Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Gölcük ve Poyrazköy Davası Birleşti

11 Nisan 2012 Çarşamba günü yayınlandı Gölcük Donanma Komutanlığı'nda ele geçirilen belgelere ilişkin, aralarında Binbaşı Kemalettin Yakar ve Koramiral Kadir Sağdıç'ın da bulunduğu 10 sanıklı dava, "Poyrazköy" davası ile birleştirildi.

İstanbul 12.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada Binbaşı Kemalettin Yakar'ın da bulunduğu 5 tutuklu sanık ile Balyoz davası kapsamında tutuklu bulunan Koramiral Kadir Sağdıç'ın da aralarında bulunduğu 5 tutuksuz sanık hazır bulundu. Sanık savunmalarının tamamlanmasının ardından duruşma sanık ve avukatlarının taleplerinin alınmasıyla devam etti.

Taleplerini alınmasının ardından mahkeme heyeti duruşmaya ara verdi. Verilen aranın ardından mahkeme heyeti dava dosyasının kendi mahkemelerinde görülen "Poyrazköy Kazıları" davası ile aralarında hukuki ve fiili irtibat bulunduğundan iki davanın birleştirilmesine karar verdi.

Tutuklu sanıkların bu hallerinin devamına karar veren mahkeme heyeti, sanıkların 30 Nisan'da görülecek "Poyrazköy Kazıları" davasında hazır edilmesini hükmetti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı