Haber Arşivi

Bandirma Belediyesi'nde 'Bugün Ve Gelecek Bulusmalari' Devam Ediyor

Bandirma Belediyesi özel okul sinif ögrencileri, ögretmenlerinin gözetiminde Bandirma Belediyesini ziyaret ettiler.

1 Nisan 2022 Cuma   08:31:16

Kütüphane Haftasi'nda Ögrenciler Kitapla Bulustu

Balikesir’in Bandirma ilçesinde Kütüphaneler Haftasi çerçevesinde ögrenciler Bandirma Ilçe Halk Kütüphanesini ziyaret ederek kitap okudu.

1 Nisan 2022 Cuma   08:28:16

Vali Yardimcisi Kasimoglu Gençlerle Bir Araya Geldi

Hakkari Vali Yardimcisi ve Belediye Baskan Yardimcisi Vekili Mustafa Berat Kasimoglu, Hakkari Belediyesi tarafindan düzenlenen söyleside gençlerle bir araya geldi.

1 Nisan 2022 Cuma   08:25:16

Derecik'te 400 Adet Tabanca Üst Kapagi Ele Geçirildi

Hakkari’nin Derecik ilçesi kirsal alaninda icra edilen arazi aramasinda 4 çuval içerisinde çalilik arasina gizlenmis vaziyette 400 adet tabanca üst kapagi ele geçirildi.

1 Nisan 2022 Cuma   08:22:16

Bursa Il Emniyet Müdürü Tacettin Aslan'dan Duygulandiran Hareket

Bursa’da 20 gün önce evin girisinden çalinan akülü engelli arabasi hirsizlar tarafindan parçalandi. Ayni gün süpheliler yakalanirken, Il Emniyet Müdürü Tacettin Aslan’in devreye girmesiyle birlikte yenisi alindi. 33 yasindaki Serebral Palsi hastasi Burcu akülü arabasina kavusmanin mutlulugunu yasarken duygusal anlar yasandi.

1 Nisan 2022 Cuma   08:12:17

Gaziantep'te Bir Is Yerinde 4 Adet Sanayi Tüpü Patladi Açiklamasi Ortalik Savas Alanina Döndü

Gaziantep’te bir is yerinde 4 adet sanayi tipi tüpün patlamasi sonucu ortalik savas alanina döndü. Sans eseri ölenin olmadigi olay sonrasi iki vatandas hafif yaralandi.

1 Nisan 2022 Cuma   05:45:51

Bostanci'da Otomobil Takla Atti Açiklamasi Araçtaki Iki Kisi Yara Almadan Kurtuldu

Istanbul Bostanci D100 karayolu Kadiköy istikametinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandigi otomobil takla atti. Araç içindeki iki kisi kazayi burnu bile kanamadan atlatti.

1 Nisan 2022 Cuma   04:03:22

'Salça Bidonu' Içinde Uyusturucu Ticaretini Polis Engelledi

Kayseri’de polis ekipleri tarafindan uyusturucu operasyonunda bidonun içerisindeki salçanin içine zulalanmis uyusturucu madde ele geçirildi.

1 Nisan 2022 Cuma   02:51:23

Kayseri'de Feci Yangin Açiklamasi 1 Kisi Hayatini Kaybetti, 3'Ü Çocuk 4 Kisi Yaralandi

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde bir evde çikan yanginda yabanci uyruklu sahis yanarak can verdi. Ayni binada oturan ve çikan yangindan etkilenen 3’ü çocuk 4 kisi de tedavi altina alindi.

1 Nisan 2022 Cuma   02:30:52

Konak Belediyesi'nde 'Rüsvet' Iddiasiyla Gözaltina Alinan 4 Çalisan Adli Kontrolle Serbest

Izmir’de, rüsvet alirken suçüstü yakalanan Konak Belediyesi bünyesinde görevli 1 memur ile olayla ilgilisi bulundugu süphesiyle gözaltina alinan 3 kisi, adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

1 Nisan 2022 Cuma   02:22:22

Sel Felaketinin Yasandigi Bozkurt'ta Kar Sularinin Erimesiyle Ezine Çayi Tasti

11 Agustos 2021 tarihinde sel felaketinin yasandigi Kastamonu’nun Bozkurt ve Inebolu ilçelerinde kar sularinin erimesiyle Ezine Çayi ve Zarbana Çayi tasti. Ezine ve Zarbana Çayi üzerinde kurulan geçici köprüler trafige kapatildi, yasanabilecek olumsuzluklara karsi da tedbirler arttirildi.

1 Nisan 2022 Cuma   01:51:22

İşgalde 37'nci gün: Gözler Putin ve Zelenskiy'nin olası görüşmesinde

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimi 37'nci gününe girdi. Türkiye iki ülke arasındaki arabuluculuk çabaları sürerken, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rus ve Ukraynalı mevkidaşlarının görüşme yapabileceğini söyledi. Bakan Çavuşoğlu, tüm konularda anlaşma olursa liderlerin de görüşebileceğini açıkladı. Gözler ise Putin ve Zelenskiy'nin olası görüşmesine çevrildi. İşte Rusya-Ukrayna savaşında bölgede yaşanan dakika dakika gelişmeler...

1 Nisan 2022 Cuma   01:22:59

CHP'li vekiller terörist Mahir Çayan'ı mezarı başında andı

CHP Ankara İl Başkanlığı, THKP-C'nin kurucusu Mahir Çayan’ı mezarı başında andı. Anma törenine CHP Ankara milletvekilleri Tekin Bingöl, Yıldırım Kaya, Servet Ünsal ve Nihat Yeşil de katıldı.

1 Nisan 2022 Cuma   01:06:58

Defalarca Takla Atan Lüks Cip Hurdaya Döndü Açiklamasi 2 Yarali

Kirikkale’de kontrolden çikan lüks cipin defalarca takla atarak hurdaya döndügü kazada 2 kisi yaralandi.

1 Nisan 2022 Cuma   01:05:55

Meteoroloji uyardı! Öğle saatlerinden itibaren...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden denizlerde fırtına beklendiğine dair önemli bir uyarı geldi. Buna göre, Orta Karadeniz’de rüzgarın öğle saatlerinden itibaren güney ve güneybatı, batısı güneydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Öte yandan Marmara’nın güneyinde de rüzgarın akşam saatlerinden sonra güney ve güneybatı yönlerden aynı kuvvette fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

1 Nisan 2022 Cuma   00:54:31

Trabzon'da Erdogan Arikan'la 'Trabzonspor Ve Spor' Konusuldu

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde Belediye’nin organizesinde Erdogan Arikan’la ‘Trabzonspor ve Spor’ konulu konferans düzenlendi.

1 Nisan 2022 Cuma   00:48:25

Rusya Savunma Bakanlığı: Yarın yeniden insani yardım koridoru açılacak

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın Mariupol kentinden sivillerin tahliyesi için insani yardım koridorunun yarın açılacağını bildirdi. Savunma Bakanlığı Ulusal Kontrol Merkezi Başkanı Mihail Mizintsev, konuya ilişki yaptığı açıklamada, "Rusya Silahlı Kuvvetleri, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile Almanya Başbakanı Olaf Scholz'un Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den şahsi talepleri doğrultusunda 1 Nisan'da Moskova saatiyle 10.00'dan itibaren Mariupol'den Zaporijya'ya insani yardım koridorunu yeniden açacak" ifadelerini kullandı.

1 Nisan 2022 Cuma   00:46:49

Kiraathane Silahlarla Tarandi Açiklamasi 2 Yarali

Adiyaman’da, içerisinde birçok kisinin bulundugu kiraathane bir grup sahis tarafindan silahlarla tarandi. Kursunlarin hedefinde kalan kiraathanede 2 kisi yaralandi.

1 Nisan 2022 Cuma   00:44:55

Haluk Bayraktar ve Selçuk Bayraktar'dan Sözcü Gazetesi yazarı Çiğdem Toker’e sert tepki

Sözcü Gazetesi yazarı Çiğdem Toker, 2019 yerel seçimi döneminde T3 Vakfı aleyhine kirli bir kampanya başlatmış ve vakfın İBB'den para aldığı yalanını ortaya atmıştı. Yerli ve milli hamlelerin öncüsü T3 Vakfı'na iftira atarak karalamaya çalışan Toker'e Türkiye Basın Yayın ve Matbaa Çalışanları Sendikası'ndan bir destek açıklaması geldi. Bu desteği #UNUTMAYIN etiketiyle sosyal medya hesabından paylaşan Toker, ortaya koyduğu alçak tavrı görmezden geldi. Mahkeme kararıyla alt olup kaybeden Toker'in bu skandalına Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'dan yanıt gecikmedi.

1 Nisan 2022 Cuma   00:27:35

TEM'de Feci Kaza, Otomobille Çarpisan Minibüs Metrelerce Sürüklendi Açiklamasi 7 Yarali

TEM Otoyolu Sakarya geçisinde minibüs ile otomobilin çarpismasi neticesinde meydana gelen trafik kazasinda 7 kisi yaralandi. Kazada yaklasik 50 metre sürüklenerek devrilen minibüs içerisinde sikisan 2 kisi itfaiye ekiplerince kurtarilirken, otoyolun Ankara istikametine olusan araç kuyruklari ise havadan görüntülendi.

1 Nisan 2022 Cuma   00:27:24

Tokat'ta kan donduran olay: Arkadaşını öldürdükten sonra intihar etti

Tokat'ın Niksar ilçesinden gelen cinayet haberi deyim yerinde ise kan dondurdu. İlçedeki bir oto yıkamacıda meydana gelen olayda, arkadaşını pompalı tüfekle vurarak öldüren kişi aynı tüfekle yaşamına son verdi. Polis ekipleri cinayetle ilgili inceleme başlattı

1 Nisan 2022 Cuma   00:12:50

Rus Ordusu, Çernobil Nükleer Enerji Santrali'nden Çekildi

Ukrayna Yasak Bölge Yönetimi Devlet Ajansi, Rus ordusunun Çernobil Nükleer Enerji Santrali’nin kontrolünü ajans yönetimine geri devrettigini duyurdu.

1 Nisan 2022 Cuma   00:02:52

 1  2  ...  1103  1104