Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

TSK: BÇG ile ilgili belge sitenmedi

10 Ağustos 2012 Cuma günü yayınlandı Genelkurmay Başkanlığı, TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu'nun Genelkurmay Başkanlığı'ndan bugüne kadar Batı Çalışma Grubu'na ilişkin bilgi ve belge talebinde bulunulmadığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yapılan açıklamada bugün bazı basın yayın organlarında, TBMM “Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu” tarafından Batı Çalışma Grubu'na ilişkin olarak bir takım belgelerin talep edilmesine rağmen Genelkurmay Başkanlığı'nın “imha” edilmiş olduğu gerekçesi ile bu belgeleri göndermediği, ancak belgelerin Komisyon tarafından “başka kanallardan” temin edildiği yönünde haberlerin yer aldığı hatırlatıldı.

Açıklamada, "Adı geçen Komisyon tarafından Genelkurmay Başkanlığı'ndan bugüne kadar Batı Çalışma Grubu'na ilişkin bilgi ve belge talebinde bulunulmadığı gibi haberlerde yer aldığı şekilde Genelkurmay Başkanlığı tarafından söz konusu belgelerin “imha” edilmiş olduğu yönünde bir cevap da verilmemiştir" denildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı