İSVİÇRE’NİN PKK AŞKI’NIN SEBEBİ!

Mehmet Orhan

Mehmet Orhan

Zürih-Osmanlı Spor maçında, İsviçre bir skandala imza attı. Terör örgütü PKK`lıların, tribünlerde örgütün bez parçalarını, ve örgüt lideri Öcalan`ın posterlerini açmasına “eyvallah” dedi, ama bebek katillerine tepki gösteren Osmanlı Spor Genel Menejeri Ender Yurtgüven`i UEFA Disiplin kurulu`na sevketti.

Peki ne yaptı Ender Yurtgüven? Tribünlerdeki PKK`lılara mı saldır? Hayır! Sahaya çıkıp ona buna küfür mü etti? Hayır! Ne yaptı peki?

Her vatansever`in yapacağını yaptı. İsviçreli ve UEFA`lı yetkilere, PKK`nın binlerce masumun katili bir örgüt olduğunu, böyle bir terör örgütünün, bir spor müsabakasında propaganda yapmasına izin verilmemesini istedi.
Vay sen misin terör örgütüne tepki gösteren?
İçviçre Futbol Federasyonu, Ender Yurtgüven`i şikayet etti. UEFA da disiplin kuruluna sevketti.

İsviçre 30 bin insanın katili PKK`yı terör örgütü olarak kabul etmiyor.
Bunun nedenleri var tabii.
En başta İsviçre dünyadaki belli başlı terör örgütlerinin kasası konumunda.
Terör örgütleri, uyuşturucu, fuhuş, silah kaçakçılığı, tehdit, şantaj, fidye gibi yollarla elde ettikleri kanlı paraları İsviçre bankalarına emanet ediyor.
Terör örgütlerinin İsviçre Bankalarındaki hesaplarının milyar dolarları bulduğu defalarca yazıldı çizildi.
PKK da bunlardan biri.
Terör Örgütü Lideri Öcalan yakalanıp sorgulandığında, PKK`nın yıllık gelirinin 250 milyon dolar olduğunu itiraf etmişti. Bu paranın büyük bölümü, uyuşturucu ve örgüte kol-kanat geren ülkelerden gelenlerden oluşuyor.
Yıllık 250 milyon dolar geliri olan bir örgütün, 30 yıldır faaliyette olduğunu düşünürseniz
İsviçre Bankalarında kaç milyar doları olabileceği daha iyi anlaşılır.

İsviçre`de PKK Kampları!

İsviçre ile PKK arasındaki duygusal ilişki bundan da ibaret değil. İsviçre`nin yüksek tirajlı gazetelerinden Blick 2011`in Ocak ayında PKK`nın İsviçre`de eğitim kampları olduğunu, İsviçre`nin PKK militanlarını eğittiğini yazdı. Gazete, isviçre`deki Türklere yapılan saldırılar sonucu gözaltına alınan 21 yaşındaki bir PKK militanının bunu itiraf ettiğini. İsviçre`deki PKK kampları ile ilgili görüntü ve fotoğrafların İsviçre savcılığında olduğunu da bildirdi. İddialar bununla da kalmadı, gazete, “Bu kamplarda eğitilen 7 terörist Türkiye`ye eylem yapmaya gönderildi” dedi.

Bunu yazan bir Türk gazetesi değil bir İsviçre gazetesi.

PKK, bütün Avrupa`da faili meçhullerin zanlısıdır. Almanya`da, Fransa`da, Hollanda`da, İsveç`te meydana gelen faili belirsiz tüm terör olayları, birileri tarafından PKK`ya havale edilerek gerçekleştirilmektedir.

İsveç Başbakanı Olof Palme`nin 28 Şubat 1986`da vurularak öldürülmesinde de işaretler PKK`yı gösteriyor.

İsviçre ve tüm Avrupa artık PKK`nın kanlı yüzünü görmeli, bir terör örgütünü besleyip büyütmenin kendi güvenliklerini de tehdit edeceğini anlamalıdır.