Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Altın Portakal Film Festivali

9 Ekim 2012 Salı günü yayınlandı Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle 6-12 Ekim 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında geleneksel kortej geçişi düzenlendi.

Antalya Kültür Merkezi önünden başlayıp, Yüzüncü Yıl, Güllük Caddesi, Cumhuriyet Caddesi,'nden Atatürk Caddesi güzergahını izleyen kortej Büyükşehir Belediyesi önünde son buldu.

Korteje, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKSAV Şeref Üyesi Mustafa Akaydın ve Türkan Şoray öncülük etti. Kortejde, sinema, televizyonun tanınmış yüzleri ve Yeşilçam yıldızları konfetiler eşliğinde halkla buluştu. Her yanı dolduran vatandaşlar, sanatçıları görebilmek için ve onlarla fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Sokak Sanatları Atölyesi sanatçılarının canlı heykel görünümünde yer aldığı kortej geçişinde, Yaşam Akademi Derneği sanatçıları ve Anadolu Ateşi sanatçıları müzik gösterileriyle çevrenin ilgisini topladı. Eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, Selda Alkor ile birlikte, Türkiye'nin ilk elektrikli spor otomobili ile kortejde yer aldı. Daha sonra sanatçılar, Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan kalabalığa çiçek dağıttı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı