Haber Arşivi

Hülya Avşar hacker kurbanı oldu! 'Fotoğraflarım var'

Hülya Avşar hacker kurbanı oldu! 'Cazibeli kadın' açıklamasının ardından hayatının şokunu yaşayan Avşar kızı, Twitter hesabından fotoğraflarını paylaştığı Instagram hesabının çalındığını duyurdu. "Birikmiş fotoğraflarım var" diyen Avşar kızı, takipçilerinde merak uyandırdı. Geçtiğimiz günlerde "Hafif kırışmış kadın çok cazibeli, şimdi kimin kaç yaşında olduğunu anlamıyorsunuz" açıklaması ile dikkatleri üzerine çeken 58 yaşındaki Hülya Avşar bir süre Twitter hesabını Instagram niyetine kullanacağını ifade etti.

1 Nisan 2022 Cuma   09:38:11

Ardahan'dan Belediyeden Sokaklarda Kar Temizligi

Ardahan Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, cadde ve sokaklarda karla mücadele çalismalarina devam ediyor.

1 Nisan 2022 Cuma   09:36:18

Baskan Berge'den 'Yerel Esnaftan Alisveris Yapin' Çagrisi

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi (VANESOB) Baskani Isa Berge, Ramazan alisverislerinin bakkallar ve yerel esnaftan yapilmasi çagrisinda bulundu.

1 Nisan 2022 Cuma   09:36:16

Bursa'da Pelikan Sürüsü Kameralara Yansidi

Gemlik’te sabah baliga çikan Serdar Döner ve Adnan Bali pelikan sürüsüne denk geldi. Iki balikçi o anlari cep telefonuyla kayit altina aldi.

1 Nisan 2022 Cuma   09:35:48

Kiev Prensesi Olga'nin Heykeli Kum Torbalariyla Kapatildi

Ukrayna’nin baskenti Kiev’de Mikhailovsky Meydani’nda bulunan Kiev Prensesi Olga’nin heykeli kum torbalariyla kapatilarak korumaya alindi.

1 Nisan 2022 Cuma   09:35:47

Yozgat Belediyesi Bozok Hentbolspor, Play-Off Müsabakalarina Iddiali Hazirlaniyor

Erkekler Hentbol 2. Lig D Grubunu namaglup lider tamamlayip birinci lige yükselmek için mücadele vermeye hak kazanan Yozgat Belediyesi Bozok Hentbolspor Kulübü, play-off müsabakalarina iddiali hazirlaniyor.

1 Nisan 2022 Cuma   09:35:46

Egitimci Ve Ögrenciler Bükres Milli Egitim Atesesi Özkan Ile Bir Araya Geldi

Adiyaman’in da içinde bulundugu 6 ilden egitimci ve ögrenciler Romanya’nin Bükres Milli Egitim Atesesi Seyfi Özkan ile bir araya geldi.

1 Nisan 2022 Cuma   09:35:17

Ankara'da 3 terör örgütüne birden operasyon!

Ankara polisi, terör örgütleri DEAŞ, PKK/YPG ve FETÖ/PDY'ye bir dizi operasyon düzenledi. Operasyonlarda DEAŞ üyesi 2, terör örgütü PKK/YPG üyesi 7 ve FETÖ/PDY üyesi 15 kişi yakalandı.

1 Nisan 2022 Cuma   09:33:52

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan: 'Kılıçdaroğlu'nun aday olmasını istemem'

Millet ittifakında adaylık bilmecesi gün geçtikçe daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor. İttifak henüz tüm üyelerin mutabık olduğu bir aday belirleyemedi. Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili olarak "Kılıçdaroğlu'nun aday olmasını istemem" dedi.

1 Nisan 2022 Cuma   09:32:44

Masa Tenisinde Kupalar Sahiplerini Buldu

Van’in Baskale ilçesinde düzenlenen “Ortaokullar Arasi Masa Tenisi Turnuvasi” sona erdi.

1 Nisan 2022 Cuma   09:32:16

İbrahim Tatlıses, CZN Burak ve Nusret'i hedef aldı: Millete çamur yediriyorlar

Lahmacun ve çiğköfte restoranlarının işletmeciliğini yapan İbrahim Tatlıses, yeni yatırımlarını basın mensuplarıyla paylaştı. Tatlıses,Nusret ve CZN Burak'ı hedef alarak, "Ne yağları yağ, ne isotları isot. Millete çamur yediriyorlar" sözlerine yer verdi.

1 Nisan 2022 Cuma   09:30:33

Tunceli Agiz Dis Sagligi Merkezi Dijital Hastane Olarak Tescillendi

Tunceli Agiz ve Dis Sagligi Merkezi, Uluslararasi HIMMS O-EMRAM 6 seviyesinde dijital hastane unvani alarak, ülkedeki sayili hastaneler arasinda yerini aldi.

1 Nisan 2022 Cuma   09:29:17

Osmaniye'de 450 Ögrenci Meydanda Kitap Okudu

Osmaniye Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan baslatilan ‘Osmaniye Okuyor’ proje çerçevesinde bir araya gelen 450 ilkokul ögrencisi Devlet Bahçeli Meydani’nda kitap okuma etkinliginde bir araya geldi. Yaklasik bir saat süren ‘Meydanda Okuyoruz’ etkinliginde okumanin her alanda yapilabilecegi amaçlandi.

1 Nisan 2022 Cuma   09:29:16

Oruçluyken Lazer Epilasyon Yapılır M? Oruçluyken Lazer Yaptırmak Günah Mı?

Lazer epilasyonun orucu bozup bozmayacağı birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bu nedenle en sık aratılanlar arasında oruçluyken lazer epilasyon orucu bozar mı sorusu yer alıyor. Peki, Oruçluyken lazer yaptırmak günah mı? Oruçluyken lazer epilasyon yapılır mı? Oruçluyken lazere gitmek orucu bozar mı? İşte merak edilenler...

1 Nisan 2022 Cuma   09:28:18

PFDK'dan Elazigspor'a Para Cezasi

Elazigspor’a, Erbaaspor maçindaki saha olaylari nedeniyle para cezasi verildi.

1 Nisan 2022 Cuma   09:23:16

Bp Türkiye, 'Karbon Nötr' Standi Ile Petroleum Fuarinda Yerini Aldi

bp Türkiye, 15. Uluslararasi Petroleum Istanbul Fuari’nda yerini aldi. bp, Petroleum Istanbul’a özel hazirlanan ‘Karbon Nötr’ standinda Türkiye’nin dört bir yanindan gelen is ortaklarini agirladi.

1 Nisan 2022 Cuma   09:22:46

İstanbul'daki müzakereler meyvesini veriyor! Rus askerleri Çernobil'den çekildi!

Rusya ile Ukrayna arasında İstanbul'da yapılan görüşmeler meyvelerini veriyor. Ukrayna Ulusal Nükleer Enerji Üretim Kuruluşu (Energoatom), Rus askeri birliklerinin Ukrayna'daki Çernobil Nükleer Santrali'nden çekildiğini bilditrdi.

1 Nisan 2022 Cuma   09:21:24

Zelenskiy Rus ordusunun yeni planını açıkladı: Zayıf noktalardan saldıracaklar

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik işgal girişiminde 37'nci güne girilirken Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rus ordusunun yeni planını açıkladı. 'Geri çekilmenin Rus ordusunun bir taktiksel bir manevrası olduğunu anlamalıyız' diyen Zelenskiy, ,''Ne planladıklarını ne yaptıklarını biliyoruz. Onlara karşı zafer elde ettiğimiz yerlerden uzaklaşıp diğer önemli noktalara odaklandıklarını biliyoruz. Bizim için zor olabilecek yerlere. Bu nedenle herkesin dikkatli olması gerekir.'' dedi.

1 Nisan 2022 Cuma   09:20:32

Artvin'de Üniversite Ögrencilerinin Çig Tatbikati Gerçegi Aratmadi

Artvin’de üniversite ögrencilerine çigda arama kurtarma faaliyetine yönelik uygulamali egitim verildi.

1 Nisan 2022 Cuma   09:20:18

Akdeniz'de Kiyilar Ölü Zehirli Denizanalarindan Temizleniyor

Dogu Akdeniz’de özellikle İçel körfezinde sikça görülen, son günlerde ise sahile vuran zehirli igneleri bulunan denizanalari nedeniyle Erdemli’de belediye ekipleri kiyilari temizlemeye basladi. Vatandaslarin temas etmemesi için ölü denizanalari tek tek toplanirken, çiplak elle dokunulmamasi konusunda da görevliler uyarida bulundu.

1 Nisan 2022 Cuma   09:20:17

Gediz'de Kursiyerlerden Türk Halk Müzigi Konseri

Kütahya’nin Gediz ilçesinde, Halk Egitim Merkezi ve Aksam Sanat Okulu’nda baglama kursuna katilan 22 kursiyer tarafindan, “Bir Sevdadir Türküler” isimli Halk Müzigi konseri verildi.

1 Nisan 2022 Cuma   09:20:16

Gazeteciler, Ramazan Ayi Öncesi Türkiye Deniz Canlilari Müzesi'nde Bulustu

Türkiye Deniz Canlilari Müzesi Kurucusu Balikçi Kenan Balci, geleneksel olarak her Ramazan ayi öncesi gerçeklestirdigi etkinlikte yerel medya çalisanlariyla bir araya geldi.

1 Nisan 2022 Cuma   09:19:47

Japonya'dan Füze Programina Hiz Kazandiran Kuzey Kore'ye Ek Yaptirim Karari

Japonya’da hükümet, Kuzey Kore’nin nükleer ve füze gelistirme programina destek olduklarina inanilan 6 Kuzey Koreli, 3 Rus vatandasi ile 4 Rus kurulusunun varliklarinin dondurulacagini açikladi.

1 Nisan 2022 Cuma   09:19:46

Tarım Kredi’den Ramazan kampanyası! Piyasadan yüzde 10 daha ucuz

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2022 yılı ilk çeyreği için 1.000 mağaza hedefini koyduğu Tarım Kredi Kooperatif Market, dün Mardin Artuklu'da 1.000'inci mağazasını açarak hedefi yakaladı. Ramazan'da vatandaşa kaliteli ve uygun fiyata ürün ulaştırmayı hedefleyen Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş'nin Genel Müdürü Bayram Ali Yıldırım, "Şu anda fabrikalarımız tam kapasite ile ürünleri tüketicilere yetiştirmek için çalışıyor. Son zamanlarda Türkiye'de gıda arzında sıkıntı varmış gibi bir algı oluştu. Arz ve stok sıkıntımız yok, Türk çiftçisinin ürünü herkese yeter" dedi. Yıldırım, şubelere gidemeyen vatandaşlar için ise Tarım Kredi ürünlerinin internet satışlarının kamu iştiraki PttAVM.com üzerinden yapıldığını söyledi.

1 Nisan 2022 Cuma   09:18:08

'Kodla Muradiye' Projesini Tamamlayan Ögrencilere Belgeleri Verildi

VAN – Van’in Muradiye Ilçe Milli Egitim Müdürlügünün "Kodlama, Robotik ve Stem Atölyesi" projesi bünyesinde gerçeklestirilen ’Kodla Muradiye’ egitimine katilan ögrencilere basari belgeleri verildi.

1 Nisan 2022 Cuma   09:13:16

 1  2  ...  1101  1102  1103  1104