Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Sınırda taciz ateşi

9 Mart 2013 Cumartesi günü yayınlandı Suriye'den Türkiye'ye mülteci akını devam ederken, sınırda Türk askerine taciz ateşi açıldığı belirtildi.

Mültecilerin girişini engellemeye çalışan askerlere, Suriye tarafından ateş açılması üzerine yaklaşık 10 dakika süren bir çatışmanın yaşandığı kaydedildi.Edinilen bilgiye göre, Suriyeli sığınmacıların en çok geçtiği noktalardan biri olan Hatay'ın Reyhanlı ilçesine bağlı Kuşaklı köyü sınırında, Türkiye'ye geçmek isteyen mülteciler, sınırda bulunan askerler tarafından engellendi. Askerler ile mülteciler arasında yaşanan tartışma sonrasında arbede yaşandı. Sınırdan uzaklaşan şahıslar, daha sonra askerlerin bulunduğu noktaya Kalaşnikof marka silahlarla ateş etti. Türk askerinin karşılık vermesi üzerine yaklaşık 10 dakika süren çatışma yaşandı. Arazilerinde çalışan işçilerin büyük tehlike atlattığı çatışmada, herhangi bir yaralanma veya can kaybının yaşanmadığı kaydedildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı