Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bayraktar'a ayakkabı fırlatıldı Haberi 

31 Mart 2012 Cumartesi günü yayınlandı Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'a, Okan Üniversitesi'nde konuşma yaptığı sırada kendisini protesto eden öğrenci ayakkabı fırlattı.

Bakanın korumaları ve özel güvenlik görevlileri, protestocu öğrencileri salondan çıkardı. Okan Üniversitesi’nde düzenlenen ‘Kentsel Dönüşüm Alternatif Model Arayışları’ konulu konferansa Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar konuşmacı olarak katıldı.

Kürsüye gelen ve konuşmasına başlayan Bakan Bayraktar’ın izleyici koltuklarında oturan bir kız öğrenci tarafından sözü kesildi. Kız öğrenci konuşmaya devam edince korumalar da hareketlendi. Bu sırada özel güvenlik görevlileri öğrenciye müdahale etmek istedi. Bakan Bayraktar, "Bırakın, fikirlerini söylesinler." deyince öğrencilere dokunulmadı. Kız öğrenci bir süre konuştuktan sonra bu kez yanındaki 3 öğrenciyle birlikte slogan atmaya başladı.

Protestocu öğrencilerden biri slogan atıldığı sırada kürsüye ayakkabı attı. Bakan Bayraktar’a isabet etmeyen ayakkabı yere düştü. Bu sırada korumalar da kürsü önünde geniş güvenlik önlemi aldı. Özel güvenlik görevlileri ve korumalar protestocu öğrencileri yaka paça dışarı çıkardı. Protestocu öğrenciler; Naim G., Cavit L., Şükrü Ş., Dilan Y., Ali K. ve Özgür K., gözaltına alındı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı