Yılmaz Özdil'den "Mehmet Bekaroğlu" göndermesi

Geçtiğimiz günlerde 1 Kasım hezimeti yaşayan Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Yılmaz Özdil, benzer çıkışlarına devam ediyor.

Yılmaz Özdil'den
Yılmaz Özdil'den 'Mehmet Bekaroğlu' göndermesi
Sözcü gazetesi yazarlarından Yılmaz Özdil, bugünkü köşe yazısında CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu'nu ve onu bu göreve alanları hedef aldı. 

'10 Kasım'ı anlamak için 11 Kasım'a bakmak lazım' başlıklı bir yazı kaleme alan Özdil, Atatürk'ün hayatını kaybettiğinde bir erkeğe 15 sene sonra ise bir kadına emanet edildiğine dikkat çekti. 

Kadınların Atatürk'ün yaptığı devrimler sayesinde erkeklerin önüne geçtiğini ifade eden Sözcü yazarı, köşesinin devamında Bekaroğlu'nu ve onu bu göreve alanları hedef aldı. 

Özdil, 'Atatürk'e kefere diyen siyasal dinci bıyıklı herifleri, utanmadan, kadın kontenjanından CHP'nin tepesine monte eden guguk kuşları da iyi okusun. Atatürk varsa, kadın vardır. Kadın varsa, Atatürk vardır.' diye yazdı.

Bekaroğlu, 1993 yılında Mustafa Kemal için 'Kefere Kemal' demişti. Bekaroğlu, Kılıçdaroğlu‘nun taktiği ile daha seçim yapılmadan PM için kesin seçilecek isim haline gelmiş, genellikle kadınlar için kullanılan cinsiyet kontenjanından listeye eklenmişti.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Yılmaz Özdil'den 'Mehmet Bekaroğlu' göndermesiYılmaz Özdil Kılıçdaroğlu'nu bombaladı