Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Tezahürat tartışması

3 Ekim 2012 Çarşamba günü yayınlandı AK Parti Kongresi’nde, Kürdistan Bölgesel Yönetim Başkanı Mesud Barzani kürsüye çıkarken 'Türkiye seninle gurur duyuyor' sloganları atıldığı iddiaları koca bir yalan yalan çıktı.

Erdoğan 'ın Son kez genel başkan olduğu Ak Parti Kongresine konuk olarak katılan Kürdistan Bölgesel Yönetim Başkanı Mesud Barzani konuşma yaparken, salondan “Türkiye Seninle Gurur Duyuyor” sloganları yükseldi.

O ANLAR KAMERADA
Medya Barzani konuşurken atılan sloganı ise “Barzani'ye 'Türkiye seninle gurur duyuyor' sloganı” haberiyle okuyucularına duyurdu. Medyanın büyük yalanı ise bir partilinin o anları kaydettiği kamera kaydıyla çürüdü.

O İDDİALAR FOS ÇIKTI


Medyanın “Türkiye seninle gurur duyuyor” sloganının Barzani 'ye atıldığı iddiası fos çıktı. Görüntülerle birlikte “Türkiye seninle gurur duyuyor” sloganının Mesud Barzani konuşurken namaz kılmaktan gelen Başbakan Recep Tayip Erdoğan 'a atıldığı ortaya çıktı.

O SLOGANLAR ERDOĞAN 'A ATILDI


Barzani konuşurken, namaz ibadetini yerine getirip yerine oturmaya çalışan Başbakan Erdoğan, Ak Partili gençlerin büyük sevgi seliyle karşılaştı. Ak Partili gençler Erdoğan 'a hayranlıklarını dile getirmek için yüksek bir sesle, hep bir ağızdan “Türkiye seninle gurur duyuyor” sloganları attı. Erdoğan ise Ak Partili gençlerin “Türkiye Seninle Gurur Duyuyor” sloganlarına, selam vererek karşılık verdi.

MEDYANIN BÜYÜK YALANI

Barzani konuşurken o sloganların salonda duyulmasını medya bulunmaz bir fırsat olarak değerlendirdi. Barzani konuşurken “Türkiye seninle gurur duyuyor” sloganları atıldı manşetleri atan medyanın büyük yalanı, o video ile ortaya çıkmış oldu.

BEYAZ GAZETE




HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı