Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Polisin 168. yıldönümü

8 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Ankara'da sahne aldı.

Polis kıyafeti giyen ve polis motosikleti ile konser alanına gelen Ceceli, şarkıları ve danslarıyla izleyicileri coşturdu. Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlediği konserde Mustafa Ceceli sahne aldı. Konseri Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Emniyet Müdürü Kadir Ay, emniyet mensupları ve aileleri izledi. Şarkıcı Ceceli, konser alanına polis motosikleti ile gelirken üzerindeki polis kıyafeti dikkat çekti. Hayranı oldukları sanatçıyı dinlemeye gelen gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programda, salon hınca hınç doldu. Hayranların coşkulu alkışları eşliğinde sahneye gelen Ceceli, konserine "Es" adlı şarkısını seslendirerek başladı.

Ünlü sanatçının şarkılarına hayranları da eşlik etti. Şarkılarının yanı sıra danslarıyla da hayranlarını büyüleyen Ceceli, izleyicilere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, günün önemine ilişkin yaptığı konuşmada, Türk Polis Teşkilatı'nın kurulduğu tarihten itibaren kendisine verilen bütün görevleri layıkıyla yerine getirdiğini belirterek, "Dünyanın en büyük teşkilatlarından birisi olan Türk Polis Teşkilatı ile hepimiz gurur duyuyoruz. Nicelik ve nitelik itibariyle, teknik ve taktik donanımıyla dünyanın en büyük polis teşkilatı Türk polisini saygıyla selamlıyorum. Kainatın varlığından beri insanlık aliminin 2 ihtiyacı olmuştur; adalet ve güvenlik. Akıllı bütün toplumlar yani demokrasilerini, hukukun üstünlüğünü iyi kullanan devletler güçlü demokrasi, güçlü devlet ve de güçlü devlet yaratmışlardır, bu esası kullanmışlardır. Nitekim Türkiye Cumhuriyeti Devleti de polisine bu manada dikkatini kullanmış, polis de elbette üzerine düşen görevini layıkıyla yerine getirmiştir. Bu duygularla Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümünü bir kez daha kutlarım" ifadelerini kullandı. Vali Yüksel, şarkılarını "polis teşkilatı" için seslendiren ünlü sanatçı Mustafa Ceceli'ye plaket takdim etti


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı