Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Led TV operasyonu

5 Mart 2013 Salı günü yayınlandı Kocaeli'nde, nakliye işi yaptığı firmaya ait 2 milyon lira değerindeki 496 adet LED TV'yi çalarak, anlaştığı kişilere sattığı iddia edilen kamyon şoförü ile birlikte 2 kişi gözaltına alındı.

Bir elektronik mağazasının taşıma işini alan uluslararası nakliyat şirketi, hizmet alımı yaparak işi bir başka nakliyat firmasına verdi. Nakliyat firmasında henüz 1 haftalık şoför olan Ozan C(37) isimli şahıs, Çayırova’da ki depodan aldığı ilk parti yükünü mağazalara teslim etti. Ancak ikinci defa ana depodan mağazalara dağıtılmak üzere aldığı 496 adet LCD LED TV ile ortadan kayboldu. Firma yetkilileri, sipariş edilen 496 adet televizyonun depoya ulaşmadığını anlayınca, durumu polise bildirdi. Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Bir süre sonra TIR, İstanbul Erenköy’de boşaltılmış bir halde bulundu. Şoförün eve gitmediği belirlenince polis harekete geçti. İstanbul ve çevre illerde çalınan televizyonlarla ilgili spot eşya mağazalarında araştırma yapıldı. Şoför Ozan C ile arkadaşı olan Şener K’nın bu sırada internette televizyonları değerinin altında satışa çıkardığı tespit edildi. Ardından İstanbul Fatih ilçesinde spot eşya mağazası ve deposu bulunan Mustafa B. isimli şahısın elindeki televizyonları değerinin çok altında sattığı belirlendi. Polis alıcı kılığında 10 televizyon alacağını söyleyerek spotçu Mustafa B ile görüştü. Televizyonları alırken şâhsı gözaltına alıp sorguladı. Televizyonu aldığı kişilerden pazartesi günü yeni bir sevkiyatın olacağını söyledi.

Yeni sevkiyat yapılırken Ozan C ile Şener K., 100 adet televizyon ile gözaltına alındı. Şahısların yapılan sorguda kalan diğer televizyonları İstanbul Sancaktepe’de tuttukları belirlendi. Polis düzenlediği operasyon ile depodaki televizyonları ele geçirdi. Toplam’da 350 adet televizyon elegeçirildi. Diğer televizyonları ise şahıslar tarafından sattıkları öğrenildi. Emniyettiki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı