Yılmaz Özdil, CHP adayını açıkladı

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, CHP'ye yönelik eleştirilerine devam ediyor. Son yazısında CHP adayını açıklayan Özdil, çatı aday olarak Ekmeleddin İhsanoğlu'na oy veren CHP'lilere yüklendi.

Yılmaz Özdil, CHP adayını açıkladı
Yılmaz Özdil, CHP adayını açıkladı
Sözcü gazetesi yazarlarından Yılmaz Özdil, 'Yeni CHP'ye lider adayımı açıklıyorum' başlıklı bir yazı kaleme aldı.

'HALKTROLLER ÇIKTI BAŞIMIZA'
Özdil yazısının hemen başında kendi mahallesinden gelen eleştiriler için 'Aktrol”ler yetmedi… Halktrol”ler çıktı başımıza.' ifadesini kullandı.  CHP ile MHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu'nu çatı aday olarak gösterdiğini hatırlatan Özdil, İhsanoğlu'nun geçmişine kısaca değinerek 'CHP'yi ömrü boyunca hazetmedi, demokrat parti kökenli, Özal hayranı, Tayyip Erdoğan'ın aile dostu… İslam Ordusu kurulmasını teklif etti.' ifadelerine yer verdi.

'NEDEN TIPIŞ TIPIŞ VERDİNİZ'
Özdil, yazısının devamında 'Ne o beğenemediniz mi? Kendi partinize genel başkan olarak beğenmediğiniz adamı, memleketin başına neden beğendiniz o halde kardeşim? Neden bizi mecbur ettiniz, neden tıpış tıpış oy vermemizi istediniz? ' diye sordu. Kılıçdaroğlu'nun “Ekmeleddin bey çok saygın biri ama, aslında benim gönlümden geçen aday Orhan Pamuk'tu” sözlerini de hatırlatan Özdil, şu şekilde noktaladı:

Geçen defa fırsatı tepmiştiniz. Bu defa kaçırmayın. Orhan Pamuk'u seçin gari!

KÖŞE YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yılmaz Özdil, CHP adayını açıkladıYılmaz Özdil Kılıçdaroğlu'nu bombaladı Yılmaz Özdil, CHP adayını açıkladıYılmaz Özdil'den "Mehmet Bekaroğlu" göndermesi Yılmaz Özdil, CHP adayını açıkladıYılmaz Özdil, Kılıçdaroğlu'nun Nasıl Kaybettiğini Yazdı