Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Gül: Örnek insandı

16 Ekim 2012 Salı günü yayınlandı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, tiyatro sanatçısı Erol Günaydın’ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Gül'ün tiyatro sanatçısı Erol Günaydın için yayımladığı mesaja yer verildi.

Gül, mesajında, "Kıymetli tiyatro ve sinema sanatçımız Erol Günaydın’ın vefatını teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Canlandırdığı ve seslendirdiği karakterlerle her yaştan sanatseverin beğenisini kazanan usta oyuncu Erol Günaydın, başarılı sanat hayatı ve kişiliğiyle kendisinden sonraki nesillere de örnek olmuştur. Sanat dünyamızda eksikliği her zaman hissedilecek saygın bir sanatçımız olan Erol Günaydın, daima sevgi ve takdirle hatırlanacaktır. Türk tiyatrosunun çınarlarından Erol Günaydın’a Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum." ifadelerine yer verildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı