Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bir kadın ve 5 çocuk can verdi

22 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı İstanbul Küçükçekmece’de bir evde çıkan yangında, ilk belirlemelere göre 5’i çocuk 6 kişi hayatını kaybetti.

Küçükçekmece'de bir binada çıkan yangında bir anne ile dört farklı aileden 5 çocuk hayatını kaybetti.

Yürekleri yakan olay, Kanarya Mahallesi Florya Caddesi Çaylakkuşu Sokak üzerinde bulunan 5 katlı binanın çatı katında dün saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Son iki katı dublex olarak kullanılan dairenin çatı katından dumanlar yükseldiğini gören vatandaşlar hemen itfaiyeye haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Kısa sürede yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri daireye girdiklerinde, bir anne ile 5 çocuğun cesediyle karşılaştı. Feci şekilde can veren Anne Elif Erten (21), kızı Nisanur Erten (1), yeğenleri Fatmagül Erten (5), ikizler Aylin ve Hilal Bahçi (6) ve Ömer Bahçi (4)'nin cesetleri ambulansla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yangından Gülcan Erten ile ikizlerin kardeşi 2 yaşındaki Ahmetcan Bahçi'nin yaralı kurtulduğu öğrenildi.

ZİYARETE GELDİLER
İddiaya göre Almanya'da yaşayan Fazıl ve Zeynep Bahçi çifti ile Dahil ve Şehnaz Bahçi çifti bir hafta önce çocukları ile birlikte İstanbul'a tatile geldi. Aileler dün çocuklarını Küçükçekmece'deki misafir oldukları evde bırakarak gezmeye gitti. Çocuklara bakması için de yetişkin olarak Gülcan Erten ile Elif Erten (21) evde kaldı. Dairenin 2 odalı çatı katında ısınmak için yakılan elektrikli soba devrildi, çekyatın tutuşması ile birlikte yangın kapıya sıçradı. Gülcan Erten'in son anda ikizlerin iki yaşındaki kardeşi Ahmetcan Bahçi'yi kurtararak binanın dışına çıkardığı ve komşulardan yardım istediği öğrenildi.

ÜZÜCÜ DURUM TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Olay yerine gelerek bilgi alan CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, 'Bir ihmal söz konusuysa bunun takipçisi olacağız ve sorumlulardan hesap soracağız' dedi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ise 'Çok üzücü bir durum. Konunun yakından takipçisi olacağız' diye konuştu. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Twitter'dan baş sağlığı diledi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı