Haber Arşivi

(Özel) Boğulma Tehlikesi Geçiren Gence Sarp Kayalıklarda Nefes Kesen Kurtarma

Ömerli Barajı’nda girdiği suda boğulma tehlikesi geçiren genç, arkadaşları tarafından çıkarıldığı sarp kayalıklarda itfaiye ekiplerinin nefes kesen çalışması ile kurtarıldı.

16 Haziran 2018 Cumartesi   08:56:28

Yere İzmarit, Çöp Atana Çalışma Cezası

Tokat’ın Reşadiye ilçesine bağlı Muratkaya köyünde yere izmarit, çöp atanlara köy işlerinde çalışma cezası veriliyor.

16 Haziran 2018 Cumartesi   08:53:28

Sandığı Bayramda Da Yalnız Bırakmadılar

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri öncesinde yurt dışında yaşayan gurbetçi vatandaşların tatil amacıyla geldikleri Türkiye’deki hudut kapılarında oy kullanma işlemleri Ramazan Bayramı’na rağmen tüm hızıyla sürüyor.

16 Haziran 2018 Cumartesi   08:50:58

(Özel) Çocukların Galata Köprüsünde Tehlikeli Oyunu

İstanbul’da sıcaktan bunalan çocuklar serinlemek için tehlikeli yolu seçti. Galata Köprüsünden çocukların denize atlaması kameraya saniye saniye yansıdı.

16 Haziran 2018 Cumartesi   08:50:29

Burdur Valisi Şıldak'dan, Sürücülere Ceviz Ezmeli, Şekerli Uyarı

Burdur valisi Hasan Şıldak, bayram sebebiyle karayollarında seyreden araç sürücülerine trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunup, ceviz ezmesi ve şeker ikram etti.

16 Haziran 2018 Cumartesi   08:50:28

İşinden İstifa Etti, Dünyayı Gezdi

Bursa’da bir otomotiv fabrikasında çalışan 33 yaşındaki işçi, 10 yıl sonra fabrikadan istifa etti. 15 ülke gezip, 40 bin kilometre yol katederek dünyayı bir kez dolaşmış oldu.

16 Haziran 2018 Cumartesi   08:48:59

AK Parti Milletvekili Adayları Balon Firma Çalışanlarıyla Buluştu

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekili seçimleri öncesinde seçim çalışmalarına Kapadokya’da balon firmasında görev yapan çalışanlar ile bir araya gelerek devam etti.

16 Haziran 2018 Cumartesi   08:47:59

Bu Kadarına Pes

Kuşadası’nda “Bu kadarına da pes “ dedirten bir hırsızlık olayı yaşandı. Karaova Mahallesi’nde bir evi soyup, garajdaki son model otomobili çalan 4 hırsızlık şüphelisi polise yakalanmamak için kullandıkları aracın plakasını keçeli kalem ile değiştirdi. Buna rağmen takipten vazgeçmeyen Kuşadası polisi, araçtan akan yağı 62 kilometre boyunca takip ederek 4 şüpheliyi de çalınan araçla birlikte ele geçirdi. Yakalanan şüphelilerden birinin kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ve cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı.

16 Haziran 2018 Cumartesi   08:47:58

Bolu'da Korkutan Yangın

Bolu’da, Mehmet Kocasoy’a ait odunlukta çıkan yangında alevlerin yayılmasıyla 3 ev, bir ahır ve odunluk alev alev yandı. Mahalleliye korku dolu anlar yaşatan yangın güçlükle kontrol altına alındı.

16 Haziran 2018 Cumartesi   08:46:00

Ayvalık'ta Şerit Değiştiren Otomobil Az Daha Faciaya Neden Oluyordu; 7 Yaralı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, meydana gelen trafik kazasında iki aracın çarpışması sonucunda 7 kişi yaralandı.

16 Haziran 2018 Cumartesi   08:13:29

Bağlar Deresi, Vatandaş İle Organize Sanayiin Arasını Açtı

Balıkesir’de Organize Sanayi Bölgesi’nin yakınından geçen Bağlar Deresi’nin kirliliği bölgede yaşayan Kesirven Mahallesi sakinlerini kara kara düşündürüyor. Vatandaşların OSB’nin arıtmasının çalışmadığı iddialarını beraberinde getiren dere kirliliği olayında, OSB yönetimi arıtmada bir sorun olmadığını sorunun fabrikaların yağmur suyu kanallarından kaynaklandığını açıkladı.

16 Haziran 2018 Cumartesi   08:11:00

İznik'in Samanlı Dağları Doğa Laboratuarı Gibi

Samanlı dağlarının İznik ile Kocaeli arasında kalan bölümü, barındırdığı biyo çeşitlilikle doğa bilimcilerini şaşırtıyor. Son olarak İznik Kırıntı köyünde soyu tükenmekte olan ve koruma altına alındığı öğrenilen benekli su kaplumbağası ve boynuzlu engerek yılanı tespit edildi. Boynuzlu engerek yılanını ve benekli kaplumbağayı fotoğraflayan veteriner hekim Ahmet Bülent Üçok, “Kaplumbağayı geçen hafta evimin yakınında gördüm, renkleri ile dikkatimi çekti. Prof. Dr. İbrahim Baran’ın ‘Türkiye’nin amfibi ve sürüngenleri’ kitabından tür tayinini yaptım. Yine de fotoğraflarını Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Biyoloji Bölümü öğretim üyelerinden sürüngen bilimci zoolog Dr. Mert Gürkan ile paylaştım. O da bunun bir benekli kaplumbağa olduğunu teyit etti. Bu tür esasen Türkiye’nin her yerinde bulunabilmekle birlikte, kirlilik nedeniyle sayıları çok azalmış durumda ve hem ulusal hem de uluslararası ölçekte soyu tehlike altında olan ve korunması gereken tür olarak kabul ediliyor. Her türlü kirliliğe karşı çok duyarlı olan benekli kaplumbağa, temizlik indikatörü olarak değerlendiriliyor. Yani bu türün bulunduğu bölgeler; kimyasal, endüstriyel ve evsel atıklardan ari ve temiz olarak kabul ediliyor ve bu nedenle de bu bölgelerin mutlak korunması gerekiyor” dedi.

16 Haziran 2018 Cumartesi   08:10:59

Bayram Harçlıklarını Toplayan Çocuklar Lunaparkta Gönüllerince Eğlendi

Ramazan Bayramı’nda harçlıklarını toplayan çocuklar Bursa’da lunaparka akın etti.

16 Haziran 2018 Cumartesi   08:10:30

Ramazan Bayramında En Güzel Hediye

Ramazan Bayramı’nda götürülebilecek en güzel hediyenin kestane şekeri olduğu ifade edilirken, kilosu 5-10 liraya satılan ürünlerin ise kestane şekeri olmadığı açıklandı.

16 Haziran 2018 Cumartesi   08:07:59

İşinden İstifa Etti Dünya Turuna Çıktı, 1 Yılda Başına Gelmeyen Kalmadı

Bursa’da bir otomotiv fabrikasında çalışan 33 yaşındaki işçi, 10 yıl sonra fabrikadan istifa etti. 15 ülke gezip, 40 bin kilometre yol katederek dünyayı bir kez dolaşmış oldu.

16 Haziran 2018 Cumartesi   08:02:59

(ÖZEL HABER)Bayramlık Kolonya Yerini Parfüme Bıraktı

Balıkesir’de 25 yıldır kolonyacılık mesleğini sürdüren Feyzullah Saçar bayramların vazgeçilmezi kolonyanın yerini şimdilerde açık parfümlerin aldığına dikkat çekerek “Açık parfümcüler çoğaldığı için kolonya sekötürü geriye gidiyor. Genç nesilde kolonya kültürü yok”dedi.

16 Haziran 2018 Cumartesi   08:02:30

Sedye İle Geldi Yürüyerek Çıktı

BURSA – Bursa’da geçirdiği trafik kazası sonucu kollarını ve ayaklarını kullanamayan 59 yaşındaki hasta, sedye ile girdiği hastaneden yürüyerek çıktı.

16 Haziran 2018 Cumartesi   08:02:29

Çin'de Ramazan Bayramı

Türkiye'den bir gün sonra Ramazan Bayramı'nı kutlayan Çinli Müslümanlar, bayram namazı için camileri doldurdu.

16 Haziran 2018 Cumartesi   06:21:59

Pakistan'da Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı'nı Türkiye'den farklı olarak bir gün sonra kutlayan Pakistan'da bayram namazı kılındı.

16 Haziran 2018 Cumartesi   06:12:29

Küçükçekmece'de Trafik Kazası Açıklaması 1 Yaralı

Araçta sıkışan ve itfaiye ekiplerince bulunduğu yerden çıkarılan ağır yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı Kazanın ardından kumlama çalışması için yol kenarında bekleyen belediye aracına çarpan bir otomobilin sürücüsü de olay yerinden kaçtı.

16 Haziran 2018 Cumartesi   05:56:29

Belediye Aracına Çarptı, Şoför Mahallinde Sıkıştı

Ankara’da kontrolden çıkan otomobilin belediye temizlik aracına arkadan çarpması sonucu bir kişi yaralandı. Araç içinde yardım çığlıkları atan sürücünün imdadına itfaiye erleri yetişti.

16 Haziran 2018 Cumartesi   05:53:59

E-5'Te Kaza... Araç İçinde Sıkışan Sürücüyü İtfaiye Ekipleri Çıkardı

E-5 Florya Kavşağı mevkiinde meydana gelen trafik kazası sonrasında araç içinde sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri çıkardı. Sürücünün hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken kaza yapan araç kaldırılırken arkadan gelen başka bir otomobil temizlik aracına çarpıp kaçtı.

16 Haziran 2018 Cumartesi   05:14:59

Başkentte Trafik Kazası

Başkentte meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı.

16 Haziran 2018 Cumartesi   05:12:59

Başbakan Binali Yıldırım, Youtube Programına Katıldı

Başbakan Binali Yıldırım: (1) '(Münbiç Anlaşması) Şu anda 90 günlük bir anlaşma yaptık. Bu anlaşma ne? 90 gün içerisinde belirli bir takvime göre buradan PKK uzantısı PYD/YPG, bu unsurlar çıkartılacak. Oradaki yönetim yerel yönetime devredilecek. Bu Türkiye'nin ısrarlı gayretleri sonucu bu noktaya geldi' '15 Temmuz'a gelinceye kadar Türkiye en az beş darbe yaşadı. Burada anlatmak istediğim şey şu; vatandaşlarıma o gün de aynı şeyi söyledim, bugün de aynı yerdeyim. Eğer bu sistemin değişmesi için kendi koltuğumu yok etmek için kendimi parçalıyorsam demek ki bu ülkemiz için iyi bir şey. Geleceğimiz için iyi bir şey. Bu ülke için, bu bayrak için bir Ali değil, Binali feda olsun' 'Bir şeyin bilinmesi lazım. Gönlümüz hiçbir suçsuz insanın ceza çekmesi değildir. Suçsuzsa ceza çekmemeli, bir yanlışa kurban gitmemeli. Bu bir ilke, yaşla kuru birbirinden ayrılmalı. Ancak yargı matematik gibi değil, iki kere iki dört değil. Yargıda veya hukukta iki kere iki üçle beş arasında bir sayı.'

16 Haziran 2018 Cumartesi   04:25:00

Arızalanan Aracı İçin Yardım Ararken Hayatını Kaybetti

Konya’da babası ile bayram ziyaretinden dönen Mustafa Yılmaz’a, bozulan aracına yardım istemek için yolun karşısına geçmek isteği sırada aşırı süratli olduğu iddia edilen otomobil çarptı. Olay yerinde hayatını kaybeden Yılmaz’ın babası Halit Y. sinir krizi geçirerek, oğluna çarpan aracı yumrukladı.

16 Haziran 2018 Cumartesi   04:22:29

 1  2  ...  34  35  36  37