbir kendine cemaat adı veren grubun çiftliği de değildir. Bu millet, 79 milyondan müteşekkildir ve devlet 79 milyonun hepsinin devletidir' 'Son günlerde uçak düşürülmesi olayıyla birlikte Rusya ile aramızdaki gerilimi azaltmak için ortaya koyduğumuz gayretleri görüyorsunuz. İnşallah Rusya ile aramızdaki bu gerilimle diğer ülkelerle yaşadığımız bu gerilimler azalacak ve Türkiye dış politikada çok daha etkin, çok daha rol belirleyici çok daha fazla sorun çözücü bir ülke olarak yoluna devam edecektir' 'Bundan sonra yıllardır konuştuğumuz bir safhaya geldik. Daha fazla üreteceğiz, daha fazla istihdam oluşturacağız, daha fazla ihracat yapacağız. Türkiye ekonomisine bu büyüklük yetmez. Onun için canla başla hepimiz illerimize daha fazla yatırım çekmek için gayret edeceğiz'

17 Haziran 2016 Cuma   23:53:05

Esenyurt'ta 3 Bin Kişilik İftarın Ardından Milli Heyecanı Yaşandı

Esenyurt’ta 3 bin kişiyle aynı iftar sofrasında buluşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, iftarın ardından milli maç heyecanını dev ekranda Esenyurtlu vatandaşlar ile birlikte yaşadı.

17 Haziran 2016 Cuma   23:51:35

Gaziosmanpaşalılar Milli Maçta TEK Yürek Oldu

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından kurulan dev ekranda milli maçı izleyen vatandaşlar, tek yürek olup, milli takımı destekledi.

17 Haziran 2016 Cuma   23:51:06

AK Parti Genel Başkanı Ve Başbakan Yıldırım Açıklaması (2)

'Aslında başkanlık yolunu 2007 referandumuyla millet zaten açmış durumda. Bize düşen geri kalan kısmını tamamlamak, eksik bölümünü halletmek. Yani illa onu da mı millete yaptırmak istiyorsunuz? Milletin işi gücü yok sürekli sizin angaryalarınızla mı uğraşacak? Boşuna mı seçiyor, Ankara'ya gönderiyor bizleri? 'Gidin konuşun, memleketin geri kalan işlerini halledin, sorunlarını ortadan kaldırın.' diyor' 'O yüzden bu çağrı son çağrıdır. Gelin bu şerefe siz de nail olun. Beraber olalım, bir olalım, birlikte Türkiye'nin ihtiyacı olan yeni anayasayı ve sistem sorununu kökünden çözelim. Aksi halde bir daha milletin karşısına gittiğinizde yaşayacağınız mahcubiyetin boyutunu şimdiden görmenizi tavsiye ederim' 'Sayın Kılıçdaroğlu bir yere kaçamazsın, söz ağızdan çıkıncaya kadar sen sözün hakimisin, söz ağızdan çıktı mı artık o sözün mahkumusun. Sözünü kamuoyu yerine getirmeyi bekliyor' 'Türkiye'nin ihtiyacı olan, Türkiye'nin sorunlarına sahip, Türkiye'nin sorunlarıyla dertlenen bir muhalefettir. Ne yazık ki, böyle bir muhalefet olmadığı için AK Parti, hızını arttırmakta gerekli gayreti gösteremiyor. Kuvvetli muhalefet iktidarı daha dinamik hale getirir, daha çok hizmet etmek için gayret göstermesini sağlar. Biz 2002'den beri kendimizle yarışıyoruz, koyduğumuz çıtayı her seçim biraz daha yükseltiyoruz ve sürekli AK Parti, AK Parti ile yarışmaya devam ediyor'

17 Haziran 2016 Cuma   23:46:35

Türkiye 3. golü yiyince Yıldırım Demirören koltuğunu terk etti

Türkiye A Milli Takımı, ikinci yarının başında 3.golü yedikten sonra TFF Başkanı Yıldırım Demirören statta maçı izlediği koltuğu terk etti.

17 Haziran 2016 Cuma   23:46:11

Bilecik'te 'Kayı' İftarı

Bilecik Belediyesi tarafından stadyumda, 'kayı boyunun işareti' şeklinde yerleştirilmiş masalarda 3 bin kişiye iftar verildi.

17 Haziran 2016 Cuma   23:46:05

Milli Savunma Bakanı Işık AK Parti Gebze'nin İftarına Katıldı

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, “Ne pahasına olursa olsun bu topraklar bize vatan olmaya ve vatan kalmaya devam edecek. Bu noktada son dönemde büyük bir mücadele veriyoruz” dedi.

17 Haziran 2016 Cuma   23:45:35

Ereğli'de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Ereğli Kaymakamlığı, Türkiye genelinde düzenlenen sosyal, kültürel ve sportif yarışmalarda dereceye giren ilçe genelindeki öğrenci ve öğretmenleri ödüllendirdi.

17 Haziran 2016 Cuma   23:44:35

BM Genel Sekreteri Ban Ki-Mun Atina'da

Genel Sekreter Ban: '(Sığınmacı Krizi) Göstermiş olduğunuz global dayanışma için size teşekkür etmemiz gerektiğine inanıyorum' Yunanistan Cumhurbaşkanı Pavlopulos: 'Bir kenara bırakmaları gereken korkulara sahip bazı AB'li ortaklarımızın da verdikleri taahhütlere uymaları gerekiyor'.

17 Haziran 2016 Cuma   23:41:05

Öğretmen Semiha Yıldırım İlkokulu İlk Mezunlarını Verdi

Okulda düzenlenen programa Milli Eğitim Bakanı Yılmaz ve Başbakan Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım da katıldı Veda ve iftar programında, Yılmaz ve Yıldırım, mezun olan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

17 Haziran 2016 Cuma   23:39:06

MHP Genel Başkanı Bahçeli, İzmir'de

'Yargıtay karar verse de, 19 Haziran bizim için yok hükmündedir. 'Oyuna gelme, kurultaya gel' sözleriyle 19 Haziran’a davetiye çıkaranlar yalandır, dolandır. Çünkü bizim 6’ncı olağanüstü büyük kurultayımız 10 Temmuz 2016 tarihinde Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılacaktır'

17 Haziran 2016 Cuma   23:39:05

Fatih Terim'in yüz ifadesi her şeyi anlatıyor

URO 2016 D grubu ikinci maçında İspanya ile karşılaşan A Milli Takım, mücadelede 3-0 geriye düştü.

17 Haziran 2016 Cuma   23:37:41

Siyasetçiler Elazığ'da Bir Araya Geldi

Elazığ’da görev almış siyasi partilerin il başkanları, belediye başkanları ve milletvekilleri iftar programında bir araya geldi.

17 Haziran 2016 Cuma   23:36:35

Zeytinburnu Meydanı'nda Milli Maç Heyecanı

Milli takımının Avrupa şampiyonasındaki İspanya maçını takip etmek isteyen taraftarlar, Zeytinburnu Belediyesi’nin Zeytinburnu Meydanı’nda kurduğu dev ekranda maçı izleyerek Ay yıldızlı takıma destek verdi.

17 Haziran 2016 Cuma   23:36:07

Maltepe Belediye Başkanı Kılıç, Milli Maçı Maltepelilerle İzledi

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, İspanya Türkiye arasında oynanan maçı Maltepe Sahilinde belediye tarafından kurulan dev ekranda, vatandaşlarla birlikte izledi.

17 Haziran 2016 Cuma   23:36:06

Çayeli'nde Trafik Kazası Açıklaması 1 Ölü, 3 Yaralı

Rize’nin Çayeli ilçesinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı.

17 Haziran 2016 Cuma   23:36:05

Erdoğan, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileriyle İftar Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (3) 'Biz beyaz kefenimizi giydik, bu şekilde bu yola koyulduk. Rabbimizin bize tayin ettiği ömrü ne bir an ileri ne bir an geri almaya hiçbir güç yetmez. Onun sahibi odur. Biz bu adımı attık, yürüyoruz' 'Dün akşam Ankara'da çevik kuvvet polisimizle iftar yaptım. Ondan önce Mardin'de aynı şekilde Türk Silahlı Kuvvetleriyle bir iftar yaptım. Şunu gördüm; artık güvenlik güçlerimizde şu ayrı, bu ayrı yok. Askerimiz, polisimiz, köy korucumuz hepsi aynen bakıyorsunuz etle kemik gibi. Birbiriyle kaynaşmış durumdalar. Allah nazardan saklasın' 'Avrupa Parlamento binasının koridorlarına terör örgütlerinin paçavralarını asanların ve onların önünde poz verenlerin ve onları o şekilde hareket etmeye sevk edenlerin bu ülkede 'Biz terörle mücadele ediyoruz' deme hakları yoktur. Bunu Avrupa Parlamentosunun ileri gelenlerine söylüyorum. Kimi aldatıyorsunuz? Bu beslemelerinizle siz bir yere varamazsınız, temel hak ve özgürlük mücadelesi veremezsiniz. Yanlış oyundasınız. Yanlış işler yapıyorsunuz'

17 Haziran 2016 Cuma   23:35:35

AK Parti Karabük Milletvekili Şahin Açıklaması

'Ramazanda bile komşularımızda savaş devam ediyorsa, bunun sorumluluğunu başka bir yerde aramayacağız. Müslümanlar kendilerinde arayacaklar'

17 Haziran 2016 Cuma   23:35:05

'Haberleri İzlemekten Korkuyoruz'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Her gün yeni şehitlerimizin olmasını, her gün yeni gazilerimizin olmasını istemiyoruz. Televizyonda haberleri büyük bir keyifle izlemek istiyoruz. Ama şimdi maalesef haberleri izlemekten korkuyoruz” dedi.

17 Haziran 2016 Cuma   23:34:05

 1  2  ...  78  79