Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İtü'den Helikopter Atağı

19 Mayıs 2012 Cumartesi günü yayınlandı Hatay'ın Dörtyol ilçesi Amanoslar kırsalında 3 askerin şehit edildiği terörist saldırıyla ilgili operasyonların sürdürüldüğü, bölgeye çok sayıda asker ve polis özel harekat timlerinin sevk edildiği öğrenildi.

İl Jandarma Komutanlığı'nca Dörtyol ilçesi Amanoslar kırsalında icra edilen planlı operasyon faaliyeti esnasında, ateş açarak 3 askerin şehit olmasına neden olan terör örgütü mensuplarının yakalanması ve etkisiz hale getirilmesi için başlatılan geniş çaplı operasyon kapsamında bölgeye 350'si komanda olmak üzere 500 asker ile 100 özel harekat polisi sevk edildi.

Teröristlerin kaçış istikametlerinde insansız hava aracı ''Heron'' kullanılarak görüntü alınıp, arama yapıldığı belirtildi.

İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Başoğlu ve İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç da Dörtyol ilçesinde operasyonları yerinden yönetiyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı