Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Biber gazına tutuldular

8 Mayıs 2012 Salı günü yayınlandı Çanakkale'de, Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ın idam edilişlerinin 40'ıncı yıl dönümünde basın açıklaması yapmak isteyen gruba polis biber gazıyla müdahale etti. Bu sırada bölgedeki bir bankanın ATM cihazından para çektiği sırada biber gazından etkilenen ve fenalaşan kadını gazeteciler bölgeden uzaklaştırdı.

Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ın idam edilişlerinin 40'ıncı yıl dönümü nedeniyle basın açıklaması yapmak isteyen bir grup, slogan atarak, Çarşı Caddesi'nde toplandı. Polisin slogan atılmaması ve trafiğin aksatılmaması yönündeki uyarısını dikkate almayan gruba biber gazıyla müdahale edildi.

Bu sırada, bölgedeki bir banka şubesine ait ATM cihazından para çeken kadın biber gazından etkilenerek fenalaştı. Yere düşen ve yardım talep eden kadının yanına gelen gazeteciler, kadını kolundan tutarak bölgeden uzaklaştırdı. Biber gazından gazeteciler, çevredeki vatandaşlar ve gruptakiler de etkinlendi.

Açıklamanın yapılmasının ardından, grup dağıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı