Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Fenerbahçe'nin Avrupa sınavı

21 Şubat 2013 Perşembe günü yayınlandı UEFA Avrupa Ligi 2. turu rövanş maçında yarın akşam Fenerbahçe ile karşılaşacak Belarus temsilcisi Bate Borisov’da Teknik Direktör Viktor Goncharenko, her türlü oyuna hazır olduklarını söyledi.

Bate Borisov Teknik Direktörü Vikotr Goncharenko ve futbolcu Aleksandr Hleb, maçın oynanacağı FB Şükrü Saracoğlu Stadı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Tribünlerde taraftarın olmamasının kötü olduğunu belirten Teknik Direktörü Vikotr Goncharenko, “Fenerbahçe için taraftarın olmaması kötü olduğunu biliyoruz. İlk maçın golsüz bitti. Bu maçta her iki takım skor yapacaktır. Senaryolar farklı olacaktır” dedi.

Bir basın mensubunun Fenerbahçe maçında taktik anlayışlarının ne olacağını sorması üzerine Goncharenko, ilk maçta sarı-lacivertli takımın 10 kişi kaldığını hatırlatarak, “Eğer Fenerbahçe 10 kişi kalmasaydı. Rakibin nasıl hücum yapacağını nasıl savunma yapacağını görecektik. Bu maçta Fenerbahçe açık oyun oynayacaktır. Bunu bekliyoruz. Her türlü oyuna hazırız” diye konuştu.

Bate Borisov'un tecrübeli futbolcusu Aleksandr Hleb ise ilk maçta sahanın kötü olduğunu ve oyun kalitesinin güzel olduğunu dile getirerek, taraftarların olmamasının oyun açısından olumsuz olduğunu söyledi.

Basın mensuplarının Meireles’in kırmızı kart hakkındaki sorusuna ise Hleb, “Belki de sarı kart olmalıydı. Hakem hareketi nasıl yorumladı onu bilemem. Hakemin kararına bir şey söylemem doğru olmaz. Hem sarı kart hem de kırmızı kart olabilirdi. Bunun için bir şey söyleyemem” dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı