Haber Arşivi

Nazilli'de Şehit Ve Gazi Ailelerine İftar Yemeği Verildi

Nazilli Kaymakamlığı şehit ve gazi ailelerine Sümer Park Rekreasyon Alanı içerisinde bulunan Şehit Akın Kurtoğlu Düğün Salonu’nda iftar yemeği verdi.

8 Haziran 2018 Cuma   08:06:54

Didimspor Transfer Sezonuna Hızlı Girdi

Aydın Amatör Küme ekiplerinde Didimspor, dış transferde 2 ve iç transferde 2 olmak üzere 4 futbolcu ile anlaşma sağladı.

8 Haziran 2018 Cuma   08:06:53

Söke Belediyesi 29 Bin Kişiyi İftarlarda Ağırladı

Söke Belediyesi, Ramazan ayı başından bu yana verdiği toplu iftar yemeklerinde 29 bin 650 kişiyi ağırladı. Ramazan ayının son gününe kadar bu rakamın 40 bin kişiye ulaşması bekleniyor.

8 Haziran 2018 Cuma   08:03:53

THY'den Amerika Diyanet Merkezinde İftar

THY Washington Ofisi tarafından Amerika Diyanet Merkezinde düzenlenen iftar programına bölgede yaşayan Türkler ve çok sayıda Amerikalı Müslüman katıldı.

8 Haziran 2018 Cuma   07:38:24

FSM Köprüsünde İntihar Girişimi

Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde intihar etmek isteyen bir kişiyi polis, itfaiye ve vatandaşlar kurtardı. Kişinin kurtarılması cep telefonu kamerası ise saniye saniye kaydedildi.

8 Haziran 2018 Cuma   07:16:24

Koalisyon Güçleri, Kızılhaç'ın Personelini Yemen'den Çekmesinden Endişeli

Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri, Uluslararası Kızılhaç Komitesinin (ICRC) Yemen'deki görevlilerini bölgeden çekmesinden endişe duyduğunu belirtti.

8 Haziran 2018 Cuma   06:59:53

Adana'da PKK, PYD/YPG Operasyonu Açıklaması 15 Gözaltı

Adana’da terör örgüt PKK ve Suriye uzantısı PYD/YPG’ye yönelik düzenlenen operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

8 Haziran 2018 Cuma   06:53:53

Adana'da Sosyal Medyadan Terör Propagandasına Yönelik Operasyon

Kent merkezinde ve Ceyhan ilçesinde düzenlenen operasyonda, sosyal medyada PKK/KCK propagandası yaptığı ileri sürülen biri kadın 15 şüpheli gözaltına alındı.

8 Haziran 2018 Cuma   06:36:54

Arjantin, IMF İle 50 Milyar Dolarlık Kredi İçin Anlaştı

Pesodaki değer kaybı nedeniyle geçen ay kredi talebinde bulunan Arjantin hükümeti ile IMF heyetinin, 3 yıllık standby anlaşması için mutabakat sağladığı açıklandı.

8 Haziran 2018 Cuma   06:28:24

'Şimdi Sahada Da Masada Da Kazanıyoruz'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 'Eskiden sahada kazanıyor, masada kaybediyorduk. Şimdi sahada da kazanıyor, masada da kazanıyoruz. Biz terörle mücadeleyi yarım bırakmayacağımız kadar uyuşturucuyla da mücadeleyi yarım bırakmayacağız. Çok büyük mesafeler aldık'

8 Haziran 2018 Cuma   05:47:54

'Bu Seçim Cumhurbaşkanımız Ve Yıkım Lobisi Arasında Geçiyor'

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik: 'Cumhurbaşkanımız ve yıkım lobisi arasında geçen bu seçimde eminim ki milletimiz yapana, yapmak isteyen, milletin ekmeğini büyüten, milletin demokrasisini büyüten Cumhurbaşkanımızdan yana tercihini kullanacaktır' 'Türkiye'nin ekonomisini büyütmek, Türkiye'nin demokrasisini büyütmek, bu birlik ve dirlik gücümüzü büyütmek aynı zamanda etrafımızda bize saldıran bu terör örgütlerine ders vermek 24 Haziran'da Cumhurbaşkanımıza en çok oyu çıkararak, AK Parti'yi Mecliste en güçlü grup yaparak gerçekleşecektir'.

8 Haziran 2018 Cuma   05:40:54

Aynı Yönde Seyrettiği Araca Çaptıktan Sonra Karşı Şeride Geçen Otomobil, Bankete Çarparak Durabildi

Isparta’da meydana gelen trafik kazasında önce aynı yönde seyreden otomobiller çarpıştı, ardından araçlardan biri minibüse çarptıktan sonra karşı şeritteki bankete çarparak durabildi. İki otomobilin savrulduğu kazada 2’si sürücü, 5 kişi yaralandı.

8 Haziran 2018 Cuma   05:36:24

HSK Genel Kurulu Kararı

Eylül ayında göreve başlaması kararlaştırılan Konya ve Sakarya Bölge Adliye Mahkemelerinin yargı çevreleri belirlendi Konya Bölge Adliye Mahkemesinin yargı çevresi Konya, Afyonkarahisar, Aksaray ve Karaman'dan oluşurken, Sakarya Bölge Adliye Mahkemesinin yargı çevresi ise Sakarya, Bartın, Bolu, Düzce, Kocaeli ve Zonguldak olarak düzenlendi.

8 Haziran 2018 Cuma   05:25:24

'Aynı Masada Oturup Çay İçmeyenler Aynı Çatıda Toplandı'

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu: 'Aynı masada oturup çay içmeyen güruhun, aynı çatıda bir araya geldiğini görüyoruz. Bir araya gelme sebepleri Tayyip Erdoğan'ı yıkmak için ama başaramayacaklar, Allah'ın izniyle millet bunlara fırsat vermeyecek' 'Bir araya gelenlere bakın. Yıkım ve sadece yakmak üzerine projeler geliştiriyorlar'

8 Haziran 2018 Cuma   05:23:24

'S-400 Türkiye'nin Milli Talebidir'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 'Türkiye'nin bir S400 meselesi vardır. Rusya'dan alacağımız savunma füzeleri. Mesela, Türkiye bunu niye ister? Türkiye bunu bir level daha yükselmek için ister. Dışarıdan kendisine gelebilecek bir tehlikeyi bertaraf etmek, aslında oyunda bir iki basamak daha üste çıkmak için ister. Bu bizim milli talebimizdir, bunun siyasal bir farklılığı olamaz' 'Hala herkesin bir Akdeniz hesabı vardır, hala herkesin bir Karadeniz hesabı vardır ve hala herkesin bir İstanbul hesabı vardır. Bu hesap bitmez. Bizim bu hesaba sahip olabilmemiz ve galip gelebilmemiz için yapmamız gereken çok açık ve nettir, güçlü olmak zorundayız'

8 Haziran 2018 Cuma   05:18:23

Kolombiya'daki Gıda Fuarına Türkiye'den Milli Katılım

Uluslararası gıda fuarı Alimentec'te, şekerleme ve reçel çeşitleri, helva, lokum, pekmez gibi ürünlerin tanıtıldığı Türkiye standı ilgi görüyor.

8 Haziran 2018 Cuma   04:40:54

İBB Başkanı Uysal, Kağıthane'de Sokak Sahuruna Katıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı(İBB) Mevlüt Uysal, Kağıthane’de düzenlenen sokak sahuru programına katıldı. Programda konuşan Başkan Uysal, “Biz inanıyoruz ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yüzde 70 ile gelir. Ancak işi bulandırıyorlar” dedi.

8 Haziran 2018 Cuma   04:26:54

Yemen'de Ordu Birlikleri İle Husiler Arasında Çatışma

Marib ilinde ordu birlikleriyle çatışmaya giren Husi militanlardan 20'si öldürüldü.

8 Haziran 2018 Cuma   04:25:24

Bakan Soylu'dan Muharrem İnce'ye Sert 'Apolet' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 24 Haziran seçimleri kapsamında Bayrampaşa’da halka seslenirken, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin, Korgeneral İsmail Metin Temel’e yönelik "Apoletlerini sökeceğim" sözüne tepki gösterdi. Bakan Soylu “Muharrem İnce, ötekilerini de al yanına, Metin Temel Paşa’nın apoletlerini sök, sen Afrin’i niye aldın orada ki teröristleri niye tasfiye ettin diye apoletlerini sök ama senin şerefine yakışan nedir biliyor musun? O apoletleri Selahattin Demirtaş’ın omuzlarına takıver” diye konuştu.

8 Haziran 2018 Cuma   04:21:24

Yalova'da Park Halindeki Otomobile Kamyon Çarptı

Kazada, çarpmanın etkisiyle devrilen otomobildeki iki kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

8 Haziran 2018 Cuma   04:13:24

Kasırganın Vurduğu Sokotra Adası'nda Açlık Tehlikesi Alarmı

Birleşmiş Milletler (BM), geçen ay Sokotra Adası'nı etkisi altına alan Mekunu kasırgasının ardından ada sakinlerinin "açlık" tehlikesiyle karşı karşıya olduğu konusunda uyardı.

8 Haziran 2018 Cuma   04:12:24

'O Apoletleri Sök, Selahattin Demirtaş'a Takıver'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 'Bir tarafta Selahattin Demirtaş'a sevgi kelebeği olanlar öteki tarafta terör örgütlerini tasfiye edenlere cellat olmaya çalışıyorlar. Şunu söyleyeyim; Muharrem İnce, ötekilerini de al beraber Metin Temel Paşa'nın apoletlerini sök, 'Sen niye Afrin'i aldın da orada fitne yuvasını tasfiye ettin' diye onun apoletlerini sök ama senin şerefine yakışan nedir biliyor musun? Onu Selahattin Demirtaş'ın omuzuna takıver. Senin şerefine o yakışır' 'Güvendiğiniz için vergisini ve karşılığını verdiğiniz devlet sadece 780 bin kilometrekarede değil, dünyanın her yerinde, kim bize karşı bir meydan okuma yapıyorsa onun karşısındadır ve milletimizin emrindedir'

8 Haziran 2018 Cuma   04:06:24

Libya'da İnsan Kaçakçılığı Yapan 6 Kişiye BMGK Yaptırımı

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, Libya'da göçmen ve insan kaçakçılığı yapan 6 kişinin mal varlıklarının dondurulması ve bu isimlere seyahat yasağı getirilmesi kararı aldı.

8 Haziran 2018 Cuma   03:39:54

KDC'de Sahte Taksici Çetelerine Operasyon

Başkent Kinşasa'da sahte plakalarla taksicilik yapan, yolcuları soymaya veya kaçırmaya kalkışan çetelere karşı operasyon düzenlendi.

8 Haziran 2018 Cuma   03:30:54

Van'da Korkutan Yangın

Van’da iş yerlerinin bulunduğu pasajda çıkan yangın itfaiye ve TOMA’nın müdahalesi sonucu 1,5 saatlik müdahalenin ardından tamamen söndürülürken, 5 işyeri ile 5 ambar yanarak kül oldu.

8 Haziran 2018 Cuma   03:26:24

 1  2  ...  80  81  82  83