Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

31. İstanbul Film Festivali

1 Nisan 2012 Pazar günü yayınlandı İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) düzenlediği 31. Uluslararası Film Festivali’nin açılışına katılan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, NTV’ye röportaj verdi, SESAM Başkanı Yılmaz Atadeniz ile sohbet etti.

Sevin Okyay, Ali Özgentürk, Ayşen Gruda, Halit Akçatepe ve Terence Davies gibi ünlü isimlere ‘Sinema Onur Ödülü’nün verildiği, etkinlik süresince 200’den fazla filmin gösterileceği 31. Uluslararası Film Festivali’nin açılışına katılan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, madya ve sinema çevresinden ilgi gördü.

NTV muhabirinin, 31. Uluslararası Film Festivali ve önümüzdeki eylül ayında yapılacak 19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali ile ilgili sorularını yanıtlayan Başkan Vekili Aldırmaz, eşi Serpil Aldırmaz’la birlikte Türkiye Sinema Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SESAM) Başkanı ve ülkemizin en deneyimli yönetmen ve yapımcısı olan Yılmaz Atadeniz’le sinema üzerine sohbet etti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı