Haber Arşivi

'Biz Bu Ülkeyi Hainlere Teslim Etmedik'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu:Hükümet ile meclis arasındaki çatışmalardan istifade eden uluslararası faiz çeteleri var ya onlar da artık Türkiye'yi sömüremeyecekler. Bilesiniz ki evet bu bürokrasinin ortadan kalkmasıyla birlikte Türkiye'nin işleri hızlanacak ve benim ülkem yatırım cenneti olacak' 'Bize her türlü iftirayı atabilirler ama milletimiz de bilsin Cenabı Allah da şahittir ki bize bir tek iftira atamazlar. Gezi yapmalarına rağmen, 1725 Aralık yapmalarına rağmen, 67 Ekim yapmalarına rağmen, 15 Temmuz'u yapmalarına rağmen Allah da şahit, millet de şahittir biz bu ülkeyi hainlere teslim etmedik' 'Bizim onun (Muharrem İnce) ağababasından da Amerika'dan da başka Avrupa'dan da kimseden izin alma, icazet alma durumumuz söz konusu değil. O eski Türkiye'deydi. Oradan parmak sallanırsa ayaklar titrerdi. Ne ayakları titreyen bir millet ne de ayakları titreyen bir Recep Tayyip Erdoğan var. Onlar yanlış adam arıyorlar'

23 Haziran 2018 Cumartesi   03:12:19

'Cemevlerinin Hukuki Statüsü İle İlgili Mesafe Katedildi'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya: 'Bu mekanların (cemevleri) hukuki statüsü ile ilgili epey mesafeler katedildi. Meşruiyet noktasında, tartışma noktasında bilimsel birçok tartışmalar yapıldı. Metinler, kitaplar hazırlandı. Ama hamdolsun iyi bir yolda gidiyoruz. Bu anlamda Tayyip Beyin başlatmış olduğu bu hizmetler inanıyorum daha da gelişecek ve güzelleşecektir'

23 Haziran 2018 Cumartesi   03:02:19

Ürdün Ve Filistinli Yetkililerden, 'Siyasi Tıkanıklık' Uyarısı

Filistinli ve Ürdünlü yetkililer, Filistin meselesinde adil bir çözüme ulaşma noktasında, devam eden siyasi tıkanıklığın olası sonuçları konusunda uyarıda bulundu.

23 Haziran 2018 Cumartesi   02:54:49

7 Saat Sonra Madendeki Göçükten Sağ Çıktılar

Zonguldak’ta akşam saatlerinde meydana gelen göçükte mahsur kalan 2 işçi bulundukları yerden sağ kurtarılarak yer üstüne çıkartıldı.

23 Haziran 2018 Cumartesi   02:43:31

Zonguldak'ta Maden Ocağındaki Göçükte Mahsur Kalan İki İşçi Kurtarıldı

Kilimli ilçesinde bir kömür ocağında meydana gelen göçükte mahsur kalan işçilerden ikisi daha kurtarılarak hastaneye kaldırıldı Olay yerinde kurum yetkililerinden bilgi alan Vali Çınar, yaklaşık 5 saatlik çalışma sonucu bulundukları yerden alınan madencilerin sağlık durumlarının iyi olduğunu açıkladı.

23 Haziran 2018 Cumartesi   02:40:31

Bursa'daki Silahlı Kavga

Yıldırım ilçesinde yaşanan dün geceki olayda yaralanan 2 kadından birisi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

23 Haziran 2018 Cumartesi   02:35:01

Canlı Yayın Yaptığı Esnada Şarampole Uçtu

Afyonkarahisar’da ticari bir taksi sürücüsü sosyal medyada canlı yayın yaptığı esnada direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Kazada 1’i ağır 2 kişi yaralanırken kaza anı ise araç sürücüsünün cep telefonundan canlı canlı görüntülendi.

23 Haziran 2018 Cumartesi   02:15:31

'Batmaz İle İlgili Yeni Belgeler Ortaya Çıktı'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefet partisinin gerek adayının gerekse genel başkanını darbeyle mücadele diye bir derdi yok. Bugün Batmaz’la ilgili belgeler ortaya çıktı. Kemal Batmaz’la ilgili belgeyle bunlar köşeye sıkışmış olacaklar” dedi.

23 Haziran 2018 Cumartesi   02:14:31

Terim'den transfer sözleri! 5 isim saydı

Fatih Terim, Türkiye’de Instagram TV'yi (IGTV) ilk kullanan teknik direktör oldu.

23 Haziran 2018 Cumartesi   02:07:09

Afyonkarahisar'da Trafik Kazası Açıklaması 2 Yaralı

Sürücünün sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve kaza anının çekilen videoya yansıdığı öğrenildi.

23 Haziran 2018 Cumartesi   02:00:30

Muharrem İnce, Canlı Yayında Soruları Yanıtladı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce: (2) ''Bu sistemden vazgeçeceğiz, parlamenter sisteme geri döneceğiz' derken şu anlaşılmasın; geçmiştekine dönmeyeceğiz, geçmişteki de iyi değildi. Daha iyisini yapacağız' 'Ben bu toplumu birleştirmek, bir büyük şemsiye altında uzlaştırmak ve huzur getirmek istiyorum. Bizim derdimiz huzur. Millet huzurlu olacak. Projemiz '3B' diyoruz. Barışacağız, büyüyeceğiz ve bölüşeceğiz. Hemen barışacağız, hızla büyüyeceğiz ve adil bölüşeceğiz. Bunu başarabiliriz'

23 Haziran 2018 Cumartesi   01:52:30

İzmirli CHP'li seçmenin çirkin yüzü

Muharrem İnce'nin İzmir'de topladığı kalabalıkla şımaran CHP'li seçmenler içki masalarında Cumhurbaşkanı'na çirkin küfürler etti.

23 Haziran 2018 Cumartesi   01:41:54

Buray, Karamanlı Hayranlarına Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Karaman’da sahne alan ünlü pop şarkıcısı Buray, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

23 Haziran 2018 Cumartesi   01:39:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sistemini Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin detaylarını anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni yönetim modeli özellikle yürütme çok daha hızlı sonuç odaklı harekete geçecek. Bakanlıklarımızı sayısını azaltmak, bakanlıkların işlevselliğini ve verimliliğini artırmak için birleşmeler gerçekleştirdik” dedi.

23 Haziran 2018 Cumartesi   01:37:20

Antalya'da Tır Dehşeti

Antalya’nın Alanya ilçesinde hızını alamayan tır, kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına daldı. Önüne kattığı 6 aracı sürükleyip savuran tır, 50 metre sonra durabildi. Araçların hurdaya döndüğü olayda şans eseri ölen olmadı. Yaralanan 6 kişi ayakta tedavi edildi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kaza sebebiyle kara yolu bir süre trafiğe kapandı.

23 Haziran 2018 Cumartesi   01:36:50

Kolombiya'da Otoyolda Heyelan Açıklaması 4 Ölü

Başkent Bogota'yı ülkenin doğusuna bağlayan otoyolda meydana gelen toprak kaymasında 4 kişi hayatını kaybetti.

23 Haziran 2018 Cumartesi   01:36:20

Kolombiya'da Bulunan Cesetler 'Büyük İhtimalle' Öldürülen Gazetecilere Ait

Kolombiya Savunma Bakanı Villegas, Tumaco kenti kırsalında bulunan 4 cesetten 3'ünün 'büyük ihtimalle' nisan ayında infaz edilen gazetecilere ait olduğunu açıkladı Bakan Villegas: 'Cesetler, gerçekten çok zor bir bölgede, 'bulunmamaları' için gömülmüş'.

23 Haziran 2018 Cumartesi   01:28:20

FETÖ'nün Askeri Yargı Yapılanması Davasında Ara Karar

FETÖ'nün askeri yargıdaki yapılanmasına ilişkin, aralarında eski Genelkurmay Adli müşavirleri Muharrem Köse ve Hayrettin Kaldırımcı'nın da bulunduğu 21 kişinin yargılandığı davada, sanıkların tutukluluk hallerinin devamı kararlaştırıldı.

23 Haziran 2018 Cumartesi   01:26:20

Göçükte Kalan İşçilerle İlgili Mutlu Haberi Vali Açıkladı

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, dün akşam 19.00 itibariyle meydana gelen göçükte mahsur kalan 2 işçiye ulaşıldığını ve durumlarının iyi olduğunu açıkladı.

23 Haziran 2018 Cumartesi   01:25:50

İnce, Canlı Yayında Soruları Yanıtladı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce: (1)Cumhurbaşkanı seçildikten sonra yöneteceğimiz Türkiye'de intikam olmayacak. Rövanş olmayacak, devri sabık olmayacak. Bu demek değil ki bunlardan hesap sorulmayacak. Şöyle bir cumhurbaşkanı olacağım, halkını bilen, hakkını bilen, haddini bilen bir cumhurbaşkanı ama gerektiğinde haddini de bildiren bir cumhurbaşkanı'Toplumu germeye, kavga etmeye gerek yok, barışacağız ve adil bölüşeceğiz. Türkiye'yi barıştırabiliriz. Bakanlar Kurulu sadece CHP'lilerden oluşmayacak. Ben 81 milyonun cumhurbaşkanı olacağım, herkesi kucaklayacağım'

23 Haziran 2018 Cumartesi   01:23:52

'Sahada Kazandığımızı Masada Kaybettirmiyoruz'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: '(Münbiç yol haritası) Güç olmasa, tek başına olsan, borcun olsa, ezik olsan, bunların hiçbirini söyleyemezsin. Söylesen de direnemezsin. Masada boynun bükük kalkarsın. Sahada kazanırsın ama masada kaybedersin. Ama biz şimdi sahada kazandığımızı masada kaybettirmiyoruz'

23 Haziran 2018 Cumartesi   01:23:51

'Yeni Hükümet Sistemi Cumhuriyet Tarihimizin 3'Üncü Evresidir'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: (3)'Yeni hükümet sistemi Cumhuriyet tarihimizin 3'üncü evresidir. Rejim değişikliği değil sistem değişikliğidir. Bu sistem değişikliğinde anayasa ve halk oylamasıyla temeli oluşan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Ondan sonra Anayasa'da, başka yerde ne yazıyorsa yazsın, buradan itibaren başlatmak lazım' 'Siyasi ayak mutlaka temizlenmelidir. FETÖ'nün kökü kazınmadan, her unsurdan tamamen ayıklanmadan 'Şöyle olacak, böyle olacak' demenin ülkemiz açısından doğru bir yanı yoktur. Onun için FETÖ hareketi köküne kadar kazınmalı, Türkiye'den arındırılmalı ve Feto, ABD'den mutlaka Türkiye'ye getirilmelidir' '(Erdoğanİnce benzetmesi) Ben fazla benzetmiyorum, en azından Recep Tayyip Erdoğan bisiklete binmiyor. Ne işi var efendim? Bizim Adana tabiriyle 'velespit'. Bineceksen git, nerede biniyorsan bin' '(Bedelli askerlik) Askeriyenin ihtiyacı olanı alıp, geri kalanı da zaten profesyonel hale geldi uzman çavuşlar olarak. Öbürlerini bekletip de ne yapacaksın? Herkes yuva kuracak, evlat sahibi olacak, vesaire. 24 Haziran'dan sonra bunu gündeme alırlarsa şekline bakacağız' 'ABD, Münbiç'deki uygulamalarını bütün alana yayabilecek bir ilişkiyi yaratabilirse Trump biraz hizmet etmiş olur, yoksa ABD'nin devlet başkanının gidişatı, gidişat değil'

23 Haziran 2018 Cumartesi   01:22:50

YEE'den 'Dünyanın İlk Barış Antlaşması Kadeş' Dans Gösterisi

Yunus Emre Enstitüsünün 'Anadolu'nun Renkleri' etkinlikleri kapsamında Amsterdam'da 'Dünyanın İlk Barış Antlaşması Kadeş' temalı dans gösterisi düzenlendi.

23 Haziran 2018 Cumartesi   01:06:50

'Davulla, Zurnayla Gelibolu'ya Köprüden Yürüyerek Geçeceğiz'

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan:Çanakkale 1915 Köprüsü, Lapseki'nin hayatı, Lapseki'nin ihracatı, sağlığımızın hızlanması, turizmin artması demek. Ne demiştik? Köprüyü yapacağız. Başladık, göreceksiniz, günü geldiğinde davulla, zurnayla hep beraber Gelibolu'ya köprüden yürüyerek geçeceğiz'

23 Haziran 2018 Cumartesi   01:01:20

Rusya'dan Moldova'daki Askerlerini Çekmesini İsteyen BM Kararı Kabul Edildi

Rusya'ya, askerlerini gecikmeksizin Moldova'dan çekmesi çağrısında bulunan BM Genel Kurulu kararı onaylandı.

23 Haziran 2018 Cumartesi   00:59:20

 1  2  ...  37  38  39  40