Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kck tutuklularına tahliye umudu

14 Şubat 2013 Perşembe günü yayınlandı Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Yargı Reformu Çalışma Toplantısı'yla ilgili olarak ''Paketteki düzenlemelerin müspet olarak değerlendirildiğini ve kabul edildiğini'' bildirdi.

Ergin, Yargı Reformu Çalışma Toplantısı'nın ardından, Başbakanlık Yeni Bina'dan ayrılışı sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Toplantının uzun ve verimli bir toplantı olduğunu, 4. Yargı Paketi ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığını belirten Ergin, ''Paketteki düzenlemeler müspet olarak değerlendirildi ve kabul edildi. Bir iki teknik redaksiyondan sonra imzaya açılacak ve parlamentoya gidecek'' diye konuştu.

Ergin, teknik konuların hallolmasının ardından paketin Bakanlar Kurulu'nda imzaya açılacağını ve Meclis'e gönderileceğini ifade ederek, ''Hayırlı olsun'' dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı